• 9.377.427 stemmen

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss en Michael Sheen

Gesproken taal: Engels, Hongaars en Oekraïens

Releasedatum: 8 juli 2010

Plot Unthinkable

"Right and Wrong no longer exist"

Een terrorist, die kennis heeft over nucleaire bommen die ergens in Amerika zullen afgaan, wordt ondervraagd door een FBI-agent en een 'black-ops'-ondervrager. Ze worden hierbij geconfronteerd met het dilemma welke methodes nog geoorloofd zijn en welke niet.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Henry Harold 'H' Humphries

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

j.touwslager schreef:

Toffe film..!!:)

Spanning tussen Samuel en die slappe.. was erg mooi om te zien..

Gebeeurt lekker van alles,,

Top!

Zo denk ik er ook over !

avatar van Makz

Makz

Spannende film!!

Maar dat einde........... Beetje jammer.

avatar van Nurhan Karadeniz

Nurhan Karadeniz

"Samuel de martelaar".. hahaha! Goed acteerwerk. Sterk verhaal. De houding en gedrag van Samuel doet me denken aan een andere film van hem: lakeview Terrace.

avatar van lisette220

lisette220

Ik vond het een spannende film met heel goed acteerwerk. Je wordt heen en weer geslingerd wie er nou goed of slecht is.

Ik heb alleen het stukje na de aftiteling niet kunnen zien. Kan iemand mij vertellen wat dat was ben namelijk wel erg nieuwschierig of het wat uitmaakt qua het einde die nogal open is.

avatar van Gerritj

Gerritj

Goede film

Regie, spel en het verhaal helemaal naar mijn zin

Trouwens niet mijn leven. Alleen om naar te kijken.

Ben niet zo'n goede vrachtwagenspringer.!

4.0

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

lisette220 schreef:

Alvast bedankt.

Er komt toch niets meer na de aftitelling...

avatar van Kiros

Kiros

lisette220 schreef:

Alvast bedankt.

Als je de pagina`s hier even terugleest, zie je wat het 'andere einde' is.

Dat is al een paar keer voorbij gekomen.

avatar van Miss Lola

Miss Lola

Waanzinnig goede film! Prachtige suspense thriller en de regisseur gooit de gewetensvraag zo voor je voeten en weet je soms niet voor welke partij je moet kiezen. Gaat de FBI-agent te ver of niet?

Van begin tot eind blijf je op het puntje van je stoel zitten en houdt het je in spanning! A must see!

avatar van Rickmans

Rickmans

Ik vind dat Samuel zich een beetje verlaagd als briljant acteur in deze film. Beetje ziekelijke thriller.

avatar van Kiros

Kiros

Rickmans schreef:

Als je veel films van Samuel L. Jackson kent, weet je dat hij absoluut niet erg kieskeurig is.

Ik vind `m trouwens in deze film weer ouderwets goed een type neerzetten.

avatar van timbo_

timbo_

DrJ schreef:

Ik weet niet of jij de enige bent, maar 1 slechterik martelen om miljoenen levens te redden , kan ik wel mee instemmen...

Die zijn voor mij het burgerschap niet waard...

Het rare zit hem er dan ook in tijdens het kijken niet het gevoel heb dat de film deze boodschap ook wenst uit te dragen. Ondanks dat hij dat dus voor mij wel doet.

avatar van 2299_theBOMB

2299_theBOMB

ik vond het een heel goede film maar dat einde snap ik niet goed dat ze de bom niet gewoon hebben laten ontploffen of zeggen dat er geen bom is maar toch 4 sterren

avatar van Lobster

Lobster

2299_theBOMB schreef:

Je hoeft niet alles te snappen om een film goed te vinden!
Ik vond het een zeer (realistische) film, mede omdat ik denk dat menig land zulke praktijken op na houdt..

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

mr jackson ik denk toch dat dat een van de beste acteur is die de wereld rijk is.

dit is een toppertje

KIA

mooi film. 4*

avatar van Arnforpresident

Arnforpresident

Goede film (zeker voor z'n budget!): Ik was de ganse tijd geboeid, het einde was goed, de acteerprestaties waren top, en de film had een perfecte speelduur.
Maar het is de moraal van deze film die het hem doet: Hoeveel geweld mogen we gebruiken om een terroristische aanslag te voorkomen? De film stelt deze vraag, en laat het antwoord in het midden.

avatar van sjonnie40

sjonnie40

Bijzondere film , heb er soms met afschuw naar gekeken. Briljant acteerwerk van alle partijen. We kunnen roepen wat we willen maar dit zou zo maar kunnen gebeuren. en dat mishandelen en dan zeg ik het nog netjes van verdachten gebeurt al dagelijks. Erg goede film 4 *

avatar van Strike0ut

Strike0ut

echt een goede film. is spannend en je zult je niet vervelen.

goed geacteerd.

trouwens beetje dom van die ene hoge pief om met zijn geweer voor de "vrije" terrorist te gaan staan

avatar van pierrrke

pierrrke

zeer sterke film ondanks het zich bijna in één ruimte afspeelt.
Jackson is zeer sterk een echte badass maar tegelijk ook de enige die helder kon denken .
in het begin vond ik hem meer de slechterik dan die terrorist maar naarmate de film vorderd begin je hem te begrijpen voor de rest is de film op vele momenten onvoorspelbaar heelaas af en toe wel.
eindelijk nog eens een sterke thriller.

puckb96

Vandaag gehuurd, vanavond kijken. Lijkt me een spannende thriller. Samuel L. Jackson denk ik weer eens in een actiefilm (aan de poster te zien).

puckb96

Gister gezien. Weer eens een spannende thriller met Samuel L. Jackson. Een ijzersterke rol gespeeld door hem als een ondervrager. De martel-scenes waren heftig en ik vind dat Michael Sheen zich hierin geweldig weet te vertolken als terrorist. Alleen het einde slaat nergens op met die vierde bom

avatar van MiekieMow

MiekieMow

Ik hoopte op een einde met een mindtwist....dus dat viel een beetje tegen. Verder wel spannende film. Muziek een beetje ala Silence of the Lambs maar dan veel minder spannende film eigenlijk (muziek te spannend voor verhaal).

Wel erg goed geacteerd door SLJ én CAM!

avatar van mikeh

mikeh

De film is heel vlak, de karakters als je goed nadenkt ook. Dit draagt op een of andere manier bij aan de film, alles is geheim. Waar speelt de film af, een of andere school? Geen idee

Deze film heeft me absoluut geboeid.

4****

avatar van Ashley Jones

Ashley Jones

Ik vond deze film sterk, totdat het laatste deel er aan kwam.

Gedurende de film zeg je tegen jezelf "Laten we hopen dat dit een verrassend doordacht einde wordt" ..Wat achteraf gebleken naar mijn inziens niet zo was. Ik mis wel de thrillers van vroeger (met Hopkins of Freeman bv) ,waardat er meer moeite in werd gestoken en waar het einde de climax was. Niet zoals deze film, die je adrenaline laat doorstromen de hele film lang maar dat je toch niet de nodige voldoening bezorgt achteraf.

avatar van dionycle2008

dionycle2008

Niet meer dan een ordinaire martelfilm waarvan elke logica ontbrak.

dionycle2008 schreef:

Niet meer dan een ordinaire martelfilm waarvan elke logica ontbrak.

Dat slaat echt nergens op. Dus in feite zeg je dat er geen verschil is tussen Unthinkable en Hostel?

avatar van RobRock

RobRock

De film heeft met absoluut weten te boeien.

Eigenlijk leef je de hele film naar het einde toe en verwacht je een mindtwist of ander subliem einde omdat deze hele film goed in elkaar steekt.

Het einde vond ik echt teleurstellend.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Een film die je aan het denken zet over moraal, ethiek, keuzes en belangen. Samuel in een zeer verrassende (harde) rol. 3 Sterren. Carrie-ann komt overtuigend over in haar rol.

een botsing tussen beschaving en de harde oorlogsrealiteit van de dag.

boeiend.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Absoluut stof tot nadenken, maar wel erg dik er bovenop, met bijna kluchtachtig acteren naar het einde toe..