Genre: Drama / Mystery
Geregisseerd door: Mennan Yapo
Met onder meer: Sandra Bullock, Julian McMahon en Nia Long
Releasedatum: 7 juni 2007
Plot Premonition
"Reality is only a nightmare away"
Linda Hanson krijgt het schokkende nieuws te horen dat haar echtgenoot is overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Al even schokkend is het feit dat ze hem de volgende dag gewoon levend aantreft. Bepaalde aanwijzingen doen Linda vrezen dat ze een voorspellende gave heeft en ze tracht te voorkomen dat het betreffende ongeluk ooit plaats zal vinden.
Linda Hanson
School Aide
Sheriff Reilly
Funeral Attendant
hydro-bro
super goede film, maar kan iemand mij vertellen waar de film nou over gaat want ik snap er nog steeds niets van.
Meesters
Ik vond het een goede thriler. Je moet m wel goed volgen, want anders snap je er niet veel van.
Hele goede acteerwerk van beide, maar met name Sandra Bullock.
De film is de moeite waard om te kijken.
animalkrullie
Een goede speelfilm met een overtuigende Bullock.
Mooi hoe de dagen door elkaar heen lopen.
Blood Duster
Verhaal is zeer goed, maar te complex om goed uit de verf te komen. Komt dan ook langdradig en verveeld over op mij. Je moet er ook je koppie goed bij houden, want in het begin komt het verhaal rommelig over en wisseld alles wat te snel voor mijn gevoel.
Deze film is niet van het type "kijkt lekker weg", eigenlijk alles behalve dat.
Dit soort films zullen het als boek beter doen dan op het witte doek naar mijn bescheiden mening.....
*2,0*
superred
Ik vond het een goed verhaal, ik ben onder de indruk, zeker het kijken waard. Er zit een goed verhaal in, ook best spannend, zeker het einde...al had dat wel anders af mogen lopen
. 4,5
Mier1234
Vond hem wel goed... Sandra Bullock is natuurlijk altijd goed... maar geen ECHTE topper... maar dat kwam ook door het eind...
Wel de moeite van het kijken waard!!
En lijkt wel wat verwarrend kijken allemaal, maar zelfs zo'n trage kip als ik kon hem volgen, dus is te doen hoor!
Ik geef 'm een 4
ben the man
Ik had me er iets meer bij voorgesteld.
Verwarrend en ongeloofwaardig verhaal met te veel flashbacks. Ik vond het zelfs saai worden. Echt niet meer dan 2 sterren
franca27
Deze film is zeker verwarrend :S en langdradig
Maar wel zeker de moeite waard om te kijken..!
Maar ze heb het wel heel goed gespeeld goeie actrice sandra bullock
dennisloquet
beetje langdradig en teveel over en weer gerommel tussen periodes maar mooie muziek en goede acteurs maken het verdraagbaar
fornax
Vond hem niet echt moeilijk kijken, zoals sommigen hierboven beweren.
Was niet slecht, maar had er meer van verwacht.
Acteerwerk van Bullock is prima, alleen heeft ze nog steeds een te groot hoofd (kan ze ook niks aan doen weet ik..
Jammer dat ik geen 3.2 sterren kan geven, 3* vind ik hem net te goed voor, 3.5 eigenlijk net te weinig.. Voordeel vande twijfel..... 3.5*
Rua
Acteerwerk van Bullock is prima, alleen heeft ze nog steeds een te groot hoofd[ (kan ze ook niks aan doen weet ik..
Was mij eigenlijk nog nooit opgevallen...
HoRRoR-Freak23
was idd niet heel erg moeilijk om te snappen, maar vond de film op zich niet echt geweldig geef em tog een 3,5 omdat sandra bullock een geweldige rol speelde
Keane1983
Super Super Super....een hele goede film van sandra (hoewel ik moet zeggen dat ik ook wel een grote fan van haar werk ben).
Toch blijft het steeds wennen haar in een serieuse film te zien aangezien ik haar graag als mis conginialitie zie.
Het is zeker geen film waar je vaak bij naar de wc moet gaan of tussen neus en lippen door met elkaar moet praten. Het is echt 110 minuten opletten, maar het word echt zeker beloond.
Goede acteerwerk en ze weten de spanning goed optebouwen.
Van mij krijgt de film 5 *
ECHT EEN AANRADER.
gringo
Vond het wel een goeie film alleen in de laatse scene dat ze opstaat en ..... verklap ik ik maar niet ,maar dat snapte ik niet helemaal.
3 sterren van mij.
rembo1987
3 sterren van mij.
ze moest kiezen wat ze belangrijk vond en daarvoor vechten, en dat heeft ze ook gedaan door...
johnrambo
Te veel onduidelijkheden in deze film.
Je moet hem heel goed blijven volgen om hem te snappen.
En dan nog had ik de nodige momenten, dat ik de clou helemaal kwijt was.
Niet mijn soort film, al was het acteerwerk zeer behoorlijk.
2,5 ster
t-i-m
. 4,5
Naja ik vond dat dus echt niet ...ik vond het einde goed zo werd het niet alweer zon ''hollywood'' einde......als je begrijpt wat ik bedoel....
zelf vond ik de film super..de spanning was laag maar ik zat wel constant in me kop met dat ik wouw weten waarom dingen in die film gebeurde waar je dus later achter komt. ook vond ik de film totaallll niet verwarrend ja je moet opletten maar als je dat niet leuk vind ga dan sowieso geen thriller kijke want dan weet je dat je kan verwachten dat je moet opletten..
ik geef hem een 4.5 *
snoepieykim
Ik heb de film afgelopen week gezien en ik vind 'm ook heel goed.
In het begin is alles nog een beetje rommelig, maar op een gegeven moment wordt hij duidelijker en begin je er wat meer van te snappen. Voor de rest vind ik de moraal van het verhaal ook erg mooi.
Het einde was toch weer iets minder.... Maar goed genoeg om hem aan te raden aan mensen die de film nog niet gezien hebben.
(½* voor Sandra Bullock die haar rol weer fantastisch vertolkt
fleur2412
Te veel onduidelijkheden in deze film.
Je moet hem heel goed blijven volgen om hem te snappen.
En dan nog had ik de nodige momenten, dat ik de clou helemaal kwijt was.
Niet mijn soort film, al was het acteerwerk zeer behoorlijk.
2,5 ster
Ehmm misschien ben ik heel dom hoor, maar ik heb de film niet begrepen

Ik snapte hem echt niet, is hij nou wel of niet dood? En is ze zwanger van hem, dus hij leeft wel nog?
Kan iemand het please even uitleggen?
Alvast bedankt!
johnny11
Bij deze film moet je de eerste drie kwartier je hoofd er bij houden, dus even je hersenen laten werken.
Ik vond het een aardige film (toch wel apart) en geef een 3.
johnny11
Vond hem niet echt moeilijk kijken, zoals sommigen hierboven beweren.
Was niet slecht, maar had er meer van verwacht.
GROOT HOOFD ???
Ik vind het de mooiste vrouw op het witte doek.
paradis
Aardig acteerwerk van sandra. Acteraf is deze film een beetje zonde van mijn tijd.
2* voor sandra
BlueSword
mooie film, om sommige momenten beetje saai waardoor ik dacht dat de film de verkeerde kant opging maar dat viel allemaal weer mee! zaten er sterke momenten in en sandra bullock acteerde erg goed, vond het einde ook wel mooi, toch niet helemaal geweldig maar was wel mooi.
grandpa
RR
Sandra neemt het meeste van de film in beslag en ik moet zeggen dat doet ze meesterlijk.
Verder wil ik over deze film kwijt dat hij behoorlijk tot zeer goed in elkaar zit, wat je toch tot bijna het einde van de film met de vraag laat zitten hoe het nu eigenlijk in elkaar steekt.
grandpa
Ik ben er eindelijk van overtuigd dat Sandra Bullock echt kan acteren, en dan bedoel ik GOED De film moet je wel even volgen maar is echt het bekijken waard.....ik ging eigenlijk voor Bullock maar heb me tijdens heel de film geen seconde verveeld. Hoop alleen dat er geen wangedrocht zoals bijv. Speed 2 achteraan komt wat haar
goede acteerwerk van deze film weer helemaal te niet zou doen!
RickRides
Right-on grandpa,
deze moet een ieder bekijken en de verborgen acteertalenten van Sandra aanschouwen.
van mij een 4*
patrick17
Aparte film toch wel waar je goed bij moet opletten... Ik vond het toch wel een redelijk film die met de dagen goed door elkaar lopen..Soms misschien lichtelijk voorspelbaar maar ik vond hem zeker de moeite waard... Sandra Bullock zegt toch een goede rol neer je moet het zo toch maar kunnen...
3 *

Foxfire
Drama, 1996

El Hilo Rojo
Drama / Romantiek, 2016
deja vuverlies van geliefdesterven en doodtijdreizenauto ongeluk