• 9.376.921 stemmen

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)

Horror / Sciencefiction | 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Genre: Horror / Sciencefiction

Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem

Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause

Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis

Releasedatum: 17 januari 2008

Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem

"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."

De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

JurassicPark schreef:

hoop dat alien wint alien is hartstikke wijs, predator vind ik een mietje eerlijk gezecht....

Predator een mietje?

Ik vind Predator juist één van de vetste karakters ooit gemaakt... in de gelijknamige film, that is.

AVP 1 vond ik ook wel vermakelijk, ondanks het hoge kutfilm gehalte. Zal deze ook wel gaan kijken!

avatar van Materny

Materny

In avp1 Predator is inderdaad een mietje. Gaat hij rondrennen met dat vrouwmens :s

Maar die film kon je wel degelijk beschouwen als vermakelijk.
Hou je de 2 rivalen in hun waarde zoals ze zijn, en wordt de actie strak uitgevoerd dan is deze film zeker de moeite waardt voor op z'n minst een keer te kijken.

avatar van thedudesons

thedudesons

kijk er naar uit en ben benieuwd?

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

kevin413 schreef:

Ik heb hoge verwachtingen van deze film. Alien vs Predator 1 heeft geen goede verhaallijn maar heeft wel goede actie. Het is echt een film waar je lekker je verstand op nul kan zetten en toch kun je ervan genieten. AvP2 zal zeker niet zo slecht zijn. De crew heeft geleerd van de kritiek die het eerste deel kreeg en ik denk dat de film nog veel mensen gaat verrassen.

Yep inderdaad, gewoon niet te veel van de kut plot aan trekken en lekker naar de actie zien. Ik hoop wel dat het horro gehalt hoger is wat volgens mij moeilijk zal worden aangezien we de aliens en predators al kennen.

avatar van ExXxtreme

ExXxtreme

Volgens mij gaat de predator ook gewoon veel sterker zijn dan de aliens aangezien die met meer zijn (uit de titel op te maken)

avatar van uberjason

uberjason

ik wist dat er een 2de versus film zou komen, maar wist niet dat ik nu al kan stemmen. anyway, ik ben zeer benieuwd, vorige deel was vermakelijk, maar niet een sterke film, ik hoop dat nu er aliens bij staat het gehalte ook qua spanning omhoog gaat. weet iemand ook wanneer de release datum is?

avatar van Respekked

Respekked

"Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado."

AGE-411

En ze blijven maar doorgaan.

Je krijgt ze (spijtiggenoeg) niet dood. (De mensen die sequels bedenken).

Lijk me onnoemelijk saai te worden.

Al had het wel leuker geweest als men het eliteteam van Major Dutch er zou in verwerken. Zou wat ouderwets, jaren 80 actie opleveren zoals actiefilms moeten zijn.

Zou altijd leuke scenes opleveren zoals in de eerste predator, die naar mijn mening nog steeds de beste is van alles (beter dan AVP, Alien(s)(³), predator 2). Mede dankzij de legendarisch actie en spanning:

Trying to kill predator

Nederzetting met de grond gelijk maken

Maar het is dus niet zo...

Toch kijken we er steevast naar uit.

(En ik herhaal wat ik steeds zeg: Je zou niet mogen stemmen op deze film en de vorige AVP als je de eerste Alien EN de eerste predator niet hebt gezien)

avatar van Xan21

Xan21

Predator blijft ook mijn favoriet, komt door de spannende sfeer in dat oerwoud en het is ook echt een nasty beest in die film, heerlijke actie, en ookal is die film al honderd jaar oud, dat monster zag er geweldig uit. Ik had me rot geschaamd als ik die Predator in AVP had gemaakt, wat een mislukt hoofd had die! De nieuwe Predator ziet er wel weer goed uit, met die symbolen op zijn helm, hopelijk ziet ie er zonder masker ook goed uit.

De nieuwe AVP trailer is uit vandaag.

avatar van BlueSword

BlueSword

ben benieuwd, vind de trailer wel okay, ziet er beter uit dan deel 1.

Xan21 schreef:

De nieuwe AVP trailer is uit vandaag.

Ie heeft wel z'n hittedetector geupdate blijkbaar. Die uit de eerste is zo ouderwets... maar veel cooler.

Ziet er tof uit...

avatar van IcU

IcU

Zo, ze laten best veel zien in de trailer. Ziet er erg goed uit, moet ik zeggen.. Misschien wel het wachten waard

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

Slechter dan het eerste deel kan het niet worden maar dit speelt zich een beetje af in de tijd van de game Predator: Concrete Jungle. Ben benieuwd of ze nu door die trailer niet teveel alleen gefocused hebben op de R rating te halen en mensen over te halen toch te gaan. Ze moeten natuurlijk wel wat overhouden voor de film...

MaNiAc E schreef:

Een jungle kan je dat niet noemen.

DIT is een jungle.

En dat is net zoals AVP2 er moet uit zien.

avatar van BlueSword

BlueSword

predator concrete jungle is een game op de xbox speelt zich af in de stad. dus niet letterlijk een jungle nee.

leuk spel trouwens.

avatar van De GeuS

De GeuS

Sorrie, maar het is wel een uberslechte trailer; rommelig en teveel (jonge, niet overtuigende) hoofdpersonages....

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Ik wist AVP zeker te waarderen (snap niet eigenlijk dat men die film slecht kan vinden. Wat had men dan verwacht met zo'n titel? De nieuwe Citizen Kane??) en wil deze ook wel zien.

Ravenstein schreef:

Dude,

Heb je ooit al "predator" en "alien" gezien?

Als je die 2 films hebt gezien ga je niet meer afkomen van: AVP is goed!

(dus je weet wat je huiswerk is. Te maken tegen wanneer deze uit komt)

Leuke Top 10 overgens (Braindead hoog, Jaws bovenaan, First blood er ergens in): zal bij mij ook zoiets worden

avatar van iscool

iscool

vette trailer man , lekker veel bloed ..xD 1 AVP was ook wel vet man

ga deze zeker checke

avatar van iscool

iscool

btw waneer komt deze uit in de bios.?

iscool schreef:

btw waneer komt deze uit in de bios.?

Around christmas.

Ik ga hem mss gaan zien.

aangezien het eerste deeltje in de jungle afspeelt en dat een back to the roots is.

Alhoewel ik er niet veel van verwacht.

avatar van finalman

finalman

AGE-411 schreef:

Around christmas.

Ik ga hem mss gaan zien.

Alhoewel ik er niet veel van verwacht.

excuseer maar het eerste deeltje speelt zich niet af in de jungle maar in de Antarctica.

Je bedoelt waarschijnlijk Predator met Schwarzenegger

avatar van Minotaures

Minotaures

Hopelijk zal Predator heersen, zijn erg vette beesten.

Beter komen ze dit keer met een hele leger want in AVP waren het er maar 3 ofzo .

GO PREDATORS!!

Aliens zijn naar mijn mening kutbeesten !

finalman schreef:

Je bedoelt waarschijnlijk Predator met Schwarzenegger

Zie enkele posts erboven.

Trouwens, voor mij zijn Alien en predator de eerste deeltjes, en AVP1 en AVP2 alletwee sequels.

En predator roelt trouwens.

Zoals ie dat deed in de eerste film kan Alien zeker niet tegen hem op. Ie leek echt onsterfelijk: hoeveel kogels ze wel op hem schoten, ie bleef ze 1 voor 1 morsdood maken op spectaculaire wijze waarop steeds een heel vuurwerk van bullets en lasers bij kwamen kijken. (zie ook de links een paar berichten eerder, als je de eerste film nooit zag (SCHANDE!))

avatar van Kevin13

Kevin13

ik heb de trailer gezien, en deze film ziet er voorlopig beter uit dan AVP 1. Heb ook al dingen opgemerk, volgens mij zijn de Predators homo, want ze zitten daar in hun pakje, met zwepen te slaan, weeral nieuwe high tech wapens.
de special effects zien er op het eerste zicht goed uit, alhoewel dat die ontplofte koppen niet echt gelukt zijn.

ben ook wel benieuwd naar die kruising tussen een alien en predator, hij doet in elk geval mee, want ik heb hem gezien op de trailer.
dan nog maar eventjes wachten voor hij in de bioscoop komt.

Kevin13 schreef:

dan nog maar eventjes wachten voor hij in de bioscoop komt.

Dat high tech laserwapen gebruikt ie al in de eerste predator. (Dood er 3,5 personen mee)

avatar van Brianna

Brianna

Eerste deel gezien, vond ik erg leuk om naar te kijken. Heb de trailer net van deel 2 gezien, moet zeggen dat ie er goed uitzag. Ben benieuwd.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

Minotaures schreef:

Aliens zijn naar mijn mening kutbeesten

Nou, inderdaad.

Smerige beestjes zijn het, ik erger me er al tijden aan.

Gatver, ik moet dr niks van hebben!

Spoilers voor andere film verwijderd.

avatar van Kevin13

Kevin13

Max en Joep schreef:

Nou, inderdaad.
Smerige beestjes zijn het, ik erger me er al tijden aan.
Gatver, ik moet dr niks van hebben!

wat is er nu mis met de aliens, zij zijn echte monsters. de predators hebben hulpmiddelen nodig, zoals een messen, blasters en hun high tech pak.
zonder die spullen zijn de predators voor de aliens een vogel voor de kat. de aliens zijn op hun zelf heel sterk, kijk maar eens naar Aliens. de predator moeten eerst wapens hebben voor ze iemand kunnen neerhalen. want volgens mij heeft de predator in alle films wat er nu al van zijn nog niemand gedood met zijn eigen handen.
Daarom vind ik de aliens ook cooler dan de predator. En volgens mij zijn de alien ook veel sterker dan de predator, als je kijkt naar AVP 1, dan zie je dat 1 alien direct 2 predator afmaakt. en je moet er dan nog bijnemen dat de predator met hun wapens vochten.