Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Peter Jackson
Met onder meer: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Rachel Weisz
Releasedatum: 25 februari 2010
Plot The Lovely Bones
"The story of a life and everything that came after..."
Susie Salmon (Saoirse Ronan) is een meisje van veertien dat verkracht en vermoord wordt door haar buurman. In de tussenwereld ziet ze hoe haar familie omgaat met het tragische verlies. Terwijl haar vader probeert de vermeende moordenaar van zijn dochter op te sporen, glijdt Susie’s moeder langzaam weg van haar gezin. Toch blijkt gaandeweg dat er in Susie's afwezigheid ook een nieuwe kracht schuilt, die de breekbare familiebanden opnieuw met elkaar verbindt. Daarnaast volgt Susie ook de moordenaar, die alle bewijzen probeert te verbergen en op het punt staat, opnieuw toe te slaan...
Susie Salmon
Len Fenerman
Ruth Connors
Buckley Salmon
Ray Singh
Met die CGI zal het wel goed komen, we hebben het tenslotte wel over Peter 'LOTR' Jackson. Die poster is wel vrij suf, btw.
Teaser poster, lijkt me...
Meneer Bungel
Teaser poster, lijkt me...
Bijzondere trailer, ik kijk hier echt naar uit zeg!
Ik had het trouwens deze week over een vergelijking met The Fountain en in de trailer zie ik ook net zon prachtige boom met daarna een volle maan. Dat lijkt best wel op The Fountain. Zou er een boodschap in gezeten hebben?
Maar goed, lijkt me een sterke film dit. Combi drama en thriller.
Leland Palmer
Trailer nu stuk of 5/6 keer gezien, wordt steeds beter, prachtig! Veel spanning, drama en prachtige beelden, vooral in het middenstuk (met het nummer Alice van Cocteau Twins). Wat kijk ik hier naar uit zeg.
De casting lijkt me ook uistekend gedaan. Wahlberg vind ik altijd goed, Ronan is één van de grootste opkomende talenten en vooral Tucci lijkt het helemaal te gaan maken. Ik vind de CGI overigens perfect, snap niet dat daar over gevallen wordt eigenlijk. Zal wel een grote naam worden bij de oscars, ben erg benieuwd!
doodah
Buiten het feit dat ik de trailer geen 5 à 6 keer heb gezien, maar maar 2 keer, sluit ik me volledig aan bij HarmJanStegenga.
Ook ik kijk hier erg naar uit!
Don MN
Count me in. Reuzebenieuwd naar Jackson's nieuwe film. Rollen lijken me wel sterk bezet, zoals je bij PJ mag verwachten hopelijk veel visuele pracht.
JohnWilliams
Apple - Trailers - The Lovely Bones
De trailer is vrij gegeven.
En ongelooflijk hoe die man is afgevallen (Jackson) Ik zou hem bijna niet meer herkennen
funland
is dat peter jackson?
en peter hoe voelt het om 30 kilootjes minder te wegen?
Pastichio Rocker
Hij ziet er weer een beetje uit zoals toen hij in Bad Taste (of is het Braindead?) speelde.
misterwhite
Peter Jackson ziet er terug jonger uit
Ik ben erg benieuwd naar deze film, de trailer ziet er speciaal maar wel leuk en spannend uit. Het verhaal lijkt mij ook wel iets orgineels en de cast is ook niet slecht gekozen
misterwhite
Bad Taste
Gil -Galad
Zo zag hij er ook al uit tijdens de opnames van King Kong. Mis de grote bril wel:P.
Vind de trailer heel mooi gedaan, hoop dat met zijn uiterlijk zijn oude stijl ook weer een beetje terugkomt. Vind King Kong goed, maar denk dat hij zijn beste films gaat maken als hij zijn oude stijl meer gebruikt.
Katharina
Wat een ontzettend bijzondere film lijkt me dit. Wow! Wat een verhaal, ik ben erg benieuwd!
wyatt earp
Btw: de trailer ziet er goed uit.
maerk
Hmmm... die trailer valt zwaar tegen. Ziet er niet zo bijzonder uit, maar we zien wel.
En waarom dan wel?
Vind dit zelf één van de mooiste trailers van de laatste jaren, dus ben wel benieuwd eigenlijk.
Pastichio Rocker
Nah, de trailer is niet speciaal maar toch kijk ik uit naar deze film, want het verhaal is wel goed en Peter Jackson is een meester der verbeelding. Oh, en ik ben benieuwd naar (de rol van) Stanley Tucci: meesterlijke acteur.
Angrod_Pallanén
Vond de trailer erg mooi, kijk vol verwachting uit naar het einde van 't jaar (of de zomer daarna wanneer ze gedownload kunnen worden), er komen zo veel unieke films uit dat ik bijna weer vertrouwen krijg in Hollywood.
maerk
En waarom dan wel?
Ik verwachtte eigenlijk iets specialers. De CGI ziet er mooi uit en de cast lijkt me wel oké, maar wat ik uit de trailer kan opmaken is een zoveelste doe-het-zelf detective verhaaltje, met hulp uit de hemel zegmaar. Maar het is maar een trailer, ik wil toch wel zien hoe de hele film in elkaar zit. (Ik vind overigens dat Jackson er niet goed uit ziet, erg bleek en magertjes, zelfs in King Kong leek hij nog een beetje op dat dikkertje toen hij LotR regisseerde.)
Leland Palmer
Nieuwe poster geplaatst. Zijn we eindelijk van die saaie voorganger af.
wyatt earp
Deed mij ook meteen aan Big Fish denken. Veel beter dan zijn voorganger
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Ja, mooie poster. De trailer is ook erg cool, dit lijkt mij weer een geweldige film. Maar moet het genre ook niet fantasy zijn?
Btw, ik denk dat die stem wel weg mag.
Leland Palmer
Maar moet het genre ook niet fantasy zijn?

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

My Sister's Keeper