Genre: Mystery / Thriller
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 18 februari 2010
Bekijk via Netflix
Plot Shutter Island
"Some places never let you go."
De film speelt zich af in 1954. U.S. Marshall Chuck Aule (Mark Ruffalo) en zijn nieuwe partner Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) gaan op zoek naar een moordenares, die ontsnapt is uit TBS-kliniek 'Ashecliffe Hospital' voor langgestraften op Shutter Island, een eiland voor de kust van Massachusetts. Aangenomen wordt dat ze zich daar nog verborgen houdt. Een web van intriges en misleiding zorgt er al snel voor de nodige problemen. Zo krijgt Daniels van de plaatselijke doktoren geen toegang tot de archieven van het hospitaal, die hem de broodnodige informatie zouden kunnen verschaffen. Een plotseling opstekende orkaan verbreekt de verbinding met het vasteland, waardoor ze nu op zichzelf zijn aangewezen. Diverse langgestraften maken van de verwarring gebruik, om uit de kliniek te ontsnappen.
Teddy Daniels
George Noyce
Deputy Warden McPherson
Warden
tottenham89
Laatst helaas nog gehoord dat de datum van release verschoven zal worden naar februari 2010. Maar wanneer het in Nederland gedraaid zal worden, weet niemand nog.
viciousElle
Wat een trailer! Dit belooft heel wat.
Volgens mij wordt er ook wat belangerijks verklapt in de trailer, maar weet het niet 100% zeker.
Maar dat maakt niet uit, het einde kan nog alle kanten op.
De plot wordt er alleszins niet in verklapt.
Norma
De plot wordt er alleszins niet in verklapt.
Heb even terug zitten bladeren, zie nu dat jij het boek gelezen hebt. Dan ben ik blij met jouw verklaring, want ik durfde de trailer al geen tweede keer meer te kijken omdat ik ook een beetje het gevoel kreeg dat deze wel erg veel weg geeft. Maar ben blij te horen dat dit niet het geval is
Travis Bickle
Na Mystic River is dit de 2e verfilming van een boek van Dennis Lehane, iemand die eigenlijk alleen maar topthrillers aflevert. Mocht Scorsese het werk wat Clint Eastwood heeft afgeleverd met Mystic River evenaren, dan wordt dit weer een topper, no doubt.
sonyjh
ik vond mystic river van eastwood anders niet zo speciaal.... Zie in de trailer van deze al heel wat meer potentie
Filmfreaker
Het boek was ontzettend spannend. En zo de nieuwe trailer op Apple te zien, heeft Scorsese zich ook aan het boek gehouden. Hopelijk is het einde wat duidelijker in deze film, die snapte ik in het boek niet helemaal. Misschien nog maar eens gaan lezen! Ik ga zeker naar de bios toe.
mrwhite
ziet er goed uit alleen jammer van die trailer je ziet weer veel te veel
booyo
Na het zien van de trailer kan ik niet wachten tot deze film uitkomt!
The One Ring
Opmerkelijk dat ze deze film na het Oscarseizoen uitbrengen. Scorsese is toch al snel prijzenmateriaal.
schram101
Volgens mensen die het boek hebben gelezen laat de trailer op zich helemaal niet te veel zien.
Hoewel het mij ook wel zo leek.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Echt een goede trailer. Lijkt me een bloedstollend spannende film. DiCaprio is een acteur die prima rollen neerzet en dat samen met Ben Kingsley en Jackie Earle Haley, gaat het denk ik wel goed komen. Niet te vergeten dat Scorsese erg goede films heeft geregisseerd. Na het zien van de trailer heb ik er flink wat vertrouwen in. Alhoewel trailers wel eens een misplaatst gevoel kunnen geven...
M.Goodkat
Ja,vind ik ook opmerkelijk dat die na het oscar seizoen doet. 19 februari in Amerika pas.
fappie
- 2005 stemmen
Jammer dat deze film pas in 2010 draait. Ik vind Scorsese sowieso een geniale regisseur.
Bob Gray
- 2048 stemmen
Ben héél erg benieuwd. Zag trouwens ook nog Jackie Earle Haley in de trailer opduiken. Die kan echt heel erg goed een gestoorde spelen.
laundromat
Leonardo DiCaprio
Mark Ruffalo
Ben Kingsley
Emily Mortimer
Michelle Williams
Max von Sydow
Patricia Clarkson
En oja geregisseerd door Martin S!
domkey
En?
Het leesvoer was de moeite waard!
Hopelijk de film ook...
laundromat
Ik vond hem goed in Little Children. Een pedo spelen is toch niet niets lijkt mij.
mrwhite
idd en dan moet je eens kijken naar de woodsman met kevin bacon dat is pas straf geacteerd.
daantje81
Heb de trailer gezien lijkt me echt een super film. Met een echte rol die leo op het lijf geschreven is.
Jammer dat de premiere datum verschoven is.
Wacht met veel ongeduld op deze film als echte leo fan!
planet_of_death
Een hele vette trailer! De sfeer van het eiland is al goed te voelen.
fappie
- 2005 stemmen
Een hele vette trailer! De sfeer van het eiland is al goed te voelen.
Inderdaad! Dat is ook zijn sterkste punt
. Taxi Driver en Raging Bull hebben ook een prachtige sfeer.
mcdaktari
Deze film heb ik echt zin in, trailer zit er in ieder geval heel goed uit.
mcdaktari
2010 lijkt me iig een heel goed film jaar want ik heb de bioscoop agenda eens even door gekeken maar er komen toch nog een heel stel films die ik op m'n verlanglijstje heb gezet. laten we hopen dat ze ook daadwerkelijk goed zijn.

Psychologische thriller 'Shutter Island' met Leonardo DiCaprio vrijdag op televisie

Psychologische thriller 'Shutter Island' met Leonardo DiCaprio komt binnenkort weer naar Netflix

Psychologische thriller 'Shutter Island' met Leonardo DiCaprio wordt vanavond uitgezonden op televisie

De langverwachte 'Shutter Island'-prequelserie 'Ashecliffe': hoe staat het daar eigenlijk mee?

The Green Mile
Fantasy / Drama, 1999