• 9.374.511 stemmen

Terminator Salvation (2009)

Sciencefiction / Actie | 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Genre: Sciencefiction / Actie

Speelduur: 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk / Italië

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 3 juni 2009

Plot Terminator Salvation

"The End Begins."

De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

sinterklaas schreef:

Maar gelukkig lees ik hierboven al dat hij geen gouveneur meer is in 2011. Mooie kans om dan de vierde deel met hem te maken.

lol, in 2011 is hij dan 64j, en denk niet dat het mogelijk is dat hij nog een gespierde terminator kan spelen, Schwarzenegger zijn lichaam zit nu vol (wat zeg ik nu, nee, BOMVOL) met vet.

In tegenstelling tot Stallone pakt hij nu echter geen verouderingsremmers, wat eigenlijk in zijn nadeel is

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

Prima zet geen arny erin! Tijd voor een frisse wind en de Skynet war is het belangrijkste doel te zijn. Ik ben blij dat ze vooruit kijken want nu is alles in deze tijd geweest en een weer wat meer Sience Fiction film zou prima zijn.

avatar van apolicum

apolicum

Leland Palmer schreef:

Ophouden met deze reeks denk ik maar. Ik zie het niet echt zitten in ieder geval! Terminator II: Judgement Day is een van de beste en misschien wel de beste actiefilm ooit gemaakt voor mij, maar Arnold doet toch niet meer mee en al zou hij nog meedoen dan zit ik nog niet te wachten op een ''bejaarde'' terminator! Er zal ook niemand zijn die zijn rol kan vervangen dus ik zit hier in eerste instantie niet op te wachten.....

Nix ophouden? doorgaan!

T2 is ook één van mijn absolute lievelingsfilms en T3 vond ik ook heel wat minder, maar op zich toch nog leuk vertier. Zo zal wellicht ook T4 worden. In't slechste geval gewoon leuk vertier, moet toch kunnen?

En als je het écht niet ziet zitten, kijk hem dan gewoon niet? Maar neem het plezier van de mensen die hem wél willen zien niet af door te vragen om deze reeks op te houden. dank

avatar van A.L.I.E.N

A.L.I.E.N

Heel het internet staat vol met van die NEP posters zoals deze:

(afbeelding)

En deze:(maar die betwijfel ik)

sinterklaas

Christian Bale krijgt de hoofdrol in T4.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ben benieuwd wie de Terminator gaat worden. De regisseur staat me trouwens zeker NIET aan....

avatar van combi

kaydegreef

kijk eerst eens op IMDB :

Terminator Salvation (2009) - imdb.com

sinterklaas

4 Juni 2009 in de Nederlandse bioscopen?

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik wil hem wel zien, hoewel ik Arnie wel vond ownen.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

ik kan geen engels.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Josh Brolin als de nieuwe Terminator??

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Dit staat op wikipedia:

De meeste acteurs voor de deze nieuwe Terminator zijn nog niet bekend. Toch is het waarschijnlijk dat Arnold Schwarzenegger wederom de rol van cyborg op zich zal nemen omdat hij volgens het contract dat hij voor Terminator 3 afsloot, akkoord zou zijn gegaan om een kleine rol te spelen in Terminator 4 en hij zich hieraan zal moeten houden, zo verklaart Harry Sloan van MGM.

avatar van klute89

klute89

Josh Brolin van No Country For Old Men ( prachtrol) als terminator. Ik moet het nog zien

avatar van TheOne

TheOne

In het verhaal heeft John Connor een zoon. Dit is het personage Reese die dan nog jong is. Reese is degene die in het eerste deel naar het verleden ging om Sarah Connor te redden, zodat John geboren kon worden. Uiteindelijk was hij degene die de vader was van John Connor.

Als je het zo bekijkt gaat Reese dus naar het verleden om het met zijn oma te doen, zodat zijn vader geboren wordt.

TheOne schreef:

klopt helemaal niets van!

Kyle Reese is de toekomstige vader van John Connor in onze tijd.

In de toekomst stuurt John zijn vader naar het verleden.

Vanwaar haal je eigenlijk dat John Connor een zoon heeft?

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Terminator 4 krijgt waarschijnlijk een PG-13 rating (a la Die Hard 4).

Men moet natuurlijk ook de kids een kans geven om deze geweldige film te gaan zien

Bron

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

JoeHallenbeck schreef:

Terminator 4 krijgt waarschijnlijk een PG-13 rating (a la Die Hard 4).

Bron

Dat zuigt. Terminator 3 hing al op het randje van kinderachtigheid.

Terminator hoort hard en bruut te zijn, dus absoluut geen PG13.

Uier schreef:

Dat zuigt. Terminator 3 hing al op het randje van kinderachtigheid.

Terminator hoort hard en bruut te zijn, dus absoluut geen PG13.

mee eens

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Zeker helemaal mee eens. Maar wat kunnen wij er aan doen???

avatar van The Cube

The Cube

Al die actie films moeten tegenwoordig PG-13 rated zijn, zoals Bourne Ultimatum en Die Hard 4! De MPAA (Motion Picture Association of America) weer heh! Maarja terzake voor T4 heb ik wel een paar regiseurs in gedachte die de 2 andere films van de nieuwe trilogie zouden kunnen doen naar mijn mening dan:

1. James Cameron (als ie van gedachte verandert)

2. Ridley Scott

3. Michael Bay

Hebben jullie nog een sugestie?

Mescaline

Speeld Arnold ook weer mee..?

avatar van gotti

Nope. Christian Bale speelt de hoofdrol; John Connor. McG regisseert.

Mescaline

Terminator zonder arnold is als een water ijsje zonder stokje.. niet compleet..

avatar van gotti

De laatste Terminator was toch duidelijk de minste. Ben wel blij met Bale.

Mescaline

Van American Psycho zag ik.. misschien kan hij er toch wat leuks van maken.. maar of hij arnold kan vervangen is ten 2de..

avatar van gotti

De laatste Batman gezien?

Mescaline

Nee.. Batman trekt mij nietzo erg

sinterklaas

Ach in Equilibrium speelde Bale ook fantastisch.

avatar van The Last

The Last

Bale is best een goede acteur ja, kijk maar eens naar zijn rollen in: Batman Begins, Rescue Dawn, The Prestige. Vond 'm alleen in Shaft nogal irritant, om maar te zwijgen over zijn rol in het belabberde American Psycho...