• 9.379.030 stemmen

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

Horror / Komedie | 97 minuten

Genre: Horror / Komedie

Alternatieve titel: Wrong Turn 2

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Joe Lynch

Met onder meer: Henry Rollins, Erica Leerhsen en Texas Battle

Plot Wrong Turn 2: Dead End

"Evil Awaits."

Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Apocalypse'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

We broke the news on June 30th that Declan O'Brien was tapped to direct Fox Home Entertainment's Wrong Turn 3, now we have the first casting news for you guys. B-D reader 'Alex' tells us that Tom Frederic (Oxford Murders) will topline as Nate with Janet Montgomery (Hills Run Red) starring as Alex. Filming begins August 4th in Sofia, Bulgaria.

Fonda and her friends go to the woods for a couple of days. Her friends are killed by the wild, now staple mutant killer, Three Finger, who of course cannibalizes them. She is left to fend for herself, but not for long. Meanwhile some dangerous prisoners are being transferred by Nate Wilson, a prison warden, on his last day before leaving to become a lawyer. During transport their truck is attacked by Three Finger and the prisoners escape. While being chased through the woods, the prisoners come across an abandoned truck filled with bags of money. One-by-one Three Finger kills all the prisoners and everyone who searches for them

Op IMDB staat deel 3 nu ook.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Vond deze film iets beter als Wrong Turn(meer actie)

Voor een Direct-To-Dvd film verdient deze zeker 4*

avatar van Halcyon

Halcyon

Vandaag herzien. Blijft toch samen met Hills Have Eyes 2 en Hatchet een van de goorste films aller tijden. Puur vermaak .

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Het eerste deel was vergelijkbaar met THHE (2006), maar deze is al bijna helemaal identiek aan THHE 2(2007), maar dan nog iets beter qua acteerwerk, vermakelijkere personages en betere gore. 3,0*

avatar van KurdBoy

KurdBoy

Ik vond deel 1 beter maar het blijft toch nog een goede horrorfilm. Deel 3 ga ik ook zeker kijken!

avatar van John Movie

John Movie

2x keer gekeken word steeds beter,goede opvolger van deel 1 ,ook een goede horrorfilm. Klasse.

avatar van valerio2003

valerio2003

Echt een goeie horror al vond ik deel 1 iets enger maar wie het overleeft is niet voorspelbaar in dit deel.

avatar van ASman

ASman

Kan er niet aan doen : deze , Hatchet, The Hills Have Eyes 2, en anderen in dit soort goregenre blijf ik geweldig vinden. de gore in deze film is van het Evil Dead-soort ( niet zo kolderiek als in Braindead ,maar evenzeer met een vette knipoog) en bijlange niet zo schokkerend als in films als Saw,Hostel,TCM of de origenele Wrong Turn en Hills Have Eyes (remake). Op zoek naar een splatterfestijntje? Dit is een vette aanrader.

avatar van Mutsaers78

Mutsaers78

Spletterfestijn is ruim overdreven, maar er zaten een aantal prima gore-stukken in. Verder was ook deze film niet bijster origineel, slap verhaaltje, maar de vaart zat er wel lekker in.

Gewoon een prima horror / slasher-film met prachtige gedrochten. Geniet ervan, maar ga er niet vanuit dat je je deze film over twee dagen nog herinneren kan. 3*

avatar van musicboy

musicboy

Wansmaak boven alles. Zoeken hoe men toch maar de meest vieze scènes kan creëren. Van deze film valt niet te genieten. Ik geef zelden heel lage scores, maar dit is 0,5.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Een gore film, daarmee is alles zo goed als gezegd. Van diepgang of karakterontwikkeling is geen sprake, uitgezonderd de vele stereotyperingen dan. Wel jammer, maar vrij normaal voor een sequel. Hiermee wil ik zeggen dat Wrong Turn 2 zeker niet de slechtste sequel is, maar kan toch nergens tippen aan het origineel. Het plot van de eerste film sprak mij ook persoonlijk meer aan. Het concept in deze film is niet slecht, maar werd vooral in het begin wat langdradig uitgerekt met niet altijd even interessante scènes.

De goor is vrij vlot, maar ook erg verdraaglijk. Nergens moet je wegkijken of wordt je ongemakkelijk. In die zin valt het hele "goor gebeuren" erg goed mee. Als snel merk je dat je van Wrong Turn 2 niet te veel moet verwachten. Het tempo is zo vlot dat je nog enkel kijkt voor de moorden. De film had nogthans veel ruimte om ook meer interessante wegen in te slaan. De film wordt welliswaar beter naarmate het einde nadert, maar dit neemt niet weg dat het vrij eentonig wordt op het laatste. De mutanten zijn agressiever dan in deel 1, maar weten minder intimiderend, mysterieuzer en dreigend over te komen dan in zijn voorganger. Waarschijnlijk heeft de komische weerslag in de film hier ook mee te maken.

Bepaalde boobytraps en kills zijn vrij goed gedaan, maar hierop kan een film die kwalitatief hoogstaand wil zijn zich niet enkel op baseren. Wrong Turn 2 lijkt een slappe mix van andere concurrentiefilms met als enige grote troef en uitpakker: " de goor". Een slimme zet om de gebreken te verdoezelen.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

De gore kon me wel vermaken, verder natuurlijk te dom voor woorden, maar dat was deel 1 ook al. Hills have eyes-kloon nummer zoveel.

avatar van Baard

Baard

Gisteren was deze film toevallig op Film1. Ik denk toch maar even kijken want ik verveelde me toch. Wrong Turn één vond ik spannend. Maar dit sloeg helemaal nergens op, meer humor dan horror, heel slecht.

orbit schreef:

Dus jij noemt deel 1 vermakelijk kwa gore maar verder te dom voor woorden?

Dat is slechts bij deel 2 het geval, deel 1 pakt het heel anders aan.

Als je dat niet ziet moet je toch deel 1 even opnieuw bekijken want die is niet alleen heel anders dan deze, hij is ook veel beter.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

jeroentjuhhhhh schreef:

Dus jij noemt deel 1 vermakelijk kwa gore maar verder te dom voor woorden?

Dat is slechts bij deel 2 het geval, deel 1 pakt het heel anders aan.

Ik zie niet zoveel verschil eigenlijk.. deze is eigenlijk nog vermakelijker (want meer gore). Beide zijn late aanfluitingen als remake van Hills Have Eyes, een film die het ook al niet van een sterk verhaal of sfeer moest hebben

orbit schreef:

Geen verschil?

Deel 1 Focust zich niet op de gorigheid, de gore is daar een toegevoegde waarde aan de spanning.

Hier word juist alleen gore gebruikt om te vermaken en de rest eromheen doet er niet toe.

Best groot verschil toch wel!

Deel 1 was alles behalve origineel, maar dankzij de uitwerking een zeer gewaardeerde film

Dit niet..helaas.

avatar van Misery :3

Misery :3

Niet echt waar ik van hou. Vooral het eind met dat misvormde kind vond ik echt nep. Niet een film die je echt een keer gezien moest hebben, maar als je hem dan toch een keer tegen komt op tv, wel leuk om ff te zien.

avatar van Vascago

Vascago

Deel 1 vond ik maar matig, maar deze is super. Heerlijk veel gore, rare wezens en domme personages die op allerlei inventieve wijzen vermoord worden. Geweldig Ook de humor is goed.

avatar van Aapje81

Aapje81

De eerste was goed te doen met redelijk veel spanning en een aardige actrice. Maar dit is te stupide voor woorden. Horror die het alleen moet hebben van gore is niets voor mij. Helaas komen er steeds meer van dit soort horrors en dat vindt ik toch wel jammer.

Tonypulp

Na herziening moet ik toch mijn beoordeling wat aanpassen, deze film hangt veelste veel op de gorigheid en alles eromheen is erg middelmatig, personages niet interesant en spannign nergens te vinden, 2.5* maak ik het.

Want het heeft wel een goede amusementswaarde

avatar van playah26

playah26

Matig vervolg op een toch wel goed en spannend deel 1

de kannibalen proberen in deze film te komisch over te komen waardoor de spanning snel verdwenen is..

avatar van namingway24

namingway24

Zo moet je nou een direct-to-DVD vervolg maken op een goede slasherfilm. Ik hou meestal niet van digitaal opgenomen films maar hier werkte het prima. En wat blijft Erica Leerhsen toch knap. Bring on Wrong Turn 3!

avatar van SubzeroX

SubzeroX

Top film ik vind hem beter dan deel 1

ik heb wel de verkeerde volgorde gehad want ik had eerst deze gezien en daarna deel 1 maar kan wel oordelen dat deze beter is

avatar van Vascago

Vascago

malkoen schreef:

weet je dat ook een nederlander aan meedoet , die rambo achtige acteur in het film is bas rutten een professionele mma vechter hij is inmiddels gestopt, is nu acteur geworden.

Wat een dikke onzin. Misschien dat je een vriend van die Bas Rutten bent en even stoer wilt doen door dat te laten blijken, maar die Rambo figuur was toch echt Henry Rollins.

avatar van Shinobi

Shinobi

Het was op zich wel een redelijke horror film, maar echt smerig vond ik 'm niet en het werd ook nergens eng helaas. Wel zaten er leuke kills in en de humor was ook wel te doen.
Hiermee doel ik op onder andere: weer een survival show, een ex-marinier die zich Rambo waant enz.

Eindstand vind ik deel 1 beter en ik hoop echt niet dat ze met een deel 3 komen, aangezien je ziet dat er nog meer van die vage wezens zijn op het eind...

2, 0 Sterren van mij.

avatar van pumba

pumba

een film die je niet voor 't verhaal moet kijken want dat was te belachelijk voor woorden

en die acteurs maakte het er ook niet beter op

maar de gore in de film maakte veel goed!

kan me al niet meer veel van deel 1 herinnere maar ik hoop dat deel 3 toch wat meer aandacht besteed aan t verhaal.

maar heb me prima vermaakt met dit deel dus 3* heeft ie wel verdiend!

avatar van danny61

danny61

Ik vond hem eigenlijk beter dan deel 1,gelijk hierboven vermeld is het verhaal maar zwakjes,

Halverwege de film begint hij wat te zwakke maar het einde maakt veel goed.

P.S ik ben een SAW liefhebber en daar kan Wrong Turn niet aan tippen niet qua spanning,als gore fragmenten komen ze af en toe wel in de buurt.0

Ik geef 3 op 5

avatar van Wonderbra

Wonderbra

Ik stem in met die 2 hierboven me

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Halcyon schreef:

Een van de goorste films aller tijden ? Zo goor is de film eigenlijk toch helemaal niet, ik vond hem zelfs nog vrij tam.

avatar van ASman

ASman

Die Hard,Willis schreef:

Vrij tam ?

De gore is niet zo schokkend als bvb in een Texas Chainsaw Massacre : The Beginning of Martyrs , maar er is toch echt wel een hele hoop ranzigheid in deze film ( meer gore als in de twee bovenstaande films maar in deze film is de gore een stuk meer over-the-top zodat het minder de realistische impact heeft.)

Tam zou ik hem niet durven noemen, welke goedgemaakte moderne horrorfilm is dan extremer ?