Yes Man (2008)
Met onder meer: Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper
Gesproken taal: Ests, Engels en Koreaans
Releasedatum: 8 januari 2009
Plot Yes Man
"One Word Can Change Everything."
Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.
- Trailer (YouTube)
Terence
Lucy
Stephanie
LB2411
Yes man is overdekt met flauwe humor die je haast geen humor meer kan noemen. Jim Carry maakt deze film nog een beetje "kijkbaar". Het verhaal zelf had veel meer potentie om er een echte "ik zeik in mijn broek van het lachen film" van te maken.
kraj28
jim carry is nog altijd leuk om naar te kijken,
voor de rest is het een best een aardige komedie met leuke
grappige situatie's
X.MagnuM
Leuke vlotte film en was beter dan ik had verwacht.
Alleen wat lacht die Zooey Deschanel nep zeg xD maar daar zal ik me maar verder niet aan storen...
dipsaus10
Mijn vriendin zei dat hij hartstikke leuk was. Nou hij viel me heel erg tegen. Hij was wel leuk. ik heb ook best wel gelachen maar nou niet dat ik van mijn stoel viel. maar dat is mijn mening
nachtraafje
Jim Carrey is altijd wel lachen! En ook deze film vind ik goed. Misschien nog een aanrader voor mensen met hetzelfde probleem als Carl.
frank92
echt een hele leuke film Jim Carrey blijft echt een hele goede acteur zeker een aanrader 3,5
f2sputnik
Tja, vond hem eerlijk gezegd tegen vallen.
Wel leuk om te bekijken, maar voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen, had meer verwacht van het "ja" item, en wat meer grappen en grollen.
"Fun with Dick and Jane" was wat dat betreft een leukere film.
Toch blijft het een grappige acteur, daar is niets mis mee.
Verder dan 1 keer kijken is meer dan voldoende.
Toch wel een 3,5 sterren waard.
clapperloader
waar komen dan die 4 sterren vandaan?
akka
Leuke met een goede Jim Carrey echt een film waar je weer plezier bij hebt
4.0
TiMmS
Leuke film, had niet echt hoge verwachtingen, mede omdat laatste films van Jim Carrey mij wat tegen vielen (los van the number 23, briljant gewoon).
Leuk verhaal dit, wel tè weinig echte Carrey-gezichten en uitspraken.
Wat aanvankelijk voor mij een feel-good movie was, werd halverwege toch wat onderuit gehaald. Goed te doen dit, 3 sterren.
AC/DC
Toch weer een beter film met Jim Carrey. Die scéne met RedBull was echt grappig en Zooey Deschanel was leuk om te zien
duczilla
leuke film met een spetterende opening, die flink wat doet vermoeden, maar zoals ik verwacht had houden ze dit niet vol, het tempo van grappen neemt, meteen na de opening af, maar houdt dit lagere tempo wel vol tot het eind.
belachelijk is echter het geluid van ducati op het eind, die klinkt als een japanner. erg jammer, dus de film zonder het eind een 3.5 maar met het eind een 3
Maarten||
Had er eerlijk gezegd wat meer van verwacht.
henkiej
Leuke film, wederom goed geacteerd van Carrey!
Zeker de moeite waard! Humor en serieus wisselen goed af.
Donniebrasco..
haha .. leuk film lekker om op een zondag te kijken
ik vond het begin al meteen leuk dat ie in de videotheek was aan het prate door de telefoon haha ..
-P-
Fantastisch filmpie van Carrey. Ik mag hem sowieso wel dus misschien ben ik wel wat bevooroordeeld maar in mijn ogen was het een leuke film die iedereen wel kan waarderen.
Stijntje
Een beetje een niemandalletje, maar zeer vermakelijk!
selfhealing
Matig, ik heb wel betere films van Jim Carrey gezien. Verhaal was magertjes, hoewel dat niet altijd belangrijk hoeft te zijn bij een Komedie.
Echter vond ik veel jokes ook niet echt grappig. Vandaar mijn vrij lage score.
Better luck next time.
alright.bigman
Ik heb de film gezien.
Het werd me aangeraden door een aantal vrienden en was er dus helemaal weg van.
Eenmaal gekeken vond ik hem zwaar tegen vallen.
Er zitten veel flauwe grappen in , (ook een aantal goede moet ik toegeven) maar al met al was het een beetje een slap verhaal.
Nou moet ik wel zeggen dat ik deze op school heb gekeken en dat is toch anders dan thuis.
Meer een filmpje om tussendoor te kijken.
TekJohnny
ben écht een Jim Carrey fan, kan altijd wel lachen om hem. Heb in deze film een paar keer gelachen om een "Jim Carrey moment". Verder vond ik de film gewoon tegenvallen. En ik ben echt niet al te kritisch. Wellicht verwacht ik steeds dezelfde grappen van Carrey, zo langzamerhand krijgt Carrey het Swiebertje-syndroom. Vond hem daarentegen in de film 23 erg goed ! Yes-man ! is naar mijn mening geflopt.
Kiros
Lekkere vlotte comedy die helaas toch weer richting de feelgood moest gaan. Er zaten zeker erg leuke en aparte momenten in hoewel het bulderen van het lachen toch uitbleef.
Al met al een krappe 3.5*
losbandig
Het was een leuke film die ik eerst een 3,5 wilde geven .. maar het is inmiddels een week geleden dat ik hem keek en ik weet gewoon niet meer precies waar hij nou over ging .........
Ik weet het echt niet meer - en dat maakt dat ik er toch een 3 van maak.
Een leuke feelgoodmovie maar heeft kennelijk weinig indruk gemaakt en dat vind ik dan toch weer jammer.
Renzzie
Leuke film
Gelukkig niett een hele flauwe komedie, maar nog een redelijk verhaal.
Hier en daar wel een beetje cliche, maar dat weet je van te voren.
;)
weer een geslaagde Jim Carrey film.
veel droge humor waar je niet genoeg van krijgt.
clapperloader
Yes-Man was een aardige film vond ik. Ik heb een paar keer kunnen lachen, kon mijn gedachten op 0 zetten en ik heb me niet verveeld. Prima voor een avondje bankhangen met wat leuke mensen, want praten tussendoor is geen probleem, je kan elk moment weer inhaken.
*2,5
teigetje37
leuke en orginele feel good komedie film.
Met een grappig gegeven, zeg eens wat vaker JA !
Met veel plezier naar gekeken.
Met verschillende hele leuke uitspringende scenes.
Zoals de scenes in de videotheek en de maffe verkleed partij feestjes van zijn collega.
en het ritje op de ducati motor ( hahahaha ).
Waardering: **** sterren
Redelijke komedie, die toch niet een heel erg grappig resultaat heeft. Er zit zelfs af en toe een wat triestig sfeertje door de film heen.
Carrey doet het , zoals meestal, erg aardig, maar het hoe en wat van het concept zie je uiteraard van mijlenver aankomen en er had toch wel wat meer ingezeten dan dit denk ik.
Die hele Yes Man groep is erg irritant (jammer dat Stamp alleen nog maar in dat soort rollen te zien is) en scenes zoals die met de buurvrouw zijn wel pijnlijk treurig van Scary Movie niveau.

The Truman Show
Drama / Komedie, 1998