• 9.372.548 stemmen

Geregisseerd door: Jerry Zucker

Met onder meer: Rowan Atkinson, John Cleese en Seth Green

Releasedatum: 13 september 2001

Plot Rat Race

"563 miles. 9 people. $2 million. 1001 problems!"

Las Vegas: verschillende mensen, die elkaar niet kennen, winnen bij de gokautomaten in een casino een speciale munt. Met deze munt moeten ze naar een speciale ruimte waar ze Donald Sinclair, de eigenaar van het casino, ontmoeten. Hij vertelt dat er voor degene die het eerst in Silver City, New Mexico weet te komen 2 miljoen dollar klaar ligt. De race kan beginnen...

Enrico Pollini

Nick Schaffer

Beverly Pear

avatar van Crazy D

Crazy D

Ik heb de film gister bij de sneak gezien en hij was erg leuk!! Waar dit soort films vaak leuk beginnen en dan halverwege minder worden omdat er ook nog een verhaal in moet komen wordt deze film na de pauze alleen maar leuker en hij begint al leuk(het verhaal is wie het eerst bij het einde is wint(dus geen verhaal)) John Cleese is weer goed op dreef en vooral de Hitler grappen zijn leuk. Tijden niet meer zo gelachen.

nu al in de sneak??

Jordy

Erg vermakelijke film. De leuke personages, en komische momenten zorgen er gedurende de gehele film voor dat het allemaal redelijk leuk is, en een stuk of 3 echt hilarische stukken in de tweede helft van de film maken de film de moeite waard. 3 sterren.

avatar van kbautr

kbautr

Erg vermakkelijke film, die inderdaad redelijk leuk begint, en zo halverwege alleen maar leuker wordt (hoezo pauze? Hebben ze dat in sommige bioscopen nog? ).

De acteurs zijn goed gecast, en de verschillende verhaallijnen (in zover er sprake was van een verhaal) beinvloedde elkaar mooi. Enkele scene's springen eruit, die zorgen dat je even niet meer bijkomt van het lachen. Te mooi om te veraden natuurlijk.

Een heerlijke film, waar de acteurs naar mijn idee veel lol aan hebben beleefd, want de lol spat van het scherm. Ook het einde kan mijn waardering krijgen. Enig minpuntje aan de film, is het drukke camerawerk hier en daar. Maar ja, daar val ik niet over. Gewoon leuk om weer eens een film te zien van 1 van de 3 makers van de succesvolle, naked gun films.

Groet Kbautr Bart

avatar van jeroen79

jeroen79

Ik vond hem wel grappig. Echt om een keer gezien te hebben. 3,5 ster

Blindfold

Da's inderdaad nog een reden om iemand z'n stats te kunnen bekijken. Als iemand loopt te "kutten" haal je zo iemand er makkelijk uit.

Blindfold

He Jordy. Wij (You_Bstard, Juan Conejo en Sep) waren gisteren (20-9) toevallig ook in de Arena om deze te kijken.

Erg vermakelijk. Hij was zelfs een stuk beter dan ik had verwacht. Bij sommige scenes viel ik bijna uit m'n stoel van het lachen.

Er komt trouwens niets na de aftiteling.

Jordy

volgende keer even zeggen als je op donderdag naar de Arena gaat! wij zijn daar elke week nl.

Jordy

ben jij nu trouwens onze nationale "zit-er-nog-iets-na-de-aftit eling"-checker??

avatar van You_bastard

You_bastard

Hey ik was er ook da's toevallig

Dat staat er toch ook!

En ja. Ik blijf (bijna) altijd zitten totdat de aftiteling is afgelopen.

avatar van AliasPino

AliasPino

Zijn jullie allemaal dom hier of zo. Niet dat ik jullie wil beledigen, maar het is gewoon zo'n ontiegelijke shit film, waarbij het enige lichtpuntje aan de film is dat er veel bekende actuers in meespelen. 1 ster

Jordy

en die 2000 mensen op imdb die 'm gemiddeld een 7.3 (!) gaven dus ook?

avatar van AliasPino

AliasPino

Misschien ben ik dan wel de enige die dom is. Ik zie de humor van deze film er niet van in.

avatar van jay-s-

jay-s-

Mensen ik heb de premiere party voor deze film georganiseerd vorig jaar in de Pathe Arena. Op moederdag. Was zeer leuk. Maar om eerlijk de waarheid te zeggen is het ook niet mijn genre. Maar voor de kleintjes zeker een leuke film......

avatar van dttom

dttom

wel leuke film

avatar van Wer-Al Zwowe

Wer-Al Zwowe

Leuke film. Alleen vond ik de rol van Rowan Atkinson een beetje (te) klein.

avatar van tom

tom

leuke personages, paar goede grappen, ik heb me wel vermaakt. Komt wel traag op gang vond ik. 3 sterren

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Allemaal net niet, net niet grappig genoeg, net iets te lang, net geen grappige karakters, bijna gelachen, enz.

avatar van predator21

predator21

Belachelijke film.

Niet vermakelijk en totaal niet grappig en irritante acteurs, bah!

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Grappige film, heb meerder malen in een deuk gelegen. Het verhaal vond ik erg leuk, zou niet weten hoe hij beter had gekund, 3 sterren.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Het begin was nog wel aardig, maar daarna zakt de film toch wel erg weg. Cleese kwam ook niet echt uit de verf (ligt aan de soort rol) en Atkinson was niet grappig! Hij komt gewoon nooit meer van zijn Mr.Bean-imago af en dat is jammer voor hem, want het is al met al toch zeker een begenadigd acteur.

avatar van Goodfella

Goodfella

Leuk! Weliswaar af en toe een beetje flauw en de moraal wordt je wel een beetje heel erg de strot ingeduwd, maar er zitten meer dan genoeg leuke situaties in deze film om je opperbest te vermaken.

avatar van Sparkle

Sparkle

Vermakelijke film, einde wat te cliché. Vond het vooral leuk om Whoopi nog es te zien in een rol waar ze goed in is, en ze was goed.

avatar van Yak

Yak

einde wat te cliché

'cliché' is nog zwak uitgedrukt, ik vond het einde tenenkrommend, wat heel wat puntenaftrek heeft opgeleverd.

avatar van jay73

jay73

Zaten wel grappige momenten in deze film, maar met name de rol van Rowan Atkinson was zooooo slecht. Alsof hij 5 minuten voor de opnames had gehoord dat ook hij een rol in de film had. Jammer, want hij heeft het wel in zich.

avatar van lorelei

lorelei

Leuke film. Alleen vond ik de rol van Rowan Atkinson een beetje (te) klein.

te klein????

Ik vond de film in ieder geval wel heel erg leuk en grappig. De Hitler grappen en de Deep impact grap vond ik toch wel het allerleukst! voor de rest heb ik niet veel gelachen.

avatar van Macmanus

Macmanus

Rowan Atkinson kwam er zeker veel te weinig in voor.Het einde was echt waardeloos in deze film.

avatar van Mindflight

Mindflight

fantastische film. 4 sterren

avatar van gimli f

gimli f

Yes, good film indeed. Vooral die grappen van de Engelsen waren keihard. Natuurlijk moeten juist zij Hitler er weer bijhalen, geweldig! Die grappen! De Amerikaanse acteurs waren, ja, Amerikaans: saai dus! Nee, geef mij Cleese en Atkinson en ik val om!