Genre: Komedie / Avontuur
Bekijk via CANAL+
Morgen om 08:40 uur op Filmbox.nl
Vrijdag om 05:10 uur op Film1 Family
Plot Rat Race
"563 miles. 9 people. $2 million. 1001 problems!"
Las Vegas: verschillende mensen, die elkaar niet kennen, winnen bij de gokautomaten in een casino een speciale munt. Met deze munt moeten ze naar een speciale ruimte waar ze Donald Sinclair, de eigenaar van het casino, ontmoeten. Hij vertelt dat er voor degene die het eerst in Silver City, New Mexico weet te komen 2 miljoen dollar klaar ligt. De race kan beginnen...
Enrico Pollini
Randy Pear
Nick Schaffer
Beverly Pear
geweldige film.
ik hou over het algemeen niet zo van
comedy's en lachen kan ik er al helemaal nooit om maar bij deze film wel. goed getimede grappen en perfecte acteurs. vond
de rol van rowan atkinson niet zo leuk trouwens , beetje saai.
Macmanus
Ja, ik denk dat die Amerikanen hem alleen maar kennen uit mister bean en daarom hem van die rollen geven die erg veel lijken op bean, zonde want hij kan veel meer dan alleen bean.
Maar vond je het einde niet iets te Amerikaans?
einde te amerikaans????
hoe bedoel je dat?????
k'vond het einde nog wel oke
Macmanus
Lijkt me wel logisch wat ik bedoel maar oké zal het uitleggen.
Op het eind geven ze dat geld weg, van dat soort eindes komen vaak voor in van die feel good movies.
En wees nou eerlijk, als jij een miljoen had gewonnen zou je het toch niet weggeven.
Goodfella
Om mezelf even te quoten...
Ik ben het wel met je eens dus.
ja mac dat is waar
dat geld zou ik noooooooooit weggeven.
ook niet voor een of ander goed doel
Fletch
mee eens, de verwachte climax blijft uit, jammer... 3 sterren.
maximus
Zit best wel humor in deze film
niet dat ik krom lag of zo maar..........
ja is wel ok om te downloaden
Linda
Slingblade , kun je me alsjeblieft even uitleggen waarom je deze ongelooflijk goede film 0,5 sterren geeft???
Yak
Tut tut, hij was leuk maar 'ongelooflijk goed' vind ik ver overtrokken.
Linda
Ik vond deze echt heel erg grappig , ik heb heel wat afgelachen wat natuurlijk niet betekent dat hij ook echt goed is maar 0,5 vind ik wel erg laag dus ik was wel benieuwd waarom.
Padd0
Leuke film alleen jammer dat whoopi goldberg weer eens de boel moet verzieken. 3,5*
Chainsaw
Erg amusante film. Gewoon lekkere ongein met een stel goede komedie- acteurs en een paar amusante personages. Enkel het suffe einde haalt het niveau van de film erg naar beneden, volgens mij had men toch wel een iets leuker slot kunnen bedenken. Maar goed, ondanks het einde was Rat Race een erg geestig filmpje met een paar erg geslaagde grappen.
3,5 sterren.
mr.Frielink
De film eindigde toch bij de scene
waarbij Rowan Atkinson last krijgt van narcolepsie? Die scene vond ik juist geweldig!
Of ging de film daarna nog verder? heb hem een tijd geleden gezien..
Phoenix
Naar mijn weten was Het liefdadigheidsconcert van Smashmouth
de laatste scene.
Agony
- 1985 berichten
na een 2de kijkbeurt met een half sterretje verhoogd naar 3,5 *. Erg vermakelijk en goed gedaan! (wie is trouwens dat mooie blonde vrouwtje met de rol van helikopterpiloot?)
EmDee
wie is trouwens dat mooie blonde vrouwtje met de rol van helikopterpiloot?
Chainsaw
wie is trouwens dat mooie blonde vrouwtje met de rol van helikopterpiloot?
Moet je Roadtrip zeker zien
Agony
- 1985 berichten
heb ik gezien. Wist alleen niet dat het om dezelfde actrice ging. Dat is me nooit opgevallen... maar g@#&$@)* wat een mooie vrouw!
MarkFish
Grappige film. Coole acteurs, goeie grappen. Leukste vond ik Lovitz met z'n Hitlerimitatie op dat podium. Lachen, gieren, brullen. 3*
pabostudent
Een komedie naar m'n hart, de film is vooral zo onderhoudend en niet saai doordat je steeds heen en weer wordt geswitched tussen de verschillende personages en hun verschillende en soms absurde humoristische situaties.
Top film gewoon.
kamps
dit is de beste humor film allertijden
4.5 sterrren
niks meer te zeggen.
WiLL
Je hebt me overtuigd
Deze film al 4 keer gezien en ik vond hem nog grappig en leuk
Dat is tegenwoordig wel heel uniek.
Rowan Atkinson was gewoon de minst grappige in de film, dat vind ik best een compliment voor de andere akteurs in deze film.
Ik ga ook naar 4,5* _o_
davidov
vreemde keuze voor hoofdacteurs btw, kijk eens naar de cover....
Stevo
Alweer een tijd geleden gezien in de bios, maar het stuk met die familie die naar het museum gaat is me altijd bij gebleven. Ik kwam niet meer bij. Leuke film.
De GeuS
Grappige tot zeer grappige film. Lekker luchtige film, met inderdaad wel een cliche einde, maar daar kan ik elke keer wel overheen kijken; 4 sterren....
mafiabaas
De eerste keer is heel erg grappig de tweede keer niet meer eigelijk.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

The Kingmaker