• 9.378.158 stemmen

Terminator Salvation (2009)

Sciencefiction / Actie | 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Genre: Sciencefiction / Actie

Speelduur: 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk / Italië

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 3 juni 2009

Plot Terminator Salvation

"The End Begins."

De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Bovenstaande digitale troep bedoelen jullie?

avatar van finaldestiny

finaldestiny

een terminator zonder arnold.....hmmm ben benieuwd.

• 2041 berichten

Ja, zo geweldig is de poster nou ook weer niet. Ik vind hem eigenlijk niet eens mooi. Een beetje te druk, als je het mij vraagt.

Hectometersnor

Nee ik vind de poster ook niet echt mooi, ik denk dat hij al een stuk beter was geweest als hij inderdaad wat minder druk was geweest maar vooral wat verder uitgezoomd op het metalen hoofd.

Hopelijk komt er een snel een mooiere want ik vind deze beetje jaren 80 fout en afgezaagd.

En ja een Terminator zonder Arnold, het lijkt mij bevrijdend omdat anders alles cliches uit de kast getrokken worden.

Als ik in T4 een willekeurig acteur met een digitaal ingevoegd gezicht van Arnold "I'll be back" hoor zeggen dan loop ik weg

Hectometersnor schreef:

Lol

Ga je hem in cine bekijken of niet? Anders ben jij je geld kwijt als je wegloopt

avatar van Lad

Lad

finalman schreef:

Lol

Uiteraard, deze film hoort in de bioscoop gekeken te worden en ja dan ben ik mijn geld kwijt maar ik heb mijn principes lol

Lad schreef:

Christian Bale vragen ze de laatste tijd overal gewoon toch...

Ja Bale is gewoon een erg goede acteur, vind hem ijzersterk in Rescue Dawn en 3:10 Yuma. Ook in American Psycho vind ik hem geniaal goed...Die scene met die bijl, geniaal gewoon.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

Lad schreef:

Christian Bale vragen ze de laatste tijd overal gewoon toch...

logisch, beste acteur van dit moment.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Nou, onze grote vriend Jason Statham zien we nu ook ineens erg vaak voorbij komen.

The Transporter 3 (2008)

Death Race (2008)

The Bank Job (2008)

War (2007)

Die vent maakt ook even zo'n 4 films in 365 dagen. Hij is in 1998 begonnen en heeft strax in 11 jaar tijd zo'n beetje 24 films gemaakt.

Ik zie zelfs geregeld dat mensen hem een goede acteur vinden. Ik vind zijn films leuk, maar een goede acteur.. nee.

Toch is hij redelijk veelzijdig.

Hij is Auto coureur geweest, Fotomodel, redelijk geoefend in vechtsport, professioneel atleet en nu acteur.

Erg off-topic dit.

Ik heb in ieder geval wel vertrouwen in Terminator 4.

Ben alleen wel benieuwd hoe dat uitpakt met het CGI gezicht van Arnold.

JacoBaco schreef:

The Transporter 3 (2008)

Death Race (2008)

The Bank Job (2008)

War (2007)

Toch is hij redelijk veelzijdig.

Erg off-topic dit.

Ik heb in ieder geval wel vertrouwen in Terminator 4.

Ben alleen wel benieuwd hoe dat uitpakt met het CGI gezicht van Arnold.

Beetje off-topic maar toch wel waar. Ik vind zijn films altijd wel erg strak en hou er wel van, maar het zijn wel vaak de no brainers, adrenaline gepompte actie films. Niets mis mee maar Bale in dit geval is van een veel hoger kaliber.

En nogmaals, ik hoop echt met heel met Terminator hart dat Arnold geen dialoog krijgt in deze film, zijn gezicht voor een Prototype 101 Terminator Model via CGI inbrengen vind ik eigenlijk al niets maar Hollywood kennende....Maar please ik smeek het, ik ga nu digitaal op mijn knieën, geen dialoog!

avatar van Lad

Lad

combi schreef:

logisch, beste acteur van dit moment.

Heel goede acteur, maar dat nu ook weer niet.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

ik vind het, zo beter dan!

avatar van Hero-man

Hero-man

Vet verheug me wel een beetje op dit soort film

Lijkt me anders...

avatar van theworldisyours

theworldisyours

zoals ik gelezen heb op het internet komt arnold toch terug in t4 dit stond er :

De meeste acteurs voor de deze nieuwe Terminator zijn nog niet bekend. Toch is het waarschijnlijk dat Arnold Schwarzenegger wederom de rol van cyborg op zich zal nemen omdat hij volgens het contract dat hij voor Terminator 3 afsloot, akkoord zou zijn gegaan om een kleine rol te spelen in Terminator 4 en hij zich hieraan zal moeten houden, zo verklaart Harry Sloan van MGM.

trouwens dit is de link naar de site waar ik dit van heb gehaalt.

avatar van theworldisyours

theworldisyours

en die site is op 8 oktober 2008 voor het laatst bewerkt dus onzin zal het niet zijn

finalman

dat nieuwsje is al van een tijdje geleden hoor.

Zeker van begin 2008.

Het komt van www.filmtotaal.nl

finalman

McG praat dan steeds weer over 'een nooit geziene project' en dat het voorlopig niet gelukt is.

Wedden dat het gaat om Arnie zijn gezicht te plakken tegenover n ander zijn lichaam?

finalman schreef:

hehe, het houd je wel bezig of niet?

Ik wil gewoon zo snel mogelijk een nieuwe nog vettere trailer zien. Teaser was leuk omdat het Terminator Salvation is maar inhoudelijk vind ik hem slecht.

En ik hoop nog steeds op een Arnie-loze Terminator...

finalman

nouja, ik kijk bijna elke dag of er een nieuwsje is van T4.

Het boeit me wel.

Laat dus de nieuwe trailer maar komen. De vorige vond ik eigenlijk ook niet zo goed.

vlug kijken nu het nog kan: Terminator Salvation

Voor het eerst begin ik wel goede hoop te krijgen

avatar van Kevin13

Kevin13

dat het een mooi decor is moet ik wel toegeven. Prachtige verwoeste steden. Krijg er ook wel zin in...

• 2041 berichten

Ik moet ook zeggen dat dat er wel goed uitziet. Ik verwacht hierdoor niet dat we nu plotseling in juni een film te zien krijgen die een heleboel oscars gaat verdienen, maar ik denk wel dat we wat beters te zien krijgen dan Terminator 3.

• 2041 berichten

Wat een verschrikkelijke poster! Ik hoop dat er gauw weer een nieuwe komt die mooier is.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

In ieder geval beter dan de vorige.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Nee , zeker niet.

Vorige poster was veel beter!

Hectometersnor

Vind deze poster in elk geval beter dan de vorige, die vorige vond ik net zo een jaren 80 low budget poster. Deze is wel stylisch maar misschien beetje overdone.

avatar van Nomak

Nomak

Och ze melken het toch helemaal uit. Het derde deel was al overbodig, enige lichtpuntje was Kristanna Loken met haar sexy outfit.

Maar de eerste 2 films waren al meer dan genoeg, ik kan me niet voorstellen dat dit goed zal zijn.

finalman

Uitmelken? Mja, het is gewoon een nieuwe trilogie maar dit keer in de toekomst.

Denk dat je het niet kan vergelijken met de vorige delen.

avatar van wimnoot

wimnoot

Nomak schreef:

het derde deel was alleen om arnie's gouveneurscampagne te bekostigen. de andere twee vond ik erg goed. ik vind dat de nieuwe generatie filmkijkers ook recht hebben op nieuwe terminator films.

als het net zo orgineel en realistisch aangepakt wordt als bij de nieuwe batman films zou ik niet weten waarom het geen vermakelijke film zou worden. er blijft over de terminator story nog genoeg over om nieuwe films temaken.