The Ring (2002)
Releasedatum: 20 februari 2003
Bekijk via SkyShowtime
Vandaag om 22:45 uur op Paramount Network
Plot The Ring
"Before you die, you see…"
Het begint als een gewone legende - een gerucht doet de ronde dat iedereen die een lugubere videoband kijkt, een telefoontje krijgt dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Wanneer vier tieners zeven dagen na het bekijken van deze video op mysterieuze wijze om het leven komen, gaat journaliste Rachel Keller naar de tape op jacht. Als niet alleen zij, maar ook haar zoontje de videoband bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. Rachel heeft nu zeven dagen de tijd om het mysterie van The Ring te ontrafelen.
Rachel Keller
salvatore
- 1937 berichten
ik vond hem juist niet eng.. vond het meer een goed verhaal 3.5 *
SSeagal
In de orginele versie is die chick uit de TV veel enger.
Zeker waar.
Rogier1980
Geweldige film! Veel schrikmomenten, aparte geluiden en beelden!!! Moeite waard om te bekijken.
DIXI
Ik heb de originele dvd box (dus de chinees gesproke versie) gekocht maar ik mis toch de amerikaanse invloed, Ik vind de originele versie maar moeilijk te volgen doordat al die chinezen op elkaar lijken en ik de personages moeilijk uitelkaar kan houden. Waardoor het geheel toch wat ingewikkelder word.
Ik heb deel 1 nu gezien uit de box en ben halverwege deel 2 afgehaakt. ik weet niet of ik de andere delen nog kijk want mij lijkt het dat het verhaal een beetje uitgebuit word, want zeg nou zelf 4 films over een videoband? nee ik hou het liever bij de remake ! Die is gewoon super, je blijft met vragen zitten, zoals de paarden,
Het geitje met drie benen, de afgehakte vingers in een doos of de spijker die door een vinger prikt ....
De film blijft je boeien en je wilt m echt tot t einde blijven kijken. Ik heb geen enkel moment gehad waarbij ik wou afhaken. Ik heb hem zelfs 2keer in de bioscoop bekeken wat ik eigenlijk bij geen enkele film heb gedaan! Voor mij 4* voor The Ring 2002!!
eefske
Ik geloof iedereen die zegt dat dit een goeie horrorfilm was op hun woord: heb nl de helft niet gezien, omdat me handen voor me gezicht zaten! Want was deze film eng zeg! Ik vond the blair witch project al doodeng, maar deze film overtreft TBW zker! misschien dat ik hem maar es moet herzien en dat ik dan wel de hele film mee kan maken. Weet nu al wel dat ik the ring zker niet in mijn 1tje ga zitten kijken ;P
Goodfella
al die chinezen
Had dan ook de Japanse versie gekeken!
ToNe
Had dan ook de Japanse versie gekeken!
Haha. Touché...
Er blijft dan wel helaas een brede wereld van cinema onverkend.
DIXI
ach japanners, chinezen, wie ziet t verschil? ik als ras-echte kaaskop in ieder geval niet! Zeg niet dat ie slecht is mar (te) ingewikkeld (voor mij misschien dan). En blijf de remake mooier en beter vinden.
aryan
Ik vond het een goede film, soms moest je wel ff nadenken over bepaalde zaken.
Alleen het einde vond ik een beetje jammer, hopelijk gaan ze in de the ring 2 verder waar het is gestopt
93.9
ik had zelf een prachtig script bedacht dat de tape die de hoofdpersonen zien dezelfde is die de kijker ziet.Met een beetje creativiteit moet dat kunnen.
Zeg maar dat het een interactieve film wordt.
Teskuh17
Ik vond het een goede film, soms moest je wel ff nadenken over bepaalde zaken.
Ik geloof 't wel ja. Althans, Japanse versie. Verder vind ik The Ring best een goede film. Ik heb hem nu 2x gezien, maar hij bleef toch echt best wel spannend. 4 sterretjes
mister blonde
geniaal...
93.9
Met een beetje fantasie begrijp je wel wat ik bedoel.
Verder ga ik zeker nog wel een keer het origineel kijken want dit vond ik echt matig.
Heb 1 onbeantwoorde vraag hoe kan het dat dat jochie nog leeft?
Ze maken dan wel een copie van de band,maar die copie moet toch eerst door iemand anders gezien worden en dan pas ben je verlost van die tape?????
P.S:
Is het af te raden het origineel te zien omdat je dan 7 dagen later afschuwelijk aan je eind komt
Teskuh17
Met een beetje fantasie begrijp je wel wat ik bedoel.
P.S:
Dat van die tape is toch alleen maar in de Japanse versie? Althans, dat viel mij toen op, terwijl dat gebeuren mij niet bij de Amerikaanse opviel..
eefske
Ik heb dan wel de helft van de film niet gezien, omdat ik de hele tijd met mijn handen voor mijn ogen heb gezeten......maar de hele film ging toch om die tape!?!
salvatore
- 1937 berichten
Heb 1 onbeantwoorde vraag hoe kan het dat dat jochie nog leeft?
Volgens mij niet. Volgens mij gaat het erom dat dat meisje wil dat er naar haar geluisterd word en dat ze word begrepen en d.m.v. een copy te maken van die videoband uit je zeg maar dat je naar haar wil luisteren. Of heeft iemand anders nog een andere conslusie?
Thriller
Yuppie_Scum
Zeg maar dat het een interactieve film wordt.
volledig mee eens dat idee hield ik me ook voor!
Ik vond (en nu ga ik ruzie krijgen) deze versie beter dan de japanse, ok die heeft een iets luguberdere sfeer, maar minder oog voor details, zoals het kind droppen als je 2-3 dagen weg bent!
In de Japanse versie kokmt het er min of meer op neer:
je weet hoe de magnetron werkt...de ga-roeten!
sash!
ben met zeer lage verwachtingen beginnen kijken naar deze film (na het zien van feardotcom die heel zwak was) maar deze film heeft me geen seconde verveeld ok het is een totaal anders soort horror geen gore beelden of een paar dan toch maar een zeer goede spanning het blijft boeien de film begint niet te vervelen en dit maakt deze film juist zo goed. Om het samen tevatten een horror met een hoog IQ 4*
flipsen
Ik heb deze film ongeveer een jaar geleden eens gehuurd, alleen toen was het tijdstip waarop ik hem keek niet echt ideaal, het was nog licht buiten enzo, en we zaten opmerkingen te maken ondertussen, dus toen kwam ie niet echt goed over. Toch is deze film in mijn hoofd blijven rondspoken en ik heb maar besloten hem te kopen.
Gisteravond laat, in het donker, alleen gezien en hij is toch wel heel erg spannend. Hij is ook van begin tot eind spannend, heel erg knap gedaan! Het verhaal zit ook wel goed in elkaar. En het komt allemaal vrij geloofwaardig over.
Wat wel heel flauw is, ze laten je de hele tijd schrikken bij overgangen van scene naar scene door een hele hoop kabaal te maken (bijvoorbeeld het overzappen naar een straat, waar dan net een kabaalmakende trein langs rijdt, je schrikt dan om niks, maar je blijft wel scherp, dat wel...).
ik vind het einde heel mooi, er zijn nu dus van die videobanden in omloop en dan begint de aftiteling met een enorm spannend muziekje op de achtergrond. Als er op dat moment iemand had gebeld, had je me uit de gordijnen kunnen vissen!
Ik denk dat ik hem maar op 4.5 sterren ga zetten.
tja the ring leuk voor 1 keer maar dan ook echt niet meer
eng moahw ik vond dat kind wel eng ik heb ook de chineese versie gezien die was wel iets enger maar dat viel ook wel mee
GFM
Cool!! is er ook al een Chinese versie van de Ring, Waar kan je die kopen of huren...Ik heb alleen nog maar de Japanse en Amerikaanse gezien...
n*e*r*d
nou eigenlijk is de chineese versie precies het zelfde als de japanse alleen is hij chinees ingesproken
GFM
Ik bedoelde met mijn opmerking aan te geven dat je het gewoon over de Japanse versie hebt, want een Chinese versie bestaat er namelijk niet...
jawel
hij is gewoon japans en dan chinees ingesproken ahhaahah dat heb ik ook gezegt
GFM
Ja nagesynchroniseerd.....Dan is het een dus Chinese versie??...
Maar dan bestaat er ook een Duitse versie want die synchroniseren ook altijd de films na...heb ik dat ook gezegD!!!!
Feit is dat het gewoon om dezelfde film gaat, alleen met een ander taaltje!

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Saw