Role Models (2008)
Genre: Komedie
Speelduur: 99 minuten / 101 minuten (unrated version)
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: David Wain
Met onder meer: Seann William Scott, Paul Rudd en Christopher Mintz-Plasse
Releasedatum: 12 maart 2009
Bekijk via Netflix
Bekijk via CANAL+
Plot Role Models
"They're about to get more than they plea-bargained for."
Twee vertegenwoordigers van een producent van energiedrankjes komen in de problemen, wanneer één van hen door liefdesverdriet grote schade aanricht. Ze worden door de rechter gedwongen om vrijwilligerswerk te doen, namelijk het Big Brother programma, waar ze allebei te maken krijgen met een probleemjongere die ze moeten begeleiden.
Anson Wheeler
Jim Stansel
Lynette Farks
Martin
sjoerdjuh3000
Ik vond het maar een rare film...
Beetje te domme scene's (maar nog lang niet zo dom als 17 again)
Bijvoorbeeld als hij groen spul pist.. Wat heeft dat nou voor toevoeging? Het is niet grappig, het is niet interressant ik ga mer er alleen maar aan ergeren!
Slechte Film dus, maar toch nog een beetje gelachen dus 2 sterren
Inarritu18
Toch best wel moeten grinniken om de film. Redelijk wegkijkertje...
Redelijke cast, mager verhaal maar de dialogen en scenes waar soms best aardig
Rosenrot
Hele rare film maar heb er wel om gelachen hoor. Zitten erg leuke grappen en situaties in heerlijk.
Kr!kke
Redelijk goede komedie, met een leuk verhaaltje en een cast die het redelijk goed doet.
Mr_Remia
Orginele interessante film
leuke acteurs, goed verhaal, melig sfeertje in de film en dat geheel maakt het toch wel een goede komedie
Honey87
Ik vond hem geweldig. Super grappig, vooral die Ronnie!
verder orgineel verhaal,en ook Sean William Scott en Paul Rudd waren weer goed in deze film.
4****
DaHardcoreManiac
Wat is die Christopher Mintz-Plasse toch een geweldige acteur voor zijn leeftijd, hoop dat we nog veel van hem mogen verwachten in de toekomst (ondanks dat hij nogal nerdy overkomt)
Verder een geweldige rol natuurlijk voor Scott en Rudd, kortom een dikke 4,5 voor deze film
Don MN
Inderdaad, jammer dat de beste jongen zijn uiterlijk niet mee heeft zitten en minder kans heeft om voor 'serieuzere rollen' geselecteerd te worden. In Superbad was hij ook al zo goed.
Mezelf
Ik vond dit een leuke film! Zeker 3,5 sterren waard..
Maar waarom er op de achterkant van de DVD stond; hilarische komedie, dat snap ik niet helemaal.
Ja het was wel een komedie, een film om te lachen.. maar door het gezeur over die relatie en het sneue verhaal van dat jongetje vond ik het ook best wel een zielige film.. Niet meteen van aah wat zielig er gaan mensen dood ofzo, maar toch wel medeleven-zielig.
Toch een 3,5 want ik vond het een heerlijke film om te kijken en vooral t einde was super!!!!!
Blokland
Veel gegrinnikt en zeker 5 of 6 keer hardop gelachen en dat is voor een komedie een zeer behoorlijk gemiddelde!
Vavi
Sterke komedie, en alvast beter dan de hangover! Seasn william op zijn best en een verhaald die heel leuk is, mag ook zeker aan onze jeugd getoond worden!
yeyo
Hedendaagse komedies uit Tinsletown hebben vaak dezelfde structuur en zijn meestal erg prekerig. Role Models is zeker geen uitzondering, maar dat verhindert de film niet om toch een geslaagde komedie te zijn. Dit is voornamelijk te wijten aan de vele excentrieke personages. Enkel dat joch Ronnie vond ik vreselijk irritant: een vuilbekkend zwart kind, stereotieper kan niet.
misterwhite
Aangename en vermakelijke film.
Leuk verhaaltje, goede humor en lekker grof
Orgineel was het best ook wel en de acteerprestaties waren zeker ook wel okee.
Mescaline
Leuke vermakelijke film! de 2 hoofdrolspelers werken daar een heel groot deel aan mee, maar dat komt ook door hun rolverdeling, de 2 hoofdrollen zijn bijna het tegenovergestelde van elkaar, en ik denk ook dat daar de kracht ligt van deze film.
De kinderen acteerde ook erg goed trouwens, vaak ontbreekt het hier aan bij comedy films, maar bij deze zeker niet.
Een standaard zoetsappig einde, maar omdat de rest van de film wel erg vermakelijk was geef ik deze film toch nog het voordeel van de twijfel!
3,5
booyo
haha, Ronnie, wat een baas. Role Models is uberhaupt een zeer vermakelijk komedie. Hoef er verder niet veel woorden meer aan vuil te maken.
dikke 3,5*
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Vermakelijke komedie.
Schitterende cast, zowel Ronnie als Stifler en McLovin..
(de rest mag er ook wezen hoor
Zeker wat gelachen, maar ik denk toch dat er iets meer in had gezeten..
Antina
Af en toe was deze film tenenkrommend slecht, maar er zaten ook leuke momenten in. Echter had ik meer verwacht van deze film en was ik blij toen de film afgelopen was. Leuk voor tussendoor, maar wil je een goede, grappige film zijn; kijk dan niet Role Models!
jorriroosen
Ik vond hem anders echt wel grappig en Augie Farks(die nerd) vond ik het grappigste.
Nu snap ik ook hoe die battles(hoe hij het ook noemde) werken
Echt te grappig dat er mensen zijn die dat soort dingen doen.
skipy05
Leuke film. Er zitten goede grappige stukken in maar er zijn dan ook stukken die ik heel wat minder vond. Seann William Scott speelde zoals meestal heel goed. Paul Rudd zette ook een goede rol neer.
notsub
Deze film is vrij melig, vooral de Monthy Python achtige battle scenes zijn hilarisch. Ik heb geregeld kunnen lachen om deze komedie, mede omdat de rollen sterk worden neergezet. Het hier ook genoemde Superbad is echter toch wel een stukkie leuker.

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Hana to Arisu
Romantiek / Drama, 2004

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
kamperencampsite vriendschapvriendencommunity service minotauruitmakenrole playing gamekinderenboyfriend girlfriend relationshipduringcreditsstingerpessimistbad attitudeenergy drinkbad daylarp lightheartedhilariousnegativitybig brother programdead end job