• 9.379.535 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

Ron Witwicky

avatar van Sasja

Sasja

Dutch Ownage schreef:

Bedoel je niet 21 guns van GreenDay?

was toch echt linkin park (of Greenday er ook op staat weet ik niet)

avatar van deTuinman

deTuinman

beide staan erop

avatar van mbase

mbase

Ik heb de film gisteren in de bioscoop gezien, en ik moet zeggen: geen idee wat het verhaal nou precies was. Veel actie, goede specials en geinige (flauwe) humor.

Transformers 2 moet het dit keer weer niet van het verhaal hebben. Vanaf het begin merk je dat dit weer een strijd wordt tussen goed en kwaad, met die eeuwige decepticons. Maar wel vermakelijke gevechten en achtervolginen.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Youtube - Parady van deze f...

Youtube - Parady van deze film - Revenge Of The Twitter Icons

avatar van Karl van H.

Karl van H.

JDSsmetje schreef:

Youtube - Parady van deze f...

Youtube - Parady van deze film - Revenge Of The Twitter Icons

Wauw, hij was gewoon bijna grappig

avatar van Tommy The Cat

Tommy The Cat

Ja ja.. gisteren in de bios gezien en dat is bij deze film wel aan te raden. Film moet het vooral hebben van de special effects. Een aantal beelden zijn erg vermakelijk.

Maar zonder de vermakelijke actie blijft er weinig over. Er zit redelijk wat humor in, maar dat is voornamelijk amerikaanse cliche humor, niet echt mijn ding.

Omdat ik me toch heb kunnen vermaken een 3.

avatar van foray

foray

Inderdaad een film die vooral goed tot zijn recht komt in de bioscoop. Constant flinke actie moet je wel van houden. Ik vond het wel een te lange zit (pauze in Metropolis, nog nooit meegemaakt!), verhaal was echt karig. Toch heb ik intens genoten van de special effects.

avatar van cafe1900

cafe1900

geen idee waar de film over ging maar wel veel leuke aktie erin verwerkt. Alleen duurde hij veel te lang maar dat vond mijn zoon niet erg, hij vond het allemaal prachtig.

avatar van CaRLoZ

CaRLoZ

Ik vond dit deel beter dan deel 1. Gewoon een simpel verhaal en lekkere actie en dames wat wil je nog meer. Vond alleen die ouders weer erg storend en ook best jammer dat robots zoals in zoveel films weer eens menselijke trekjes moeten hebben. Ook zijn sommige dialogen zeer storend maar ach daar prik ik gewoon doorheen verstand op 0 en genieten...

Kan niet wachten op het vervolg.

avatar van Madara_

Madara_

Tjee, wat heb ik me geërgerd aan het feit dat de film vééél te langdradig was, de boodschap, tot hoever er een was, kon ook in een kleine 2uur duidelijk worden gemaakt. De actiescènes waren overigens nog wel oké. Kortom: 2,5 *zucht*

avatar van Ceeda7

Ceeda7

Wauw, hij was gewoon bijna grappig

Ik heb me meer geamuseerd tijdens die 2 minuten parodie dan heel de 2 uur film Transformers 2.

avatar van GGG

GGG

Erg mooie en spannende film! Waardige opvolger van deel 1. De kinderen en ik hebben erg genoten van alles...zelfs de lange zit en alle spanning en actie! We vinden het de moeite waard om hem snel nog een keer te zien...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik persoonlijk vind transformers 1 toch een betere film. Maar qua special effects is deze wel heel mooi gemaakt , hoewel ik het een beetje te rommelig over vind komen en zeker het begin dat gaat maar door met aktie en te weinig verhaal naar mijn mening. Maar toch 3 sterren voor de mooie effecten

avatar van loodwillem

loodwillem

super gave kei strakke film die je beslist moet kijken in de bios.

er is soms zoveel actie dat je de film 2 x moet zien wil je alles gezien hebben.

avatar van The Caped Knight

The Caped Knight

Waanzinnige special effects! Zo nu en dan gebeurd er zoveel, dat je het overzicht een beetje kwijt bent.

Wel heb ik me verschrikkelijk geiriteerd aan de poging tot humor. Zo flauw, en zó niet leuk.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Off-topic onzin verwijderd.

avatar van Modar

Modar

Ten eerste zoals al eerder besproken, zijn de special effects weer van hoge klasse. Ten tweede de transformers zelf zien er weer super uit. Ik deel de mening van Ajax&Litmanen opzich wel qua speeltijd, maar ik ben een transformer fan, en ik vond hem niet te lang of iets dergelijks.

Waar ik me wel enigszins aan stoorde waren de zogenaamde grapjes wanneer een autobot een decepticon sloopte, dit was een beetje overdone naar mijn mening.

Qua verhaal zit het allemaal goed in elkaar, en krijgen we leuke nieuwe transformers te zien met de nodige dosis humor.

Ik geef deze film gewoon 4.5 sterren (ben superfan )

avatar van paul83

paul83

Modar schreef:

Ik geef deze film gewoon 4.5 sterren (ben superfan )

De opmerkingen wanneer een autobot/decepticon iemand sloopt is dus echt iets uit de serie. Ik vond het juist wel passend.

avatar van semmie12

semmie12

ik ga em vanavond kijke,es kijke wat ik er van vind.

avatar van Misery :3

Misery :3

Ik vond 1 persoonlijk toch wat leuker.

In het begin snapte ik ff niet wie nou slecht was, en wie goed, maar daar kwam ik gelukkig al snel achter

en er werd toch wel een beetje overdreven met megatron die dood was, dat ze hem nog net niet gingen begraven viel me nog mee.

Maar over het algemeen heb ik mij prima vermaakt hoor, af en toe een beetje lachen xD

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Dat gemiddelde begint nu eindelijk een beetje te verzwakken.

avatar van paul83

paul83

JDSsmetje schreef:

Dat gemiddelde begint nu eindelijk een beetje te verzwakken.

Zinnige opmerking......

avatar van zoldar

zoldar

ZO.

Dat was fijn hersenloos vermaak. De film begint steeds meer op de tekenfilm serie te lijken. Inclusief gags van de robots. En opvallend veel onderbroekenlol. Maar ik kwam voor de explosies en Megatron vs Optimus Prime battle. And got that in spades.

verhaal 0.0

diepgang 0.0

vermaak 8

lolzaam 8

tere kinderzieltjes op internet vondem hem te luid en zo. en te veel robot gevechten. maar die kunnen beter naar The million dollar afghanistaan gaan ofzo. Stelletje communisten.

avatar van leidsehoodie

leidsehoodie

Kijk, en DAT is wel grappig

IcU

Wat is het verschil tussen vermaak en 'lolzaam', als ik vragen mag...?

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Wat is lolzaam?

IcU

Het zelfde als vermaak denk ik. Als je ergens lol in hebt. Dat lijkt mij dan tenminste...

avatar van zoldar

zoldar

vermaak is voor oohh's en aaahh's (audiovisueel geweld en dergelijke) lolzaam voor de humor. Dit is een film die zichelf duidelijk niet serieus neemt. En ik denk dat meer mensen dat zouden moeten doen. Het is pulp.

Ik ben geen fan van Bay, verre van. Hij zou in staat zijn een lachfilm te maken over guantanamo en abu graib. Dick cheney's beste film maatje.

Maar Transformers wil ik gewoon over the top geserveerd krijgen. En daar past zijn stijl prima bij. Een film over robots die in auto's veranderen had ook heeeeel slecht uit kunnen pakken. probeer het eens te pitchen bij een producer..

Ik denk dat leeftijd er ook mee te maken heeft. Ik zat vroeger met mijn nichtje in pyama naar Sky channel te kijken: Fun factory. van 8.00 tot 12.00 cartoons. het laatste uurtje was geloof ik he-man en Transformers.

Transformers is een "guilty pleasure".

zoldar schreef:

Het totaal is vermaak. Bij vermaak hoort zeker ook humor. Lol in iets hebben is niet per definitie enkelt humor, maar vertier en alles wat er bij komt. Als iets lolligs is, is het plezierig. Daarbij is lolzaam toch geen echt woord, of tegenwoordig wel?