• 9.373.056 stemmen

High School Musical (2006)

Familie / Muziek | 98 minuten

Genre: Familie / Muziek

Geregisseerd door: Kenny Ortega

Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale

Plot High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.

Troy Bolton

Zeke Baylor

Kelsi Nielsen

avatar van 96265

Ferg schreef:

High school musical is de beste musical tot nu toe !

Ik vind het nog beter dan grease.. daar wordt je nu langzamer hand ook wel ff helemaal gek van.

Maar heb 1 vraagje !

Wie weet van jullie hoe de basketbal speler in de film, Genaamd: Green (Nmmr 6.), in het echt heet ?!

Bij de status Quo is hij de gene met het blauw overhemd aan, wit shirt, witte schoenen en spijker broek.. Hij zit voor aan !

Ik kan er nl maar niet achter komen.. !

Pleassee help me !

'Stick to the status Quo', 'Where all in this together' & 'Get'cha head in the game'.. Dat zijn de mooiste nummers !!!

kan niet wachten op deel 2, En ik hoop dat hij uit komt op DVD in Nederland !

die naam kan je nooit vinden!!

Ferg schreef:

Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar sinds ik hem 1x heb gezien.. ben ik er verslaaft aan..

Het is echt zo'n mooie film..

haha ik ben er ook al zoo verslaafd aan geraakt

heb hem nu al zo'n 5 keer gzien ofzo

avatar van pinkbee

pinkbee

echt een supergoede film. heb hem in 3 dagen ook echt al 5 keer gezien. en dan superhard meezingen met alle nummers. echt een top film.

dit is echt de film waar de meeste fouten in zitten die ik ooit gezien heb. echt zeker iets van 20 fouten of zo die ze makkelijk hadden kunnen laten voorkomen.

avatar van Ferg

Ferg

96265 schreef:

die naam kan je nooit vinden!!

natuurlijk wel, waarom niet.. alles kan !

avatar van Marly

Marly

ik heb hem al 10 keer gezien:P

avatar van Liinh

Liinh

Welke bedoel je precies? kan je niet gewoon bij google high school musical intikken?

avatar van Ems

Ems

Volgens mij is het Ryne Sanborn. en anders kan je ff kijken op http://www.imdb.com/title/tt0475293/fullcredits daar staan alle acteurs uit de film. En ik vind het ook echt een suuuper film ik heb hem ook al 8 keer gezien ofzo:p

en ik vind stick to the status qou het leukste liedje:d

avatar van MarijeB

MarijeB

ik iwst dat de film zon succes was in Amerika dus toen ik zag dat ie hier op tv kwam kon ik echt niet wachten.

hoe vaker je em kijkt hoe verslaafder die word! ik ken nu ook echt alle dansjes van de film haha .

Corbin Bleu (chad) is trouwes echt super lekker, hij heeft nu een eigen nummer en kan super goed dansen:).

heb echt heel veel zin in deel 2 .

oh en trouwes voor degene die em kinderachtig ofzo vonden, hij heeft wel mooi 2 emmy's gewonnen, dat zegt toch wel wat of niet ?

emmatjj

ik zag hem met kerst op tv ik wist hellemaal niet dat er een grease 3 was maar ik zag hem maar voor de helft en was toen al verslaaft aan die film maar ik ben niet de enige zo te zien haha en zac elfron is toch de leukste in de film haha:P:P

avatar van Marly

Marly

avatar van Ferg

Ferg

In februari komt hij in nederland op dvd!

VET ! hoe weet je dat ? Die moet ik dan dus gelijk hebben !

avatar van Liinh

Liinh

YEs !! Ga ik meteen kopen

avatar van Marinka

Marinka

In februari komt hij in nederland op dvd!

Hoe duur is die dan? of weet je dat nog niet?

In februari komt hij in nederland op dvd!

ik ben nieuw hier maar ik wil die film ook kopen waar kun

je hem kopen in welke winkel

wie weet waneer high school musical 2

komt waneer op tv

Noudje92

high school musical 2 komt uit in de zomer van 2007.

Dit is echt een vet cole film.

Okal ben ik een jongen ik vond hem helemaal te gek..!!

Er staan veeel entoschaste berichten op het forum maarr als je goed kijkt zijn dit bijna alleen maar meisjes.De meeste jongens zullen denken deze film mag ik niet leuk vinden want dan ben ik niet stoer. maar als je de film kijkt dan krijgt iedereen van binnen iets specials. Door de liedjes onthoud je de film ook beter zonder liedjes was de film een heel stuk minder leuk geweest en het waren dan ook nog eens hele mooi liedjes vooral het eerste en het laatste liedje waren mooi maar ook het liedje van de cal-back. nou mij maakt het niet uit dat iemand me uitlacht omdat ik deze film leuk vind.

ik kijk al uit naar de zomer niet om de vakantie maar om HIGH SCHOOL MUSICAL 2!!

Hopelijk staan er dan weer zoveel reactie's op het forum

avatar van ThatsTheWay

ThatsTheWay

in februari kun je hem in de winkel kopen!!!!!!!!

stond in de hitkrant

maar der stond niet bij hoe duur die was enzo

jammer genoeg maja

ik ga hem dus meteen kopen!!!

avatar van nila

nila

waarneer komt deel 2 op tv? ik vond deel 1

een hele leuke film heb ik al een paar keer gezien

musical

ik wil ook deel 2 zien maar waar kun je de eerste kopen iedereen wilt hem kopen maaar je moet toch

eerst weten

waar je hem koopt weet iemand waar je hem koopt

en ik kan oook niet wachten tot deel 2 !

emmatjj

deel 2 !!!!!!!! cool is dat dan ook weer met zac efron ?? hopelijk wel dan ga ik hem zeker kijken

musical

ja met iedereeen de zelfde castingleden maar weet iemand waar je die dvd de eerste hij komt in

februari uit ja maar waar kun je hem kopen

in nederland bedoel ik dan he

avatar van Mug

Mug

Nu weten we het wel. Hij is nog niet uit en de dvd zal ongetwijfeld te koop zijn in alle grote megazaken die je je maar voor kunt stellen (Free Record Shop etcetera).

Kunnen de tieners trouwens ook eens normaal Nederlands typen, ik begin die chat-woorden die dagelijkse kost zijn bij deze film behoorlijk beu te worden.

nou dankjewel

Noudje92

Is deze film ook in boek verkrijgbaar?????

musical

neee ik denk het niet in een boek alleemaal film

is leuker maar mischien ook wel

Noudje92

nee ik zeg ook niet dat boek leuker is dan film maar het gaat me er om dat ik iets heb voor boekverslag school

emmatjj

njah ik denk dat het moeilijk is om liedjes in een boek te zetten

avatar van Prudh

Prudh

Mug schreef:

Haha prachtig! De frustraties komen los

Maar deze film is klaarblijkelijk een tienerfilm pur sang met duidelijke fanbase, ik vind het wel geinig dat er zo'n hype is ontstaan over een film die door velen hier waarschijnlijk als prul zal worden afgedaan...

musical

het is ook een hele leuke film

gewoon een super film ever!!!!

avatar van slivo16

slivo16

Hahah,, ik vind het echt een geweldige film moet het toegeven heb hem al kei vaak gezien, maar ik heb hem ook al heel lang op dvd liggen nog voordat die op tv was geweest. Heb hem nu bijna 1 jaar al op dvd. zo'n geweldige film hea,, mja,, Ik hoop echt dat deel 2 snel te zien is.