Genre: Familie / Muziek
Geregisseerd door: Kenny Ortega
Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale
Plot High School Musical
Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.
Troy Bolton
Ms. Darbus
Zeke Baylor
Kelsi Nielsen
ThatsTheWay
Hahah,, ik vind het echt een geweldige film moet het toegeven heb hem al kei vaak gezien, maar ik heb hem ook al heel lang op dvd liggen nog voordat die op tv was geweest. Heb hem nu bijna 1 jaar al op dvd. zo'n geweldige film hea,, mja,, Ik hoop echt dat deel 2 snel te zien is.
hoe kom je aan die dvd??
Noudje92
ik heb me aangemeld bij moviemeter nadat ik alles wou weten over deze film. Ik heb echt 100 site's door gewerkt en las iedere dag wat er hier op het forum geschreven was. Maar ik wou er gewoon ook zelf over praten en ik ben blij dat er meer mensen zo van deze film houden dat is een fijn gevoel als iemand de liedjes wil moet die maar zijn e-mail adres geven ik stuur ze zo door ik heb er zoveel tijd in gestoken ik heb ze allemaal.
Slowchat berichten verwijderd. Chatten svp op de moviemeter Mirc chat.
musical
weet iemand waar je die songteksten vn die liedjes
weet iemand waar je die songteksten vn die liedjes
Je typt bij google in "songteksten High School Musical" en dan staan ze op een van de eerste 5 pagina's even zoeken dus maar zo gedaan
_.Linn._
of je gaat naar www.songteksten.nl en dan bij de zoekopdracht high school musical intypen. Moet je wel 'titel' aan hebben gevinkt.
Noudje92
Haha prachtig! De frustraties komen los
Maar deze film is klaarblijkelijk een tienerfilm pur sang met duidelijke fanbase, ik vind het wel geinig dat er zo'n hype is ontstaan over een film die door velen hier waarschijnlijk als prul zal worden afgedaan...
Wat bedoel je hier mee
donnie darko
Ik snap echt niet dat dat gemiddelde nog omhoog gaat. Dit is echt ZO'N slechte film. Ik snap het echt niet.
songteksten dus niemand er meer om vragen
Veel te lange post verwijderd.
Plaats svp een link naar songteksten sites oid.
link naar songteksten
mamungroop
Is deze film ook in boek verkrijgbaar?????
ja ik heb het boek van de film
gewoon te bestellen bij de grotere boekhandels of grotere boeksites.
__Veraa
slivo16 schreef:
Waar Heb je die Dvd Gekocht ? Ik wil hem al heel lang hebben maar ik kan hem nergens vinden
Mug
Voor de slowchat hier weer start.
1) Het boek is gewoon te bestellen via bol.com (onder andere, slechts 6 euro). Er is geen Nederlandstalige editie, alleen een Engelstalige.
2) DVD is alleen nog maar uit op regio 1 (USA). Regio 2 (Europa) komt uit in februari. Even geduld dus.
is bij bol.com wel het goede boek die van 6euro
er staat bij junior novel ?????
Turkeyloverz
en is er eigenlijk ook een site om over boeken te praten?
Noudje92
Wat vinden jullie het leukste liedje uit de film??
ik vind "The start of something new" het mooist tranen in mijn ogen
_.Linn._
Goed nieuws!! Als het goed is komt high school musical zondag 14 januari op tv op jetix! Ik ga zeker kijken!!
emmatjj
ja maakt voor mij niks uit ik heb hem toch al op video maar nu word high school musical wel veel bekender in nederland
mamungroop
jazeker, dat geeft alleen maar aan dat het geen volwassenroman is.
mamungroop
Kijk 14 zondag Januari om 14:00 naar Jetix!! Daar is de nederlands gesproken versie van High School Musical te zien!
ThatsTheWay
nederlands gesproken versie
lijkt me niet echt leuk
dat zijn meestal andere stemmen
en de nummers worden dan in het nederlands
gezongen dus dat lijkt me ook niet echt leuk
ENGELS IS GEWOON BETER!!!!!!!!!

Sharpay's Fabulous Adventure
2011

High School Musical 3: Senior Year
2008

High School Musical 2
2007

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod