Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Roland Emmerich
Met onder meer: John Cusack, Amanda Peet en Chiwetel Ejiofor
Gesproken taal: Mandarijn, Engels, Frans, Hindi, Italiaans, Latijn, Portugees, Russisch, Spaans, Tibetaans en Duits
Releasedatum: 11 november 2009
Bekijk via HBO Max
Plot 2012
"We Were Warned."
In het jaar 2009 worden aanwijzingen gevonden uit het Maya-tijdperk die voorspellen dat 21 december 2012 het einde van de wereld is zoals we die kennen en dat de overgang plaatsvindt naar iets nieuws. Wanneer Jackson Curtis (John Cusack) en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, stuiten ze heel toevallig op een enorme researchinstallatie in een uitgedroogde meerbodem en ontdekken zo het geheim van de dreigende apocalyps die de regering verborgen gehouden heeft. Jackson moet de zaken nu in eigen handen nemen en hij stort zich in een wanhopige poging om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami's en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft.
Jackson Curtis
Lilly Curtis
mipha
wat een onzin.. 13 in dozijn film.. met Danny Glover... ik weet genoeg
mcdaktari
Ik zou ook wel zo'n gave willen hebben zoals sommige hier, dat je voordat de film is vertoond al kunt zeggen dat het de slechtste film van het jaar word of 13 in een dozijn film. Lijkt me wel tegek zo'n gave
Stefanovich
ik heb die film al 2 weken hier thuis liggen joh
het is echt niks. ga downloaden ofzeau!
neforce
Dan heb jij een andere versie denk ik, de opnames zijn nog niet klaar namelijk...
ik heb die film al 2 weken hier thuis liggen joh
het is echt niks. ga downloaden ofzeau!
Die heb jij dus nog geen 2 weken want hij is nog nergens op internet, en ook bij jou niet. De docu misschien of 2012 doomsday.
Maar die met Cusack niet. En als jij beweerd van wel, waar van heb je die dan. DUS NIET
deTuinman
Relativeren kan iedereen, als je emmerich's werkt kent dan kun je weer heel wat bullshit verwachten + je de mogelijkheid hebt om de trailer te zien.
mcdaktari
Ja Ok maar als hij zegt de film al 2 weken in huis te hebben zeg ik dat hij het liegt
mcdaktari
Independence Day en The Patriot zou ik niet bepaald Bullshit willen noemen, maar het kan dat jij er anders over denkt Tuinman
Uier
- 2006 berichten
Gisteren de nieuwe uitgebreide trailert in de bios gezien.
Weet niet wat ik ervan moet denken. Het lijkt me wel érg bombastisch allemaal en Cusack vind ik al helemaal geen pluspunt. Ik verwacht een Day After Tomorrow deel 2. Veel bombarie, veel popcorn, weinig film.
wyatt earp
Ik weet niet even niet meer. Aan de ene kant is natuurgeweld in een film meestal wel interessant. Maar aan de andere kant ben ik bang dat het inderdaad een popcornfilm word met veel geweld, weinig verhaal.
Jawaddedadde
Ik hoop net dat het een popcornfilm wordt met veel, heel veel geweld, en weinig, heel weinig verhaal.
Mr_White
- 2067 berichten
Het ding met Emmerich is dat je nooit weet of het wat wordt of niet. Independence Day, The Patriot stellen qua verhaal niks voor maar leveren wel topvermaak af. Aan de andere kant heb je Godzilla, The Day After Tomorrow en 10,000 BC, welke qua verhaal ook niks voorstellen maar ook in andere aspecten gewoon ronduit bagger zijn.
Dat dit een nietszeggende popcornfilm wordt, staat al wel vast. Of de film echter vermakelijk wordt of gewoon slecht, moeten we nog maar even afwachten.
Eens. Zolang ze maar geen lompe dingen erin zetten als een vader die in een nieuwe ijstijd van de ene naar de andere grote stad loopt met -100 zoals in The Day after tomorrow. Verder, ik check 2012 voor de effecten en voor het goed uitbeelden van een angst die iedereen heeft; dat de aarde vergaat.
Dit wordt een geweldige bioscoopervaring.
wyatt earp
De ervaring word zoiezo geweldig. Daar ben ik niet bang voor. Maargoed ik zie het vanzelf wel.
persenalg
ik heb de trailer in de bioscoop gezien, maar wat een geweldige special effect's echt niet normaal hoe een olie tanker met een vloedgolf mee word gesleurd op een klein huisje net aan de rand van een rustige zee, en de rest echt super gemaakt,
ben vol verwachting van deze film , en kijk er echt naar uit.
al denk ik wel dat deze film het beste naar voren komt in de bioscoop.
daarom ga ik hem dus nog niet downloaden,anders zou de verleiding te groot zijn:P
volgens mij wordt dit echt de film van 2009 en komt deze ook zeker in mijn collectie films
persenalg
of gewoon naar www.torrentz.com gaan;)
persenalg
ben vol verwachting van deze film , en kijk er echt naar uit.
al denk ik wel dat deze film het beste naar voren komt in de bioscoop.
i.v.m. de trailers die ik heb gezien in de bios krijgt deze film voorafgaand van mij al een 5, wanneer ik de film helemaal heb gezien pas ik mijn cijfer (misschien) aan
wimnoot
Stemmen op basis van een trailer mag niet.Waarom wacht je niet met stemmen tot je hem gezien hebt?
JDSsmetje
Ik hou niet echt van rampenfilms maar 2012 staat toch op mijn nog zien lijstje. De mooie beelden in de trailer is daar de grootste oorzaak van.
Berichten verplaatst naar De Site > Algemeen > Stemmen
M.Goodkat
Gisteren de nieuwe uitgebreide trailert in de bios gezien.
zelfde hier, maar toch belet het mij niet om het te gaan bekijken. Hou af en toe van spektakel van de bovenste kant
jirachi03
Zal zeker een spektakel zijn van eerste klas met derdeklas verhaal
jirachi03
Gewoon doen om de effecten en hopelijk nog om het verhaal als ie toch nog uit de film spat.
wyatt earp
Ik denk dat het zo'n groot spektakel word dat het verhaal erbij in het niet valt.
Kevin13
Zoals vrijwel alle Hollywood films...

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

The Matrix