• 9.372.151 stemmen

Geregisseerd door: Mennan Yapo

Met onder meer: Sandra Bullock, Julian McMahon en Nia Long

Releasedatum: 7 juni 2007

Plot Premonition

"Reality is only a nightmare away"

Linda Hanson krijgt het schokkende nieuws te horen dat haar echtgenoot is overleden als gevolg van een auto-ongeluk. Al even schokkend is het feit dat ze hem de volgende dag gewoon levend aantreft. Bepaalde aanwijzingen doen Linda vrezen dat ze een voorspellende gave heeft en ze tracht te voorkomen dat het betreffende ongeluk ooit plaats zal vinden.

avatar van Purmerend

Purmerend

Wat kijkt Sandra Bullock toch weer heerlijk boos uit haar ogen.

avatar van BlueSword

BlueSword

verhaal klinkt wel erg gaaf, en sandra bullock is altijd leuk om te zien.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Trailer ziet er prima uit, iets speciaals zal het wel niet worden, maar vermakelijk, vast wel. Vooral de rol van Peter Stormare wekt interesse.

avatar van code9

code9

Weer een Amerikaanse remake van een Japanse film (Yogen), die overigens niet bijster gewaardeerd wordt op MM.

Aangezien dit soort remakes bijna altijd van mindere kwaliteit zijn en Bullock haar 'beste' tijd wel gehad heeft, vraag ik me af of deze film iets gaat worden.

avatar van edejong

mooi hoor, die poster !

avatar van Tun-89

Tun-89

vette trailer

lijkt me een mooie en interesante film.

avatar van foussie

foussie

ga hem morgen kijken dan laat ik ff weten wat ik er van vind...

maar de trailer ziet er al goed uit ...

avatar van little_lOve

little_lOve

de trailer ziet er veelbelovend uit en die poster vind ik héél mooi deze wil ik heel graag zien.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

het is zo'n typische gooi alles maar door elkaar heen film! maar wel een goeie. af en toe wat traag maar je zit 90

% van de film naar sandra te kijken, en dat is geen straf. alle stukken van de film zitten door elkaar, niet door de regiseur gedaan, maar in het hoofd van Sandra. het is geen horror, maar een echte thriller. de film houdt je wel bezig in die 1 uur 33 minuten, maar het is geen film die je een dag later nog bezig zal houden! goede film met Sandra zo als ze altijd zou moeten spelen. aanrader!

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Ik heb de film net gezien. Ik moet eerlijk zeggen dat hij me tegenviel ten opzichte van mijn verwachtingen. Ik kon niet wachten deze film te zien na de trailer en de verwachting van een 'The Lake House' in thrillervorm, want in feite is het eenzelfde 'timetravel-film'.

De synopsis hierboven is niet helemaal correct, omdat Linda een hele tijd niet doorheeft wat er gaande is. Evenals de kijker overigens, want het blijft best lang vaag, maar dat is wel prettig.

Ik geef de film drie sterren, omdat ik het op zich een spannende film vind, maar ook omdat ik van mening ben dat het verhaal wat slap is.

Sandra doet het overigens goed als Linda. Maar goed, wanneer doet ze het niet goed...?

avatar van Satisfy

Satisfy

Trailer ziet er leuk uit, 6 Juni ga ik em kijken in de bioscoop [Ladiesnight] @ Pathe Buitenhof [Den Haag]

Kan niet wachten!

avatar van vranque

vranque

vreemd verwerkingsverhaal.

Althans zo voel ik dat.

En er uiteindelijk achter komen dat er niets meer te redden valt.

Om dan de negatieve spiraal om te zetten in positieve gedachten Halleluja.

3* omdat het wel aangenaam kijken was.

avatar van cameo28

cameo28

best goeie thriller . sandra bullock speelt goed in deze film

avatar van mcREN

mcREN

een goeie film
het blijft de vraag of ze nou wakker is of droomt
zeer goed in elkaar gezet
toffe film

avatar van Pascal A

Pascal A

Ondanks het voorspelbare einde toch wel een aardige film om naar te kijken.

3,5-

avatar van stinissen

Prachtige film die bijna twee uur uiterst vermakelijk was.

Goede acteer prestaties en een werkelijk schitterende soundtrack, een dikke acht dus 4*

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Was na een lange tijd weer eens naar de sneak gegaan en het was meteen een prachtige film!

Ik vond hem echt goed!!

Sandra Bullock acteerde weer super!

Bij deze ook een dikke 8 = 4*

avatar van ange21

ange21

goeie film echt een aanrader....maarrrrr het einde konden ze niet beter verzinnen. ik stond echt met mn mond zonder tanden :):):)

avatar van Rua

Rua

Pascal A schreef:
Ondanks het voorspelbare einde toch wel een aardige film om naar te kijken.

3,5-

Vond het einde toch niet zo voorspelbaar...
Ik dacht dat ze het ongeluk misschien wist te voorkomen, maar dit is denk ik een beter einde.

avatar van Pascal A

Pascal A

Vond het einde toch niet zo voorspelbaar...

Het is maar hoe je het bekijkt

avatar van ericsan

ericsan

Toppertje

avatar van mike2006

mike2006

Geen onaardige film, maar raakte het draadje af en toe even kwijt met al die flashbacks en het gereis in de tijd van Sandra Bullock. Acteerprestaties waren in orde van de cast en het hoogtepunt zit volgens mij zo rond het einde van de film. Jammer alleen van het echte einde dat dan weer een voorspellende anti-climax wordt.

Een beetje Final Destination dus als men begrijpt wat ik hiermee bedoel.

Desalniettemin 3 sterren.

avatar van Jennes

Jennes

Mooie Film.

Er had wat meer actie in gemogen. (Sien)

Toch een dikke 3....

avatar van grid8400

grid8400

Aardige film, maar vond hem achteraf als je erover na gaat denken toch wat tegenvallen. Ik had hem spannender verwacht, en eigenlijk is het een flinterdun verhaaltje. Wel goed ingevuld en vormgegeven. Goed vertolkt door mevrouw Bullock. Zeker de moeite waard om te kijken 3*

avatar van hanskarin

hanskarin

Vond het een moeilijke film , waarbij je af en toe de draad kwijt raakte. Sandra Bullock is oke maar voor mij te ongeloofwaardig en te rommelig om het een goed film te noemen. 2.5

avatar van pfeiken

pfeiken

Heb zojuist de film gezien. Zeer goede film, ontroerend tot aan het einde. Sandra Bullock haalt in deze film het beste uit haar zelf!! Wel goed opletten, de film is met name in het begin best verwarrend. Van mij 4*

avatar van Wolff

Wolff

normaal ben ik geen fan van sandra maar ze zet hier toch een goeie rol neer,

leuk filmpje om de avond mee te vullen.