• 9.373.198 stemmen

Geregisseerd door: Mennan Yapo

Met onder meer: Sandra Bullock, Julian McMahon en Nia Long

Releasedatum: 7 juni 2007

Plot Premonition

"Reality is only a nightmare away"

Linda Hanson krijgt het schokkende nieuws te horen dat haar echtgenoot is overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Al even schokkend is het feit dat ze hem de volgende dag gewoon levend aantreft. Bepaalde aanwijzingen doen Linda vrezen dat ze een voorspellende gave heeft en ze tracht te voorkomen dat het betreffende ongeluk ooit plaats zal vinden.

avatar van Sutherland

Sutherland

Mooie film, al heb ik niet op al mijn vragen een antwoord gekregen. Er zijn nog wat gaten, en dat vind ik jammer aan de film.

avatar van theresia

theresia

interessante film, die je van begin tot het einde blijft boeien. alleen nu de film klaar is, heb ik idd ook nog een aantal vragen die open blijven. mss is het daarom wel zo'n goeie film, dat je erover blijft nadenken zodra hij is afgelopen.

avatar van The One Ring

The One Ring

theresia schreef:

Of de film laat je met zoveel vragen zitten omdat er veel plotgaten in zitten. Dat is nogal vaak bij dit soort films.

avatar van Jic

Jic

verhaal klopt nie echt en is niet afgemaakt zaten ook veel fouten zoals dat het kind door het glas is gevallen en daarna heeft ze niets terwijl ze eerst nog sneeën in haar gezicht had//...

verder wel leuk bedacht.

er was al eerder zo'n film gemaakt was precies hetzelfde alleen dan een andere naam weet niet meer welke.

avatar van kleez

kleez

De film klopt wel helemaal! Ik zou niet weten wat er niet klopt. Over

dat kind met dat glas: ze heeft die sneeën in haar gezicht. Die

scene later niet meer, maar dat klopt wel, want dan is het immers

zondag, ofwel: 3 dagen voor dat het gebeurd!!

De tijd 'terug' maakt het soms een beetje verwarrend, maar het klopt

wel!

Goede film, kijkt lekker weg. Ook het einde vond ik goed.

avatar van movielunatic

movielunatic

hij valt te kijken, maar is geen topper. Ik vond hem op een duur verevelend worden en het einde moest ze kunnen weten

avatar van elsterno

elsterno

Vrij verwarrende en langdradige film. Er waren nog wel wat onduidelijkheden.. Hoe is ze uit het gesticht gekomen?

Ik was haast in slaap gevallen en dat gebeurt niet zo veel.

avatar van DarthVader

DarthVader

De film kijkt dus niét lekker weg, en is saai van het begin tot het einde. Het verhaal was best wel veelbelovend, maar jammergenoeg viel dat ook zwaar tegen. Twee uur lang kijken naar hoe (een overigens slecht spelende) Sandra Bullock door een huis heen slenterd en van alles en nog wat bekijkt en oppakt. Daar tussendoor wat enge muziek terwijl ze de trap afloopt en er helemaal niets gebeurd. Het leek wel een home-video. En het einde sloeg al helemaal nergens op, waardoor ik echt het gevoel had alsof ik 2.5 uur voorniks had gekeken.

avatar van Bbolink

Bbolink

Ik vond deze film net iets te vaag en ook erg traag...

Daarom een 2.

avatar van robbertt

robbertt

Ik vond het wel een aardige film. Goed onderhoudend ook. Film klopt naar mijn idee wel, alleen was het voor mij een raadsel wanneer ze nou zwanger was geworden en of dat nou iets betekende?!! maar goed. De film deed me achteraf enigszins denken (juist ja denken, niet vergelijkbaar met uiteraard) Donnie Darko. Maar goed dat zal wel aan mij liggen denk ik. Moeite waard om te zien wel.

avatar van missl

missl

de film wist me wel te bekoren, ook sandra speelde eindelijk weer eens een leuke rol. leuk verhaaltje met een mooie opbouw

avatar van Sergio

Sergio

Vrij zwakke film waarin niet wordt duidelijk gemaakt waarom dit allemaal gebeurt, vooral het eind is raar.

avatar van Mesmerize7

Mesmerize7

Wel een soort film die ik leuk vind, maar deze film viel echter wat tegen. Ik zat aan het einde nog met een aantal vragen waarvan ik dacht dat die nog beantwoord werden, maar tot mijn verbazing stopte de film gewoon.

Eigenlijk een normaal verhaal alleen de volgorde is door elkaar gegooid, beetje jammer...

avatar van Eduard37

Eduard37

Zeer goede film. Einde was perfect. De vraag die de hele film door je hoofd speelt wordt beantwoord en daarmee kun je de rest van de film beoordelen. Sommige reacties hebben het over dat de film stopte en dat het eind raar was maar die mensen hebben in mijn ogen de clou niet begrepen.

Goed acteerwerk van Sandra Bullock. Rest van de acteurs hadden meer een bijrol en kunnen daardoor moeilijker beoordeeld worden.

avatar van christophel

christophel

Goede film, maar je moet er van houden.

Een blik in de toekomst is niet voor iedereen geloofwaardig.

Het einde, vond ik juist goed, daar kwam eigenlijk de waarheid, het ongeluk...en op wat voor manier...

****4

avatar van karamanoglu

karamanoglu

Stomme film, verpest door al die flashbacks.... Steeds weer moet je erover nadenken wanneer een scene (op welke dag) het zich heeft afgespeeld.. En steeds weer als je op het antwoord ben kom je weer een flashbck tegen. Het lijkt wel een puzzel. Mensen die graag willen puzzelen ipv naar film te kijken, leef je maar uit!!! Filmmakers denken zeker: hoe meer mensen niets begrijpen van de film hoe beter het is,nou niet dus... Hou het simpel, Ik wil ontspannen als ik naar een film kijk, Ik heb al zo veel aan mijn hoofd.. Kortom: flutflm!

avatar van da JennA

da JennA

karamanoglu schreef:

Stomme film...Steeds weer moet je erover nadenken wanneer een scene zich heeft afgespeeld...Het lijkt wel een puzzel. ... Hou het simpel, Ik wil ontspannen als ik naar een film kijk, Ik heb al zo veel aan mijn hoofd.. Kortom: flutflm!

Anders ga je lekker een slappe komedie zitten kijken of zo...

Ik vond de film niet fantastisch, maar naarmate de film vorderde werd het interessanter. Het doel van de makers is ook dat je er een eigen interpretatie aan kan geven. Een ding staat als een paal boven water, you can't change the future.

avatar van queenie

queenie

de film was wel leuk en inderdaad naarmate de film vorderde werd hij leuker. Je moet van de flashbacks houden anders hoef je hem niet te kijken. Sandra speede goed. 3*

avatar van Niqk

Niqk

hmm.. ik vond hem best voorspelbaar..

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Ik ook, alle gebeurtenisssen zag je al van veraf aan komen. Vond het ook geen goede film, klote dat ik mijn geld hier aan verspild hebt.

Voor de moeite:

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Te vroeg voorspelbaar helaas. Einde vond ik ook onbevredigend.

avatar van Skrean

Skrean

Goed uitgewerkte film, mooie beelden, alleen beetje onbevredigend einde idd. Had meer een impact verwacht zoals bij de butterfly effect.

Toch goed gedaan.

3sterren

avatar van thijs1967

thijs1967

Ik vond het een ingewikkelde film. Ik had verwacht dat ze de dood van haar man zou tegenhouden. Wazig! Vooral door de wisseling van gedachten en realiteit maakt de film minder mooi. Voor mij een 0,5.

avatar van BlueSword

BlueSword

thijs1967 schreef:

dan zou de film juist minder leuk zijn!

avatar van RWL

RWL

Film keek lekker snel weg, is interessant en laat je gissen de hele film lang. Maar aan het eind kom je erachter dat het verhaal vol plotholes zit...beetje jammer.

avatar van sharpei

sharpei

Gewoon een mooie film. Sandra zet een mooie acteerprestatie neer.

De film mag een beetje ingewikkeld zijn. Anders kijk je hem nog maar eens. 3 *

avatar van Tonke

Tonke

• 1982 stemmen

Het idee opzich is wel leuk, maar de hele film vroeg ik mezelf af waarom dit haar nou gebeurde. het kwam allemaal een beetje uit het niets. er zaten wel een paar grappige dingetjes in. maar ook een paar onnodige, zoals al die vliegen opeens uit die prullebak. Geen draak, maar zeker geen topfilm

avatar van jvl

jvl

vond het een hele goede film.

begin was wat vreemd met het wakker worden enzo, maar als je het eenmaal door hebt, begrijp je het eind ook...

wat betreft de vliegen, dat is om te laten zien dat die vogel er nog in zit ....

van mij 4*

avatar van Modar

Modar

Vanavond zitten kijken, in het begin is het een beetje vaag hoe het verhaal loopt, na een paar scene's heb je het verhaal en de tijdslijn door.

Ik geef deze film voor de originaliteit en acteer presaties 4 sterren.

avatar van missy85

missy85

Ik heb de film gisteren in de bioscoop gezien, en ik snap helemaal niets van de film:s

Echt een rare film....

Maar Sandra Bullock acteerde verders wel goed zoals altijd:D