• 9.374.749 stemmen

Met onder meer: Naomi Watts, Martin Henderson en David Dorfman

Releasedatum: 20 februari 2003

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Ring

"Before you die, you see…"

Het begint als een gewone legende - een gerucht doet de ronde dat iedereen die een lugubere videoband kijkt, een telefoontje krijgt dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Wanneer vier tieners zeven dagen na het bekijken van deze video op mysterieuze wijze om het leven komen, gaat journaliste Rachel Keller naar de tape op jacht. Als niet alleen zij, maar ook haar zoontje de videoband bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. Rachel heeft nu zeven dagen de tijd om het mysterie van The Ring te ontrafelen.

Rachel Keller

Aidan Keller

Richard Morgan

Katie Embry

Rebecca Kotler

Samara Morgan

avatar van vic

vic

klinkt erg twilight zone achtig.cool, zeker kijken

avatar van NERD

NERD

uhuh uhuh! van de regisseur van The Mexican, vond ik ook (in tegenstelling tot vrijwel iedereen ) een erg coole film!

avatar van Macmanus

Macmanus

deze lijkt me wel leuk.

avatar van Jos2

Jos2

Eerst het origineel (en evt. het vervolg) maar eens zien.

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van raregek

raregek

dit verhaal lijkt wel verdacht veel op dat van fear dot com. zal wel toeval zijn.

avatar van pjotr

pjotr

hallo zeg! heeft niemand dan het ijzersterke Japanse origineel gezien? Die Amerikanen gaan het weer helemaal verkloten. Kijk eerst het origineel, en vervloek dan de remake. Ik word zowieso een beetje ziek van al dat ge-remake(Texas Chainsaw Massacre,dawn of the dead,bring me the head of Alfredo Garcia etc,etc)beuh.

GerwinF

Welke versie moet ik nou kijken!? Hilfe!

Typ Ringu in zoekbox en klik op de loep..

Jordy

hopelijk hebben ze veel aan het erg matige origineel veranderd, anders wordt het een erg goedkoop Urban Legends-achtig filmpje...

trailer

lijkt mij niks (hoewel die Watts er wel weer erg smakelijk uitziet )

Rascal

Ehm.. Ik heb de remake trouwens nie gezien. Het gegeven is op zich best aardig, maar nergens vond ik het spannend worden. De hoofdrolspeelster lijkt wel erg veel op Jewel (de zangeres). Ik denk wel dat ze deze film veel spannender hadden kunnen maken. Anyhoe 3 *-en (de film is dus al te downloaden, have fun voor de degenen die hem willen zien)

Jordy

Ehm.. Ik heb de remake trouwens nie gezien.

ehm dit IS de remake

Rascal

Ik bedoelde het origineel die ik nie gezien heb sorry

avatar van peetjuh

peetjuh

zo dit lijkt mij onwijs coole film de trailer zag er erg goed uit.

Rascal

Had je de film dan al gezien of beoordeel je hem alleen via de trailer die je hebt gezien (da laatste mag hier dus nie maar goed). Trouwens ff n alg vraagjuh : Bleek dat ik zowel op deze, Swimfan, en Ghosthip (toch wel films die het nie slecht hebben gedaan in de states)als eerste gestemd had, maar heeft verder niemand anders deze films dan nog gezien dan? Ik zie nog geen andere stemmen hierzo. Lijkt me raar of zijn er problemen met downloaden want da gebeurt ook regelmatig.

avatar van Hobbes

Hobbes

ik download nooit camversies. alleen DVD-rips. ik ben niet zo gebrand op het snel films kijken. ik wacht liever een maand of wat voor een goeie versie

ik ga dan ook absoluut niet in december al naar The Two Towers: veels te druk in de bios, ik wacht wel tot januari/februari en ga dan wel

avatar van ausloosd

ausloosd

Hmmm.......Straf dat mensen hier intrappen.

Duidelijk een geval van 'fantastisch origineel dat dunnetjes wordt overgedaan door een niet-bijster-getalenteerde hollywood-regisseur'.

Huur liever het origineel: Een japanse paranormale chiller die op zwat elk vlak superieur is en to het beste in het genre mag gerekend worden: het is gewoonweg prachtig hoe die film het ene poetische beeld na het andere toont en tijd neemt om het macabere verhaal te vertellen. De oude Japanse cultuur en mythen die op een slimme manier verwerkt zijn in het verhaal werken fantastisch en geven de film een bevreemdend exotisch sfeertje dat natuurlijk volledig NIET past in de Amerikaanse remake die het verhaal laat afspelen in amerika....it doens't make sense. Dus een goed raad aan mensen die deze film willen gaan bekijken in de cinema: huur het origineel en onderga een van de huiveringwekkendste thrillers ever die bewijst dat de schoonheid van het ruis van een videobeeld en het blauwe licht van de oneindige zee één zijn.

Oke, ik ben overtuigd. Zeker eerst het origineel maar eens kijken dan.

Jordy

origineel mis je ook weinig aan

avatar van pjotr

pjotr

Maar daar zijn de meningen over verdeeld...:D

avatar van ausloosd

ausloosd

Origineel mis je ook weinig aan !!!!?????

What the hell?

Als iemand zo iets concludeert na het bekijken van een dergelijk meesterstukje ben je ofwel blind ofwel enkel geinteresseerd in platte hollywoodfilms.

Die kun je in je zak steken Jordy..

Jordy

enkel geinteresseerd in platte hollywoodfilms.

hij was inderdaad erg diepgravend ja

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

wist niet dat je ook in braille kon programmeren

avatar van neo

neo

het enigste waar ik naar uitkijk is (hoe kan het ook anders) hans zimmer's score.

avatar van Spider

Spider

Ik kijk uit naar naomi watts

GerwinF

Toch vrij positieve reviews...mischien op de gok maar eens bestellen op dvd.

avatar van jex

jex

De originele japanse versie is beter dan de US remake maar deze versie is zeker niet slecht.

GerwinF

Jah ik heb het niet zo op Japans.