• 9.377.044 stemmen

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)

Horror / Sciencefiction | 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Genre: Horror / Sciencefiction

Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem

Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause

Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis

Releasedatum: 17 januari 2008

Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem

"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."

De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.

avatar van AGE-411

AGE-411

Kevin13 schreef:

wat is er nu mis met de aliens, zij zijn echte monsters. de predators hebben hulpmiddelen nodig, zoals een messen, blasters en hun high tech pak.
zonder die spullen zijn de predators voor de aliens een vogel voor de kat. de aliens zijn op hun zelf heel sterk, kijk maar eens naar Aliens. de predator moeten eerst wapens hebben voor ze iemand kunnen neerhalen. want volgens mij heeft de predator in alle films wat er nu al van zijn nog niemand gedood met zijn eigen handen.
Daarom vind ik de aliens ook cooler dan de predator. En volgens mij zijn de alien ook veel sterker dan de predator, als je kijkt naar AVP 1, dan zie je dat 1 alien direct 2 predator afmaakt. en je moet er dan nog bijnemen dat de predator met hun wapens vochten.

Dat doet er niet toe.

avatar van rico_defender

rico_defender

rico_defender schreef:

heb de nieuwe trailer gezien erg vet en erg bloederig denk dat deze 16+ word

lijkt me niet. het zal voor 12 jaar zijn.

Lijkt me wel. Het is een R. Voor 16 jaar en ouder. En dat is een feit.

Saving Pvt. Pyle schreef:

Lijkt me wel. Het is een R. Voor 16 jaar en ouder. En dat is een feit.

wel stom, want ik heb aliens op mijn 10de al bekeken en ik had geen schrik. En Aliens is volgens mij veel griezeliger dan AVP 2.

nou, ik dacht dat AVP 1 ook voor 16 jaar was en ik mocht de bioscoop binnen dus nu mag het ook, hoop ik.

Nope, AVP was voor 12 jaar en ouder.

AVP 2 is nog niet uit, maar ik heb de redband-trailer gezien en dat was veel harder dan Aliens, hoor.

AvP Requiem Rated R

avatar van AGE-411

AGE-411

rico_defender schreef:

In je profiel staat dat je tegen dan 16 bent. Geen nood dus

avatar van jazzy

jazzy

Ik heb net de trailer gezien het lijkt er op dat de gevechten tussen de aliens en de predators toch weer in het donker afspelen net als deel 1.

Ik heb daar echt een hekel aan , en ik heb ook niet dat kleine wezentje van half predator en half alien gezien die je op het laast in deel 1 zag in het ruimteschip.

jazzy schreef:

ik anders wel.

vind het wel stom dat het een film is voor 16 jaar, want spannend zal het toch niet worden.

en qua bloed heb ik toch niet veel van gezien op de trailers.

jazzy schreef:

Gelukkig. Er moet een beetje mystiek overblijven.

Niet? Die is nu een ietsje pietsie groter geworden zoals je hebt kunnen zien in het gevecht met de predator toen hij van de Predator zijn wristblades in zijn kop geramd kreeg.

avatar van Emiledj

Emiledj

Max en Joep schreef:

Nou, inderdaad.

Smerige beestjes zijn het, ik erger me er al tijden aan.

Gatver, ik moet dr niks van hebben!

Ach, als ze in het lichaam van bijvoorbeeld Signourey zitten...tja...

Echter zal dat nu ook niet veel meer zijn :-p

Ben wel benieuwd naar de film. Ik heb zelf de hele Alien (Quadroligy) en Predator reeks op dvd, maar blijft de combinatie toch uitermate vreemd vinden. Ik zal misschien de enige zijn, maar ik vind de Aliens toch echt toppie .

Achja, living in a dreamworld...hahaha

avatar van VS60*

VS60*

Ziet er beter uit dan Alien vs. Predator, maar ik vrees op wederom een tegenvaller.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Ben echt benieuwd naar deze film.

Gaat absoluut beter zijn dan de eerste

Stem verwijderd.

avatar van Glacius

Glacius

Jammer dat in de trailer de Aliens lijken op mannen in pakken inplaats van CGI

avatar van Materny

Materny

Aftellen zou ik zeggen.

De natte droom van iedere horror fanaat, al vondt ik helaas de nadruk teveel liggen op pure actie in het 1e deel ipv horror.

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

Jantje666 schreef:

oh wat zal dit slecht worden en oh, wat zal ik er weer heerlijk van gaan genieten!

idd

avatar van moviefanatic

moviefanatic

AGE-411 schreef:

Dat doet er niet toe.

Een predator blijft veel cooler

I totally agree! Predator is cool, Alien is smerig en slijmerig

avatar van kaydegreef

kaydegreef

keicoole foto!

Bedankt....

Ga echt deze film in de bioscoop bekijken

avatar van 606

is de alien nu ook getransformeert zoals je kon zien in het einde van deel 1.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

de aliens verliezen toch wel.

Aliens zijn mietjes, Predators zijn vet!

avatar van Esteban

Esteban

Beide wezens zijn op geheel eigen wijze angstaanjagend. Het probleem zit hem in het feit dat dit allebei op een verschillend niveau is en énkel werkt in een film die daarop is afgestemd. Door het samengooien van deze wezens, neem je dat weg. Meer nog, de reacties van het ene wezen op het andere zetten ze deze creaturen te kakken.

Neemt niet weg dat het allemaal wel vermakelijk is, natuurlijk, maar ze mogen er nu wel stilletjesaan mee stoppen.

avatar van 606

ja dus dankje wel Saving Pvt. Pyle

avatar van Emiledj

Emiledj

Toch blijf ik die originele Site (http://www.avp-r.com/) ontzettend gaaf vinden. Boxen even wat harder...mmmm

Trouwens leuk dat Michelle Desler (24) erin meespeelt

avatar van Materny

Materny

17 januari, kan nie wachten:).

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Waarom komt er geen deel waar het zich op de planeet van de predator afspeelt waar zich aliens bevinden, dat lijkt me meer een logische vervolg aangezien het 1e deel (aVp) eindigde met een ruimteschip. Ik wil wel eens weten hoe het daar eruit ziet heb zo mijn fantasieën erover. Nu is het weer een stad met mensen dat kennen we ondertussen wel.

Waarom hebben ze de wereldberoemde creatuur van H.R. Giger zo door de stront gehaald dat toont van weinig repect hebben. Als de Hollywood kassa maar rinkelt.

Oh ja de predator is een pussy als hij niet meer kan winnen, schakeld ie zijn mini atoombom horloge in. Watje