• 9.376.790 stemmen

Met onder meer: Clive Owen, Naomi Watts en Armin Mueller-Stahl

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Russisch

Releasedatum: 16 april 2009

Plot The International

"Is your money making a killing?"

Interpol agent Louis Salinger (Clive Owen) en advocaat Eleanor Whitman (Naomi Watts) zijn vastbesloten om de waarheid over een van de grootste banken ter wereld boven tafel te krijgen. Hun zoektocht naar gerechtigheid brengt hen van Berlijn naar Milaan en van Istanbul naar New York. Een chaotische tijd breekt aan en beiden blijken in levensgevaar te zijn.

Louis Salinger

New York D.A.

Detective Bernie Ward

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Clive Owen, Noami Watts, Tom Tykwer --> Kan alleen maar goed aflopen !

avatar van Khd

Khd

hmm, lijkt me een veelbelovende film.

avatar van gotti

't Is maar niet te hopen dat Tykwer een eenheidsworst wordt. Ik wacht nog even op een eerste trailer voor ik mijn eerste oordeel vel...

Filmfreaker

weet iemand waar een trailer te zien is.

avatar van The Last

The Last

Verhaal klinkt iig wel oke.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Plot klinkt totaal niet bijzonder, maar de cast is dan wel weer prima. Komt die trailer nou nog?

Filmfreaker

Weet iemand wanneer de trailer uitkomt?

avatar van gotti

Mwah.

avatar van tottenham89

tottenham89

Ziet er best aardig uit,maar hopen dat de film zelf en uiteraard de inhoud goed zullen zijn

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Het verhaal doet me denken aan The Bourne-reeks. Maar ben er iig wel benieuwt naar.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

En huppakee, Naomi Watts wederom in een politiek correcte film! Bareuh...

avatar van lebowski

lebowski

Fantastisch in beeld gebracht - Tykwer weet zijn locaties te kiezen - maar de film mist toch wat spanning. Dat komt vooral omdat de film veel te veel probeert uit te leggen, dingen die je al vanaf het begin begrijpt. Iets teveel gericht op het 'domme' publiek, maar een streling voor de ogen. Derhalve 3,5 *

avatar van cornelis

cornelis

Viel me wat tegen. Veel gepraat, veel uitleg in niet altijd sterek dialogen, weinig spanning, op een enkele spectaculaire scene na.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

goede film, goede cast, goed verhaal. goed te doen, deze film! niet echt veel op aan te merken. 3.5

avatar van The Last

The Last

Owen wou toch zo graag de rol van Bond hebben? Wat dat betreft mag hij hier een soortgelijke rol neerzetten (afgaande op de trailer)

Ziet er allemaal wel goed uit in elk geval.

avatar van pim-klaver

pim-klaver

net gezien in de sneak preview

vond hem tegn vallen

langzaam , teveel van dat soort films , onsamenhangend af en toe

shooting scene was gaaf

naomi watts viel tegen

maargoed

lekkere wgkijk film hij was wel onderhoudend

avatar van Kaiser

Kaiser

Aardig thema, aardige cast die aardig presteert.

Ondanks het thema was het verhaal maar matig uitgewerkt waardoor je nooit echt in de film komt het kwam allemaal een beetje afgeraffeld over. Wat exta minuten en een beter einde en de film had een 3,5 gehad.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Wat een goeie actie/thriller.
Een zeer goed spelende Owen, en Watts.
Verhaal is zeer mooi in elkaar gestoken, score is top.
Met een paar goeie actiescènes De schietpartij in `t Guggenheim was 1 van de besten die ik gezien heb.
Zoals ralfsjam al vermeldde, goed te doen, niet te veel op aan te merken.
Voor mij voor een 2de keer ook nog bekijken.
Zulk soort films liggen precies in m`n straatje.
Toppie!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van stinissen

Thriller die nooit echt goed op gang komt , ondanks uitmuntende cast was dit voor mijn toch wel teleurstellend.

avatar van Apster

Apster

Aardig film. De film begint direct al met de klopjacht op de bank, zonder verder enige introductie van de personges. Het scenario stuurt de agenten van hot naar her en het lijkt of er heel wat gebeurt, maar eigenlijk stelt het verhaal niet heel veel voor. Net als met Body of Lies is dit weer vakkundig in elkaar gezet, maar het mist net dat beetje spanning ook om het niveau omhoog te tillen. De film heeft wel een erg goede actiescene in het museum overigens.

avatar van MARCUS CORVUS

MARCUS CORVUS

Prima film en dus een aanrader. Weer 1 van de betere van de laatste tijd! (zeker in het genre)

avatar van skitz0frenix

skitz0frenix

Net in de sneak gezien.

Het begin was saai, in het midden was er wel wat leuke actie, waarbij een gebouw tot gatenkaas werd gemaakt. Veel gepraat en best saai, ik kon mijn hoofd er niet bijhouden, waardoor ik het einde niet helemaal begreep. Toch een 3, voor de goede acteurs en actrice en het onderwerp van de film.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

dit vind ik nou echt een film die je min. 2 keer moet kijken. in het begin dacht ik dat hij tegen zou gaan vallen maar gaanderweg werd ik er toch door geboeid. en dit is vlgs mij 1 van de betere films van Clive Owen. Een serieuze thriller die van mij 4* krijgt

avatar van Costa

Costa

Gezien in UK want daar is de film al uitgebracht!

Leuke film waarbij ik mij prima hebt vermaakt. De schietcéne is voor elk actie liefhebber leuk om naar te kijken. Het verhaal vind ik goed maar niet spectaculair te noemen want volgens mij bestaan er wel meerdere films die dezelfde concept hebben.

3,5 ster!

Filmfreaker

Spannende en amusante actiethriller. Het verhaal boeit ontzettend. Als moet het wel op gang komen. Maar dan is het ook een interessante en redelijk spannende thriller.

Clive Owen en Naomi Watts zijn weer in topvorm en maken met zijn tweeën ook een goede film.

Getwijfeld tussen een 3,5 en 4,0, heb ik toch maar besloten om een 4,0 te geven. Dat omdat ik me zo prima heb vermaakt.

avatar van schram101

schram101

Weinig boeiends meer aan de bovengaande reacties toe te voegen.

Goede, soms spannende film thriller met een goed verhaal en een lekker acterende cast!

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Ontzettende goede thriller, met een uitmuntende cast.

Casting is goed, verhaallijn daar in tegen iets minder in mijn ogen.

Film komt ietwat te langzaam op gang, daarna een vermakelijke zit.

al met al 3.5*

avatar van SanneW

SanneW

Verhaallijn is heel goed en het is een echte denkfilm. Ik vond hem op veel plaatsen in de film erg traag en viel ook bijna in slaap. Tot op een heftig stuk ineens dat weer boeiend wordt en ineens weer inzakt. De film hadden ze makkelijk korter kunnen maken. Het einde is wel top!