• 9.373.780 stemmen

Geregisseerd door: Jerry Zucker

Met onder meer: Rowan Atkinson, John Cleese en Seth Green

Releasedatum: 13 september 2001

Plot Rat Race

"563 miles. 9 people. $2 million. 1001 problems!"

Las Vegas: verschillende mensen, die elkaar niet kennen, winnen bij de gokautomaten in een casino een speciale munt. Met deze munt moeten ze naar een speciale ruimte waar ze Donald Sinclair, de eigenaar van het casino, ontmoeten. Hij vertelt dat er voor degene die het eerst in Silver City, New Mexico weet te komen 2 miljoen dollar klaar ligt. De race kan beginnen...

Enrico Pollini

Nick Schaffer

Beverly Pear

avatar van Jensing

Jensing

Lang niet een film zoals deze gezien waarbij alle grappen ook echt grappig waren Slim gevonden film en met een fantastisch lollige cast. Hoe wanhopig mensen kunnen worden van een 'klein prijsje.' Dus race naar de videotheek en neem deze prijs mee naar huis.

avatar van leverafronny

leverafronny

Jensing schreef:

Dus race naar de videotheek en neem deze prijs mee naar huis.

Of kijk hem morgen gratis op RTBF 2...

avatar van Disk

Disk

De eerste keer dat ik hem zag lag ik de heletijd te gieren en te brullen, Maar de 2de keer vond ik hem veel en veel minder. Daarom moet ik hem jammergenoeg een 2.5 geven.

avatar van robdebob

robdebob

Wat een acteer talenten samen, geweldig !!

komische akties om te gieren.

voor de kids een dikke 5 maar mijn stem geld en voor mij was het een goede komische film.

met als meerwaarde waar in gelachen kan worden wat niet bij alle komische films gezegd kan worden.

*3,5

avatar van b_cru

b_cru

Leuke film met idd goede hitler grappig. Jammer genoeg ook veel stukken die niet leuk zijn en het einde was inderdaad net alsof je een kinderfilm aan het kijken was.

toch 3,5 sterren

John Cleese blijft het in zijn oude dagen goed doen. Ook Ratrace is weer een vermakelijke film waar je bij vlagen in een deuk ligt. Vooral dat gedeelte met Rowan Atkinson met dat hart was geweldig en ook dat gedeelte met die koe of die familie die in een museum met die neo-nazi terecht komt. Kortom een grappige film die blijft boeien. Een 4/5 is het wel waard.

avatar van Leno

Leno

Film met erg grappige scenes, zoals hier al is terug te vinden welke. Vooral Jon Lovitz speelde een leuke rol en Wayne Knight is grappig als altijd in zijn vrij kleine rol.

avatar van HiLL

HiLL

Marki_san schreef:

de grappen zijn goed gelukt, vooral als die ene familie naar de zogenaamde Barbie museum gaat en daarna de auto van Hitler gaan jatten.

wel moet ik zeggen dat ik mr. Bean erg slecht vond acteren, én hij was niet grappig!

huh Mr. Bean speelde die mee???????????

Rowan Atkinson is dat, speelde een briljante, totaal ander persoon dan Bean..

Fantastische film trouwens erg gelachen!

avatar van Crit

Crit

Lekker lopende film met veel grappen en een rooie draad. 4*

Ik vind het een echte mega film de humor is gewoon geweldig

it's a game it's a game

i'm gonna win

echt mega film een aanrader!!!

avatar van Seyfo

Seyfo

Goede verhaal, die goed uitgewerkt is met veel humor+ Rowan Atkinson=4 sterren als gevolg

avatar van beefje

beefje

Ik ga hem vanavond kijken...ben benieuwd!

John Cleese + Whoopi Goldberg + Rowan Atkinson moet goed zijn

avatar van AHWA

AHWA

Gisteren gezien. Ik vond er niet bijster veel aan. Rowan Atkinson was erg onleuk en Whoopi Goldberg bakte er ook niet veel van.

De zeer spaarzame grappige moment waren de weddenschappen die Cleese steeds afsloot, maar voor de rest was het niet grappig, niet origineel en niet onvoorspelbaar.

2 sterren voor de moeite.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

er zaten beste aardige dingen in (de auto van Hitler), maar in het algemeen erg flauw. Atkinson was niet echt in vorm.

avatar van diddledidoo

diddledidoo

Ik moet ten eerste bekennen dat dit genre me niet ligt. De acteurs, die op zichzelf staand hun faam in andere producties zeer verdiend hebben, stelden me hier nogal teleur. De rolprent begon wel aardig en de special effects waren niet onverdienstelijk. Ik geef toe dat de scène met de helikopter origineel was en technisch knap in mekaar zat, maar over het algemeen waren de grappen te flauw, over the top, te banaal, te makkelijk en het einde; helemaal tenenkrommend en Amerikaans. **.

avatar van mligtenberg

mligtenberg

Ohja, zo'n film op tv helpt weer eens herinneren aan films waar je nog op kunt stemmen haha! Ik heb 'm gisteravond dus niet gekeken, maar had 'm al een keertje eerder gezien. Weet dus ook niet echt meer wat er in voor kwam, maar weet wel dat ik niet echt plat heb gelegen van het lachen of zo...

avatar van spuit11

spuit11

Ik vond dit een vreselijke film in alle opzichten. Heb me ontzettend ge-ergerd aan alle zeer flauwe grappen en het verhaal is ook flinterdun en zeker niet leuk, 0,5*

avatar van idgie

idgie

niet slecht...

leuke spelers erin, John Cleese, WHoopi Coldberg, Cuba Gooding Jr. etc. etc.

Aan het eind van de film werd een liedje gedraaid/gespeeld, wanneer de spelers op het podium staan en het geld weggegeven wordt.

avatar van Crit

Crit

idgie schreef:

Smash Mouth - All Stars

( 10 seconden werk met google )

avatar van Pacino88

Pacino88

idgie schreef:

niet slecht...

leuke spelers erin, John Cleese, WHoopi Coldberg, Cuba Gooding Jr. etc. etc.

Groetjes!

Allstar van Smashmouth.Dit nummer staat ook op de soundtrack van Shrek.

wel een redelijk grappige film trouwens,ik heb hem al eens op dvd gehad en weer verkocht.De scenes met de hitler wagen,de piercings laten zien scene was ook erg leuk,maar in het algemeen ook wat flauw.

avatar van idgie

idgie

Thanks pacino 88 !

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

geweldige film net alle spelers die ik in een komedie wil hebben vooral het einde is heel leuk

***1/2

avatar van beefje

beefje

Wel een aardige film, niet in een deuk gelegen...
de stukjes met John Cleese en z'n weddenschappen waren toch de leukste momenten van de film...

Jammer dat John Cleese zo'n kleine rol had
toch ***

avatar van IcU

IcU

Leuke melige film. Ik heb vaak moeten lachen

****

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Super leuke film, ik heb veel gelachen vooral om John Cleese en zijn maffe gokspelletjes, Whoopi Goldberg en Cuba Gooding Jr. `s desperate housewives. De film bleef boeien ( vooral de helikopterscenè was geinig, zo `n vrouw zou ik zeker niet bedriegen! ) en het bleef tot het laatste erg spannend wie er zou gaan winnen! ****

avatar van chucknorris

chucknorris

• 1905 stemmen

Ik heb volgens mij geen keer keer moeten lachen. Dat is geen beste score voor een comedy...

De film viel me zwaar tegen. 1 1/5 ster, meer kan ik er niet voor geven.

avatar van glannestino

glannestino

De film begon veelblovend, ik heb echt heel erg moeten lachen om de bizare situaties op het begin. Maar hoe verder de film vordert, des te meer het een film voor kleine kinderen wordt. Dat komt door al dat geschreeuw en gekrijs. Maar toch krijgt deze film van mij nog 3,5 sterren, omdat er ook heel veel geslaagde grappen inzitten zoals al die maffe gokspelletjes en ook omdat er toch heel leuk geacteerd wordt.

avatar van aldert007

aldert007

Echt een hele goede komedie. Vooral het stukje dat hij met Hitler z'n Mercedes zo'n veteranenreunie binnenknalt is heel grappig. 3,5 ster.

avatar van FillumGek

FillumGek

In de bios gezien. Vond het erg grappig dat dat gezin op de vlucht ging in die hitlerwagen vond het een beetje flauw dat Atkinson steeds in slaap viel

avatar van mikoz

mikoz

een aardig leuke film ..

met vooral een erg leuk scenario

3.5