• 9.375.568 stemmen

Geregisseerd door: Peter Jackson

Met onder meer: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Rachel Weisz

Releasedatum: 25 februari 2010

Plot The Lovely Bones

"The story of a life and everything that came after..."

Susie Salmon (Saoirse Ronan) is een meisje van veertien dat verkracht en vermoord wordt door haar buurman. In de tussenwereld ziet ze hoe haar familie omgaat met het tragische verlies. Terwijl haar vader probeert de vermeende moordenaar van zijn dochter op te sporen, glijdt Susie’s moeder langzaam weg van haar gezin. Toch blijkt gaandeweg dat er in Susie's afwezigheid ook een nieuwe kracht schuilt, die de breekbare familiebanden opnieuw met elkaar verbindt. Daarnaast volgt Susie ook de moordenaar, die alle bewijzen probeert te verbergen en op het punt staat, opnieuw toe te slaan...

Susie Salmon

Buckley Salmon

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Boek gisteravond uitgelezen. Soms iets te veel zij-lijntjes, maar ik ben echt heel erg benieuwd naar de film! En zeker de casting van Stanley Tucci als Mr. Harvey wekt mijn interesse. Wel zwaar k*t van de late releasedatum!

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Het verhaal klinkt veel belovend !

Saoirse Ronan ken ik niet maar als ze een oscar nominatie op haar naam staat kan je geen beter vinden van zo'n leeftijd alhoewel

Catinca Untaru ook een talent is. ( ze speelt o.a in The Fall )

Heb er zin in.

PS Zat ook lang op King Kong te wachten hopen dat dit niet zo'n teleurstelling word.

Boek op vakantie gelezen

w8 met smart op de film, maar denk dat ie tegen gaat vallen;)

maar je weet het nooit!

doodah

Waarom denk je dat hij gaat tegenvallen?

Jules15

Ik heb nu al best veel boekverfilmingen gezien, en meestal valt ie best tegen, niet dat ze altijd slecht zijn maar ik probeer niet al te hoge verwachtingen te krijgen. Ook is het boek volgens mij best lastig om te verfilmen omdat er veel flashbacks enzo in zijn.

Maar Peter Jackson is een goede regisseur (lord of the rings) dus misschien heb ik het wel helemaal mis en wordt het een goede film!

hazo....

Mij lijkt het inderdaad ook geen gemakkelijk verhaal om te verfilmen.

Maar ik heb het volste vertrouwen in Peter Jackson.

Jules15

Ik weet niet waarom maar toen ik het boek las had ik in gedachten dat het meisje er een beetje uitzag als Ellen Page (vraag me niet waarom)

waarom vond je dat?

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Yes hij staat erop!

Deze wilde ik een tijd geleden al toevoegen, maar fijn dat hij hier nu is!

doodah schreef:
waarom vond je dat?

Haha weet ik niet! had ik gewoon in mijn hoofd, misschien ook omdat ik van tevoren An American Crime had gezien waarin ze ook zo praat vanuit (de hemel ofzo) en ook sterft

doodah

Sorry, ik kon het niet laten

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

kvond de vorige poster eigenlijk beter. De release datum is eigenlijk ook nog best wel lang, das best wel stom, ik keek er eigenlijk naar uit dat ik em deze zomer of miss kerstvakantie al kon zien

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Ik weet niet wat ik van deze poster moet denken.

wyatt earp schreef:

Ik weet niet wat ik van deze poster moet denken.

Nou, niet veel Dit is gewoon een simpele promotieposter, niet veel soeps. Vond de still ook mooier, maar een poster krijgt uiteraard de voorkeur. Heb het plot trouwens ook wat uitgebreid.

avatar van The One Ring

The One Ring

Zelfs voor een teaserposter vind ik hem eigenlijk nog lelijk, maar gelukkig zegt dit niets over de film.

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Ik denk dat bovenstaande stem weg mag, niet?

avatar van gotti

Grappig, al eens eerder verfilmd in de Filipijnen:

Anghel sa lupa (2003) - imdb.com

Schijnt ook een dvd van te zijn. Wil ik best wel eens zien. Eerst even het boek uitlezen, waarover ik verdeeld enthousiast ben..

avatar van BobdH

BobdH

HarmJanStegenga schreef:

Inderdaad, niet veel soeps, maar deze is dan ook enkel snel in elkaar gezet om nog op CineExpo te kunnen tonen. Wanneer de marketing van start gaat voor de film zal deze ongetwijfeld vervangen worden door een echte teaserposter, en daarna een theatrical versie, en zullen we deze nooit meer zien

Leland Palmer

Eerste beelden uit de film. Nogal schaars, maar het zijn wat korte stukjes uit de trailer, die vandaag of morgen online komt.

Ziet er uiteraard erg mooi uit, ben benieuwd naar de trailer.

avatar van Norma

Norma

Ziet er inderdaad wel erg mooi uit, al voelt het nog wel een beetje onwennig. Lijkt wel héél erg lief te worden...maar ben vreselijk benieuwd naar de trailer!

avatar van The Oceanic Six

Ik zag de trailer net ook, maar zie dat hij al is gepost.

Ik wist niks van dit project, maar het klinkt wel bijzonder en ik ga deze zeker ook kijken.

Zou dit zon drama worden op hoog niveau met een doordringende boodschap zoals bv The Fountain?

The Oceanic Six schreef:

Ik wist niks van dit project

Zo, onder welke steen heb jij gelegen?

avatar van gotti

Ziet er mooi uit. Ben benieuwd. Boek bijna uit.

Leland Palmer

Eerste officiële trailer. Ziet er prachtig uit. Laat maar komen, deze film.

avatar van AHWA

AHWA

Hmmm... Niet onder de indruk van de trailer. Lelijke CGI ook. Wel een hoop mooie kleurtjes, maar niet echt mijn ding.

avatar van gotti

Vannacht het boek uit gelezen en ben reuze benieuwd. Hopen dat het een beetje in de buurt komt van Heavenly Creatures...

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Met die CGI zal het wel goed komen, we hebben het tenslotte wel over Peter 'LOTR' Jackson. Die poster is wel vrij suf, btw.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Spannende trailer.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Sterke trailer, één van de weinige projecten waar ik echt met veel smart naar uitkijk. Vooral Stanley Tucci lijkt een fenomenale rol te gaan spelen.