Police Academy 3: Back in Training (1986)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Police Academy 3: 't Zal Je Leraar Wezen!
Geregisseerd door: Jerry Paris
Met onder meer: Steve Guttenberg, Bubba Smith en David Graf
Releasedatum: 26 juni 1986
Plot Police Academy 3: Back in Training
"Run for cover!"
Gouverneur Neilson heeft aangekondigd dat hij vanwege budgettaire redenen een van de twee politiescholen zal sluiten. Welke moet verdwijnen hangt af van het rapport van de evaluatiecommissie. De kans is zeer groot dat het de politieschool van commandant Lassard is die opgedoekt wordt. De rekruten zijn ook nu weer ontzettend lomp, naïef, onbeholpen en ongedisciplineerd. In allerijl worden de afgestudeerden van de politieschool opgetrommeld. Mahoney, Tackleberry, Hightower, Hooks, Jones en Callahan moeten de nieuwe lichting zo opleiden dat ze de rekruten van commandant Mauser kunnen verslaan.
Sgt. Mahoney
Cadet Sweetchuck
Cadet Zed
Comdt. Lassard
moviefreak#1
Lol jazeker deze film heeft eindelijk een 5 gekregen !!
Hoe is het mogelijk
Is dit dan gerechtigheid
moviefreak#1
Dit is overigens misschien wel de beste uit de serie (voor mij dan) maar dat heeft alles te maken met Zed !! Zed
SSeagal
ach, ieder zijn smaak toch, de eerst film was nog leuk. (voor mij dan)
Egbertbos
een leuke tip gewoon alle 7 delen achterelkaar gaan kijken en kiezen welke het lukste is het valt mij op de de oneven delen (1,3,5) de beste uit deze serie zijn maar (2,4,6 en 7) zijn ook aardig
Als ze allemaal weer eens op DVD uit komen schaf ik ze toch weer aan
tess
Ach gewoon erg, erg flauw! Die vent die al die geluiden kan maken blijft bijvoorbeeld erg leuk. Je moet er gewoon voor in de bui zijn! Dan zijn ze erg leuk!
miak
Ik heb um op tv gezien... en ik vond um eigelijk wel geinig... er zaten wel flauwe dingen in... en het verhaal was een btje vaag... maar hij was best grappig... 3*
Captain Pervert
Ik vond hem ineens veel leuker dan ik hem in herinnering had. Misschien kwam het omdat ik in een kamer met veel mensen zat, dan steek je elkaar toch wat makkelijker aan.
Sommige dingen waren zo bizar slecht flauw dat het weer supergrappig was.
3 sterren!
MaartenF
Ik heb hem een tijd geleden gezien en ik vond hem echt hilarisch! Vooral Zed (die gillende punk) en Sweetchuck (die nerd) zorgen er voor dat ik bij dit deel helemaal dubbel lag van het lachen! Vooral die scene dat Zed keihard tegen een deur gilt, deur valt dan om..
Ik geef hem 3 sterren, omdat hij soms nogal saai is.
djelle
Veel te flauw, mist totaal het niveau van de eerste film.
Pacino88
Ik geef hem 3 sterren, omdat hij soms nogal saai is.
Of die scene met dat broertje van de vrouw van Takleberry:P
hij moet dan ook die schietoefening doen,eerst schiet hij het slot kapot en daarna heeft hij geen kogels meer:P
Super!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Voor mij de allerbeste uit de serie, puur en alleen vanwege Bobcat Goldthwait, aka Zed. Een van de allergrappigste filmpersonages die ik ken. Verder ook de enige film van de serie die een beetje een lijn heeft. De rest van de films hangen een beetje als los zand aan elkaar.
TommyDDD
daar heb je he helemaal gelijk in de eerst paar delen zijn leuk maar de rest word opeens heel anders een steeds saaier ik geef deze 5.0
otherfool
Binnenkort deel 5 eens kijken, maar dit is voorlopig de minste van de hele serie, ondanks de terugkeer van Zed.
1,5*.
robin00787
Zed is inderdaad het enige leuke aan deze film. Voor de rest is het allemaal slap en absoluut niet grappig: 1*
Ook leuke alternatieve Nederlandse titel: 'T zal je leraar wezen!
emmiej
dit is ook echt een van de leukste films van alle police academy delen...maar er zit 1 liedje in waar ik zelfs kippenvel bij kreeg. dat was het liedje wat Hooks en Callahan 'zingen'. dat begint geloof ik met: It's a team babe it takes two.
weet iemand misschien wie dat liedjes echt zingt en hoe het heet. ik heb het op allerlei manieren proberen te vinden maar ik krijg het nergens gevonden.
ik hoop dat iemand me daarmee kan helpen
kArIzMa_TuRk
nummer 100 van de flop-lijst hé ik denk dat het vanavond nog wel gaat veranderen. krijgt een leuke 2½* van mij. leuke vervolg trouwens.
Dolphfan
Het was weer lachen, gieren, brullen! NOT!! Waarom blijven ze deze crap ons tot in het oneindige voorschotelen?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Nee, Dolph Lundgren maakt steeds originele films....
Lavigne
ik vond het wel een lachen film!! indd om Zed ja!! die was grappig... verder is het wel een leuke film om te kijken zo op een avond als je nix te doen hebt maar niet voor in je collectie... en mag ik zeggen dat Dolph toevallig wel hele goede films heeft?!
CAPIpsv
Zed is wel erg grappig ja,,
deze film werkt wel op je lachspieren.
Maar de inhoud vind ik niet echt goed.
kArIzMa_TuRk
Moviestar1979
Waren deel 1 en 2 nog goed.......hier slaan ze even de plank flink mis.
Op een paar leuke momenten na zit er in dit 3e deel te weinig geslaagde humor.
De film is wel goed geregisseerd, en de acteerprestaties zijn ook top.
De laatste 2 minuten van de speelfilm zijn slecht afgewerkt.
2,0 *
Chattingforum
Vind deze film aardig, maar ik kan me het vaag herinneren, in iedergeval, die ene die altijd die gare geluidjes maak, vind ik super cool. Maar goed, alle police academy;s zijn goed dus.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
ik heb me goed geamuseerd met deze film, is zeker een 3 waard vind ik (maar misschien nog net iets te hoog)

Police Academy: Mission to Moscow
1994

Police Academy 2: Their First Assignment
1985

Police Academy
1984

Cultfilms van 'Police Academy'-reeks worden massaal gestreamd op HBO Max: 'ZO fout, maar ZO leuk'

Loft
Thriller / Mystery, 2008

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Komedie / Misdaad, 1988

The Gods Must Be Crazy