• 9.378.150 stemmen

Terminator Salvation (2009)

Sciencefiction / Actie | 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Genre: Sciencefiction / Actie

Speelduur: 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk / Italië

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 3 juni 2009

Plot Terminator Salvation

"The End Begins."

De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ja, dit is de vierde Terminator. Ik kan ze allemaal op een rijtje zetten als je wilt (ik heb zin om wat te lullen hier, dus):

The Terminator (deel 1).

Terminator 2: Judgement Day (deel 2).

Terminator 3: Rise of the Machines (deel 3).

Terminator: Salvation (deel 4).

avatar van flrois

flrois

Albus Dumbledore schreef:

The Terminator (deel 1).

Terminator 2: Judgement Day (deel 2).

Terminator 3: Rise of the Machines (deel 3).

Terminator: Salvation (deel 4).

Bedankt! Stom van mij..he,

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Blijkbaar heeft Arnold Swarchznegger toch een rol in de vierde Terminator film. Misschien als een cameo. Er zijn filmpjes op internet verschenen waar Arnold, op de set van de vierde Terminator, met Christian Bale aan het praten is.

klik hier om een betere uitleg te krijgen, een foto en een filmpje te zien.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Beter dat hij er in ieder geval bij betrokken wordt!

flrois schreef:

Bedankt! Stom van mij..he,

neh, eerder ontwetend.

avatar van damianodebeste

damianodebeste

Ik denk niet dat Schwarzenegger er in gaat spelen dus dit denk ik een minder dan de eerste 3 delen

avatar van Achmed

Achmed

Albus Dumbledore schreef:

klik hier om een betere uitleg te krijgen, een foto en een filmpje te zien.

Het schijnt dat ze gewoon een andere acteur rond laten lopen als een terminator en dan later plakken ze het gezicht van Arnold op hem in de edit room

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Christian Bale in Terminator IV.

Dit belooft veel.

finalman

ik weet bijna 100% zeker dat Arnold zijn gezicht op Roland Kickinger zijn gezicht geplakt wordt.

1) Een terminator zonder Arnie KAN niet, want als de 3 terminators met een babyface als Kickinger teruggestuurd wordt (naar de tijd in deel 1,2 en 3) , hoeft het voor mij niet meer, het verhaal is dan echt niet meer geloofwaardig.

2) En wat deed hij daar nou op de set? Toch niet zomaar voor een koffieklets?

Dit doet me denken aan een reportage op tv, een jaar of 2 geleden, toen Sean Connery gevraagd werd om z'n gezicht nog te kunnen gebruiken voor een spel van James Bond. Er werden zuignapjes op z'n gezicht gepleisterd, waar men zijn orginele gezicht kon kopieren op pc.

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Zou inderdaad mooi zijn, zou ook een goede reden zijn om Bale niet als terminator te gebruiken.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Inderdaad Arnie is DE ultieme Terminator!

Dutchmeister schreef:

Inderdaad Arnie is DE ultieme Terminator!

hij WAS de ultieme Terminator,

het verhaal is oneindig zo lijkt het...Arnie niet, die heeft zijn tijd gehad, hij zal meer waarde hebben in een rol waarbij zijn mening gevraagd word of meedenkt bij het script of iets dergelijks maar please geen bejaarde Arnie meer in beeld, dat scheelt al een hele ster gelijk. Immens veel respect voor die man met zijn voorgaande delen maar enough is enough en tijd zal het leren of het zonder hem kan, maar ik ben ervan overtuigd dat MET hem het niet gaat werken, dat gaat niet serieus genomen worden

finalman

dat gaat niet serieus genomen worden? Het zal zeker niet serieus genomen worden als Roland Kickinger in T4 naar het verleden gestuurd wordt ipv Arnie om 1)Sarah te doden 2)John te beschermen 3)Weer John te beschermen.

finalman schreef:

Dat zal even wennen worden ja, wat hoogstens nog wel kan is het digitaal inbrengen van Arnold zijn gezicht van T1 of T2, op deze manier hou je realistische intact en is iedereen blij, maar ik mag toch hopen dat men niet een 60 jarige Arnold gaan gebruiken, dat is op geen enkele manier logisch, realistisch en functioneel.

Ik heb er zelf geen probleem mee om Roland Kickinger als de Terminator te zien, Wennen zal het zeker zijn maar altijd teruggrijpen naar het standaard zorgt niet voor verassingen of veranderingen. John Connor krijg nu ook zijn 3e acteur en als je het puur op leeftijd doet dan had Edward Furlong in T2, T3 en T4 makkelijk de rol van John Connor kunnen blijven spelen. Voor mij is Arnold niet meer zo heilig op die positie van de Terminator, dat was hij wel, maar mensen, kom op, hij is 60 en gouverneur, enough is enough!

finalman

jamaar, ze kunnen wss nog met CGI zijn gezicht verjongen hé, zoals ze deden in X-men 3 met Patrick Stewart en Ian McKellen!

finalman schreef:

Jawel, dat bedoelde ik ook een beetje, dat zou best wel goed kunnen werken maar ik denk niet dat het gaat gebeuren, ze zijn nu al aardig op weg met alles filmen, zo niet klaar.

En hij is wel op de set geweest maar van wat ik gelezen heb was dat enkel voor zijn mening en omdat hij graag wilde zien wat men tot nu toe had. Hij vond het overigens tegenvallen van wat hij had gezien, weet niet in hoeverre ik dat serieus moet nemen

finalman

goh, volgens mij was zijn vernietigende mening van een maandje geleden, en die clip op youtube van hem op de set is ni van dezelfde moment maar later na zijn kritiek denk ik. Mais bon, afwachten maar.

avatar van 606

vet ik kan niet wachten

Vervolg op de geweldigste films allertijden =D

Wie speelt de Terminator nu?

Arnie is onvervangbaar :O

Vervolg op de geweldigste films allertijden =D

Wie speelt de Terminator nu?

Arnie is onvervangbaar :O

ik heb een voorgevoel dat we met een zooitje terminators te maken krijgen.

combi schreef:

ik heb een voorgevoel dat we met een zooitje terminators te maken krijgen.

Ik denk het ook, maar waarschijnlijk maar 1tje die helemaal is aangekleed. (including soft tissue and skin)

JacoBaco schreef:

(including soft tissue and skin)

is toch al achterhaald!

finalman

schijnt dat James Cameron nooit zijn toestemming gegeven heeft om T-4 te maken. Bron: link

combi schreef:

is toch al achterhaald!

Na het zien van een T-1000 en T-X wel ja. Maar ze komen nu toch weer met een T-800 opdraven. inclusief zacht weefsel en huid.

I'm Shocked!! :O

beetje dan , Salvation komt er toch wel.

Vette poster Bytheway

mm.. was ik ook maar zo snel tevreden.

JacoBaco schreef:

Na het zien van een T-1000 en een T-X wel ja. Maar ze komen nu toch weer met een T-800 opdraven. inclusief zacht weefsel en huid.

Sorry er ging iets ernstig fout.

zoiets bedoelde ik: Voorbeeld

Ik durf zelfs zeggen dat het mogelijk is, dat Arnie dat ook gedaan kan hebben om een jonge Terminator van hemzelf te vertolken, en geplakt op het hoofd van Roland Kickinger.

avatar van Materny

Materny