• 9.383.844 stemmen

High School Musical (2006)

Familie / Muziek | 98 minuten

Genre: Familie / Muziek

Geregisseerd door: Kenny Ortega

Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale

Plot High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.

Troy Bolton

Kelsi Nielsen

avatar van emmatjj

emmatjj

Glow_After_Dark schreef:

ehmzz niks maar goed.. het is toch waar

ckers dat het waar is

avatar van Knisper

Knisper

Hij heeft wel een meisjesachtig kapsel hoor. Steeds dat haar voor je ogen, ik moet er niet aan denken.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik ken knappere acteurs, en wat ik zeg veel knappere!

nummervlinder schreef:

Ik ken knappere acteurs, en wat ik zeg veel knappere!

Give me names ghehee

avatar van weemie

weemie

Jammer dat ie op Jetix was Nederlands gesproken.. dat suckt best wel =(

avatar van emmatjj

emmatjj

maar wie kent meer films waar zac efron nog meer in speelt leuke films dan hahaha

avatar van ;;naOmi;;

;;naOmi;;

Noudje92 schreef:

high school musical 2 komt uit in de zomer van 2007.

Dit is echt een vet cole film.

Okal ben ik een jongen ik vond hem helemaal te gek..!!

Er staan veeel entoschaste berichten op het forum maarr als je goed kijkt zijn dit bijna alleen maar meisjes.De meeste jongens zullen denken deze film mag ik niet leuk vinden want dan ben ik niet stoer. maar als je de film kijkt dan krijgt iedereen van binnen iets specials. Door de liedjes onthoud je de film ook beter zonder liedjes was de film een heel stuk minder leuk geweest en het waren dan ook nog eens hele mooi liedjes vooral het eerste en het laatste liedje waren mooi maar ook het liedje van de cal-back. nou mij maakt het niet uit dat iemand me uitlacht omdat ik deze film leuk vind.

ik kijk al uit naar de zomer niet om de vakantie maar om HIGH SCHOOL MUSICAL 2!!

Hopelijk staan er dan weer zoveel reactie's op het forum

wat maakt het in godsnaam uit dat je een jongen bent je hebt gelijk ik houw van deze films en grease vindt ik ook helemaal te gek. maar ik vind dat ej je als jongen niet moet schamen!!!! zo jij bent juist stoer omdat je de film leuk vind je bent helemaal top!

Marki_san

leuke characters...liedjes gingen wel...verhaal...praat ik niet over...nederlands gesproken...grrrrrr

nog net 3*

avatar van margonda

margonda

Wat een geweldige film! Ik heb hem een paar keer gezien en ben er echt verslaafd aan

Ik zou alleen graag weten of iemand weet of je hier ook de pianomuziek van zou kunnen krijgen? Ik zou het graag willen weten.

margonda schreef:

klopt , ik ben zodra ik die film zie weer verslaafd, dan moet ik 'm wanneer dii ook op tv is zien.

(ik weet niet waarom maar de muziek en het verhaal spreken me aan. (iemand anders ook))

niet waar , gabriella is the best , haha

sharpay is 'n stupid bitch!! , misschien vond ik het daarom zo leuk dat gabriella's lunch over sharpay heen viel

hahahaha!!

;;naOmi;; schreef:

DAnk je wel!!

ben je het ook met me eens

oh nog iets...Sharpay was veeeeel leuker dan Gabriella...!

Dat vind ik dus zeker niet.

niet waar , gabriella is the best , haha

sharpay is 'n stupid bitch!!

nehe...Gabriella is een stom bravertje...Sharpay is HOT...

-=-ik-=- schreef:

Mij spreekt het verhaal ook heel erg aan op de een of andere manier, Waardoor of hoe daar ben ik nog niet achter

Marki_san

ik weet waarom het verhaal iedereen zo aanspreekt...het is zo cliché...je kent het van honderden andere films...DAAROM spreekt het je aan...zo

hahahaha!!

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Glow_After_Dark schreef:

Give me names ghehee

Johnny Depp, Orlando Bloom, Chad Michael Murray, ... en trouwens kijk maar bij lekkere acteurs en ik durf te zeggen dat Zac Efron er nog geen één keer (of misschien een petiterig keertje) bij staat. Trouwens bij Knappe (?) acteurs werd hij afgeslacht (ik had wel een + gegeven, niet kwaad zijn op mij ).

Marki_san schreef:

nou sorry hoor maar met andere films heb ik nix , (op grease films & dirty dancing etc. na dan !!)

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

Ik had hem volgens mij ook al op oudjaarsdag gezien. Maar leuke film om even op een zondagmiddag te kijken. Het verhaal is wel wat bekend, maar zulke verhalen blijven wel altijd leuk. De liedjes in de film vond ik ook erg leuk en goed.

Mug

Zoveelste verzoek: kunnen de bijdragen ook zonder chatwoorden geplaatst worden. Alvast bedankt.

avatar van Liinh

Liinh

Gabriella is Leuk

Maar Sharpay is egt geen stupid bitch,

Ik vind haar echt zo grappig in HSM

Noudje92

ik wou alleen al dat deze film iedere dag uit gezonden werd om de reden dat er leuke discussies op dit forum ontstaan.

Liinh schreef:

Gabriella is Leuk

Maar Sharpay is egt geen stupid bitch,

Ik vind haar echt zo grappig in HSM

oke ze is wel grappig maar ze is wel een beetje de bitch van de film

Noudje92 schreef:

haha , jah lol

van mij mag de film er iedere dag ook wel op tv komen ,

ben echt suuuupppeeerr fan van hsm

maar dan wel engels ondertiteling maken mij niet uit

avatar van misaskia

misaskia

ik heb een vraag over de film hij komt in februari uit maar waarom is die dan nu al op tv ?? ik vindt de film namelijk heel leuk maar snap het niet egt maar is 2 dan ook al in de zomer te koop ??

Mug

Omdat het een made-for-television film is. Deel 2 (zucht) moet nog gemaakt worden. Tezijnertijd als er meer informatie is, zal dat wel bekend gemaakt worden alhier (of elders).

haha , jah lol

van mij mag de film er iedere dag ook wel op tv komen ,

ben echt suuuupppeeerr fan van hsm

maar dan wel engels ondertiteling maken mij niet uit

alleeen jammer dat naar een dag de disscussies al weer afgelopen zijn en pas weer beginnen als de film weer is geweest.

waneer komt de film eigenlijk weer???