AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
Genre: Horror / Sciencefiction
Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)
Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem
Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause
Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis
Releasedatum: 17 januari 2008
Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."
De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.
Dallas Howard
Col. Stevens
Dale
Alien
Glacius
De Predators in deel 1 waren inderdaad onervaren, en dat was voor hun waarschijnlijk het eerste contact met andere intelligente levensvormen.
Deze film volgt het verhaal van een ervaren Predator die het zootje moet opruimen.
White Trash
Hoe kom je dr bij dat die Predators in deel 1 onervaren waren??
Materny
Omdat ze voor training naar aarde worden gestuurd, om te vechten met de aliens. Dacht ik
Pastichio Rocker
Hoe kom je dr bij dat die Predators in deel 1 onervaren waren??
White Trash
Hoe kom je dr bij dat het jonge Predators zijn, slaat nergens op.. Ze komen dr gewoon om voor de ''fun'' te jagen op Aliens
Pastichio Rocker
Het is een ontgroeningsritueel, dus het betreft hier onervaren Predators.
jellecomicgek72
erg goed en veel beter als deel 1 een 4.0
Glacius
Maar verder boeit het ook niet
Dat is een officiële verklaring, die geloof ik ook in de Predator comics worden beschreven, en mogelijk ook aan het begin van de eerste AvP film, alhoewel ik dat niet meer zeker weet.
Het slaat dus wel ergens op.
Betamax
Ik vond dit 2* waard en mijn zoon (18) 3* dus ik kom uit op 2,5*.
Viel mij erg tegen. Wat neemt iedereen weer snel de verkeerde beslissing en wat is het donker (makkelijk voor de special effects).
Spanning was er wel maar wel allemaal te voorspelbaar.
Nergens boeiende uitmelk-horror/sf. Heeft inmiddels nog maar weinig te maken met het prachtige Alien en het goed te pruimen Predator. Zinloos en slechts alleen voor commerciële doeleinden als lokaas bedoeld. De SE zijn matig en de vechtscenes tussen de wezens vrijwel altijd onduidelijk en half buiten beeld. Benedengemiddeld.
Flabberdork
Vette film, heb me er goed mee vermaakt.
Predator's zijn zo vet gheheh.
Minotaures
Maar verder boeit het ook niet
Ben al de zoveelste die het u wijsmaakt. Als u de Making Of hebt gezien, word er daarover iets verteld.
Tijdens het kijken, werd er verteld dat er 5 Predator's in zouden voorkomen. Heeft er iemand meer informatie waarom dat niet zo is? Het zou opzich leuker zijn geweest als er 5 waren... Meer actie.
ik_ben_gilles
Vond hem wel goed maar de er zijn teveel donkere scene's.
Je krijgt nooit een helder beeld van de Predator of de Hybridesoort..
Het einde was dan weer wel cool en deel 3 lijkt mij wel veelbelovend.
Kevin13
komt er dan een 3de deel ? heb je een bron ?
JacoBaco
Ja daar hadden ze het maanden geleden al over. Maar ik zie inderdaad dat hij wordt aangekondigd op een redelijk betrouwbare site.
Ik moet wel zeggen. Er is nog bar weinig over bekend. Release date, Acteurs etc..
Kevin13
ik kijk er in elk geval niet naar uit. hopelijk gaan ze het nu niet blijven uitmelken net zoals Scary Movie.
JacoBaco
Scary Movie. Dat gaat bergafwaards ja.
AVP-R was te erg een fan project in mijn ogen. Het donkere vond ik niet eens storend. Verder de mensen in de film zijn totaal niet interessant. Ok, het gaat hoofdzakelijk over de Aliens en de Predator natuurlijk, want anders zou de film zijn titel geen eer aan doen, maar toch. Als er iemand doodgaat in de film, interesseerd het je geen ene moer. Het liefst wil ik toch wel een heel kein beetje meeleven met de personages.
Deel 3 speelt zich volledig af in de ruimte. Mijn verwachtingen zijn vrij laag.
Boeikens
Goed!
Het verhaal van deel 1 was zeker beter maar deze, en dan vooral de versie van 96min is lekker gore.
eltorro
Dit deel maakt deel 1 weer helemaal goed
Als die deel drie komt ga ik hem zeker weten in de bios kijken
animalkrullie
Tja, verder doorborduren.
Het acteren is tenenkrommend slecht, het verhaal niet veel beter.
Het geheel is ook erg duister gefilmd, waardoor onderlinge gevechten bijna niet te volgen zijn.
Maar ja, verstand op nul en dan is hij die 1,5 uur wel uit te zitten.
kleez
Wat een verschrikkelijke slechte film!
Acteerprestaties, de 'aliens' de gevechten, verhaal! Echt té slecht zeg! 2*
Quaest
Leuke film maar jammer dat het veel donkere beelden dus moeilijk zien.
Jaxxx
Met de donkere scenes is geprobeerd om de film een duister en angstaanjagend tintje mee te geven, maar dat is grandioos mislukt zoals al die andere elementen uit de film. Ik vond 1 ding goed en dat was de trailer
!
Noodless
Zinema, ik ga volledig akkoord met uw commentaar over deze film. Alles is heel donker gefilmd en de hele opzet is
een catastrofe tegenover Alien en Predator. 3/10
Jaxxx
Hahaha,, onervaren,, ze zitten al misschien decennia lang, w8 even misschien wel eeuwenlang in een strijd gewikkeld met de Aliens. Er is absoluut geen sprake van onervarenheid ! Maar toch bedankt dat je me liet lachen
psycholamp
- 1960 berichten
Was toch echt wel degelijk bedoeld als een soort ontgroeningsritueel voor onervaren Predators. Daarom zijn het er ook drie. In deze film is het één ervaren Predator, die het in zijn eentje aan zou moeten kunnen. Volgens mij zijn ze ook niet echt in een strijd verwikkeld, maar jagen ze op Aliens, zoals sommige mensen op safari gaan. De prooi slaat af en toe terug, maar dat is "The thrill of the hunt". Maar dat jagen moet toch een keer geleerd worden en zo lang je niet geleerd hebt, ben je dus onervaren.
Jaxxx
Ok en hij is ervaren in dit deel. SO what? De film blijft bagger en respectloos tegenover de Originele Predator en Alien films. Ten eerste zou het budget flink omhoog moeten om van die B-acteurs af te zijn. Daarna nog een goed verhaal er omheen en de rest kom vanzelf !

AVP: Alien vs. Predator

The Damned United
Drama / Sport, 2009

Sinners
Drama / Horror, 2025
predatorcoloradonational guardhybridbuitenaards wezenmorgueschepselalien possessiontriangleinfestation xenomorphalien anthology