• 9.381.030 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

USAF Chief Master Sergeant Epps

Ron Witwicky

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Iets voor deel 3, kan niet uitblijven na die transformer met enorme ballen .

avatar van Derrick

Derrick

Verstand op nul en kijken maar !

avatar van vago

vago

snap nie waarom hij een razzie heeft gekregen vond het een zeer leuke film maar ja ook iets met jeugd sentiment te maken mischien

avatar van ILDIB

ILDIB

Veel beter dan deel 1, meer samenhang en minder klets.

Maar t blijft natuurlijk stupide dat een paar militairen denken iets te kunnen doen met wat mitrailleurtjes. Ander minpunt, optimus, die 'stem' is gewoon niet lekker en veeleerder zeikerig.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Deel 1 had nog wat verhaal enzo. En dat ze eerst dachten dat de robots gamaakt zijn door landen.

In deel 2 proberen ze het geheim te houden maar wtf. Het eerste gevecht in de film, die robot sloopt de hele snelweg?! Dat hou jetoch niet geheim door te zeggen dat het een gasramp is...

avatar van m1701

m1701

Erg goeie film!

Vond de Graphics ook heel erg mooi gedaan.

Vind dit deel net zo goed als deel 1.

Het prettige aan dit deel is dat er wat meer actie in voor komt.

De "gevechten" zijn ook erg mooi gedaan

Heerlijke film om naar te kijken

avatar van Edie

Edie

Hele leuke film voor kinderen tot een jaar of 15...16

Ongelooflijk dat Spielberg hieraan wilde meewerken, verder typisch een slechte Michael Bay film met een superdun verhaaltje máár wel hier en daar mooie special fx, maarach, dat mag dan ook wel voor zoveel miljoenen dollars...

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Megan Fox Diepe zucht...

Vond deze film best wel goed eigenlijk. Er zaten wel wat minpunten in, maar dat heeft de pret niet bedorven voor mij...

Benieuwd naar Transformers 3. (Eigenlijk niet, omdat Megan Fox er niet meer inspeelt, dus het zal waarschijnlijk een flop worden)

_Moonwalker schreef:

Megan Fox Diepe zucht...

Ach wat een onzin weer . Ja ze ziet er goed uit maar ook al doet ze niet mee zal de film heus wel scoren hoor.

88Fabian

ja deze film is heel tof,goeie actie redelijk verhaal.

avatar van pierrrke

pierrrke

erg hyperactieve robotfilm, je moet natuurlijk er een beetje voor zijn

alles is zeer overdreven en Bay heeft zijn fantasie helemaal laten gaan waar dat in deel 1 nog wat beperkt bleef.

en actie dat er was, ho maar als je van veel maar dan ook erg veel actie houdt moet je deze eens checken, zelfs veel te veel actie dat ging vervelen op het einde da bleef duren! en robots veel te veel robots kon ze niet uit mekaar houden op het einde

dus vanalles wat te veel wat hem geen topper maakte

de film ligt op een hoog tempo waar deel 1 nog redelijk traag was kwa opbouw. een wel verdiende 7/10

avatar van AchmedATM

AchmedATM

-0,5* er is weinig bijgebleven van deze film, het enige wat ik me echt duidelijk herinner is Optimus Prime die vecht met zijn Blades. Coole scene, maar verder niks

Timothyvdmeer

gisteren weer herzien. Blijft leuke actiefilm. Genoeg actie en humor.

Vooral de Rol van John Turturro blijf ik leuk vinden.

Nu het 1e deel weer eens herzien. Punten blijven.

Al DeNiro

Waarschijnlijk zullen jullie mij voor gek verklaren, maar ik heb deze film in mijn top tien gezet. (kan ook deel één zijn wat mij betreft)

Ik heb zelden een film gezien met zoveel goede actie en mooie muziek. (Enkel in The Matrix, Terminator II en Gladiator is het beter)

De gevechtscenes met Optimus Prime hebben ook bijna iets episch.

Al DeNiro schreef:

De gevechtscenes met Optimus Prime hebben ook bijna iets episch.

Waarom? Dat is jouw mening dus dan moet je hem ook in je top 10 zetten. Vindt deze film ook erg leuk om te zien.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Goeie actie en muziek idd, dat vind ik leuk in een film... Al was de muziek minder dan in deel 1.

Maar dit is dan ook echt puur actie voor verhaal moet je hier niet wezen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Levensgrote Optimus Prime in China. Gemaakt van achtergebleven auto's bij het Olympisch Stadion van Beijing.

cool!

avatar van yeyo

yeyo

Wat een freaks toch die Chinezen! Even geleden ook hard moeten lachen met dit bericht:

Bizar: jonge Transformers fan drinkt al 5 jaar lang benzine » Autoblog.nl

Al DeNiro

Toch weer uit mijn top tien gehaald.

Transformers 1+2 vind ik geweldig, maar top tien is wat overdreven

88Fabian

Als michael bay niks met special effects kon behalen,dan had ie geen regiseur geweest maar schoonmaker.

Al DeNiro schreef:

Toch weer uit mijn top tien gehaald.

Transformers 1+2 vind ik geweldig, maar top tien is wat overdreven

Haha je meent het

88Fabian schreef:

Haha je meent het

Zaak Alzheimer & Mission Impossible II in top tien vind ik al helemaal overdreven

88Fabian

Ach het is maar hoe je het bekijkt

ik ga trouwens wel even me score verlagen naar een 2,0.

Het is een drastische maar logische verandering.

JacoBaco

Goed idee man! Ik begrijp niet dat ik 2,5* durf te geven voor een film waar een robot met een wandelstok inzit.

Minotaures

Nee, het is géén wandelstok, maar een wapen!

JacoBaco

Tjonge tjonge, nu moet ik hem weer naar een 2,5 verhogen...

Ok, het is een multifunctioneel iets wat dient als wapen, maar ook als wandelstok. Hij is volgens mij best kreupel en hij gebruikt hem tevens als wandelstok. Toch? Maar nee,.. sorry, ik ben er niet content mee.

Minotaures

Mja, hij was zoiezo een 'oude man'. Zo zie je maar dat robots niet zoveel verschillen dan mensen.

Zou misschien een hype voor ouderen worden; wapen en wandelstok in 1. Veiligheid en gezondheid gaan voor...

avatar van yeyo

yeyo

Haha, dat meen je niet, een kreupele robot? Shit man, deze film zou ik toch ooit is moeten zien.

Minotaures schreef:

Ik geef toe dat er in de tekenfilm ook hele vreemde dingen zitten hoor, maar de tekenfilm komt er mee weg vind ik.

Het menselijke tintje wat ze krijgen, is mij net wat te overdreven.

Wel goed omdat het autobots zijn en zij staan aan de kant van de mensen, maar oude kreupele robots die een wapen in de vorm van een wandelstok hebben, gaat mij net iets te ver. Net als Optimus Prime die in de tekenfilm geen mond heeft. Er zit altijd een (becherm)kap voor. In de film heeft hij een mond met dikke lippen en soms de kap als hij gaat vechten.

Minotaures

Yup, dat is Jetfire. Ik heb ook meteen heel professioneel zijn 'wandelstok' aangevinkt.