Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Barbeque
weet iemand wie bijna aan het eind van de trailer zn hoofd in beeld komt het ziet er uit als een lid van de bemanning van davy jones maar het lijkt wel alsof het jack is?
one punch mikey
en ook in de romp van het schip vastzit.
lijkt me niet want die lui die nu op het schip zitten zijn ook niet opgegeten door de kraken maar het zou kunnen
en bovendien duurt het heel erg lang voordat je vast zit in de romp van zo'n schip en ik verwacht niet dat er een hele grote tijdssprong in het verhaal zit
Sugakiss
Ik vind deel 2 helemaal niets slechts aan hoor, wat was er in hemelsnaam mis mee? Was weer een topfilm!
veron35
Ik heb een hekel aan die andere 2 films. Ik denk tog dat ik deze wel ga kijken en in de tussentijd hopen dat hij beter is dan die andere 2 rot films.
supesaartje
en ook in de romp van het schip vastzit.
ik denk niet egt dat dit klopt hoor ... de reden dat die man vast zat aan het schip is omdat hij daar gewoon al heel erg lang is
Jack is echt dood, dat zegt hij in de trailer : "for of you tried to kill me, one of you succeeded"
Hij zal denk ik door Tia Dalma terug tot leven 'gewekt' zijn, net als Barbossa.
sangha
Sorry maar dit snap ik niet. als je de andere 2 niet leuk vind waarom ga je deze dan kijken? het principe van de films zal echt niet veranderen..alle personages zijn in principe nog hetzelfde. Is het voor een POTC-hater geen tijdverspilling om de 3e film nog te kijken? (je moet het zelf weten, daar gaat het niet om, maar ik snap gewoon niet dat je deze wil kijken als je de andere films absoluut niks vind..)
JoeCabot
Wanneer komt deze film in amerika uit.
Ik denk dat Pirates of the carribean 3 weleens de record van titanic kan breken denken jullie dat ook.
en wie denkt dat niet en waarom niet
Ik denk en ik hoop het niet. Zou een schande zijn voor Titanic!
serpico
Wanneer komt deze film in amerika uit.
en wie denkt dat niet en waarom niet
Lijkt me ook niet, deel 2 viel zo vies tegen dat veel mensen niet naar deel 3 willen, lijkt me.
Sugakiss
Maar waaróm viel DMC zo vies tegen?
Real_Movie
Ik denk zelf ook niet dat ze die record gaan breken maar je weet nooit het is wel een heel hoop geld.
Maar ik hoop dat het toch gebroken omdat titanic die record al jaren vast houdt.
sangha
Maar waaróm viel DMC zo vies tegen?
er werd een ander soort humor gebruikt (meer voor de jongere kijkers, waarschijnlijk omdat ze weten dat jongeren het meeste geld opleveren), het verhaal was minder sterk, keira en orlando acteerden minder, veel minder scenes op zee (dingen die sommige mensen wel graag zien bij een piratenfilm)...dit zijn maar een paar dingen die ik heb gezien bij DMC hier op MM.
The One Ring
De meeste mensen die ik sprak vonden deel 2 wel leuk en aan het MovieMeter gemiddelde van die film te zien is hij toch zeer goed bevallen. Ik zie geen reden waarom 3 ook niet succesvol zou zijn. Records breken is wat overdreven, maar ze zullen er vast geen verlies op draaien.
P8rb
ik heb er wel vertrouwen in dat dit de andere 2 kan evenaren
nu al 36 pagina's hier zeg pff, hij is nog niet eens in de bios.
basketballerke
Mensen hebben ´m zelfs al in hun top 10.
-jack_sparrow-
ja , er zijn er enkele die deze film al in hun top 10 hebben.
zij zijn er zo van overtuigd dat deze film nog beter zal zijn dan de vorige twee.
sangha
ik ben eigenlijk bang dat deze film niet eerlijk beoordeeld zal worden. veel mensen die hem gaan kijken geven hem uit principe veel sterren (4-5) en weer anderen geven hem uit principe niet meer dan 2 sterren, hoe goed of slecht dat hij ook wordt. met andere woorden: meer dan de helft van de mensen die hierop gaan stemmen kijken waarschijnlijk door een gekleurde bril...
Angrod_Pallanén
Ik ken werkelijk niemand die deel 2 zó slecht vond deel 3 niet te gaan zien. Wel ken ik mensen die deel 1 beter vonden of die deel 2 niet eens hebben gezien, maar mensen die deel 3 niet willen zien ken ik niet... Trouwens, met een einde zoals deel 2 is het moeilijk níet verder te willen kijken.
Real_Movie
Deze film gaat zeker wel de 2e deel overtreffen dat staat al 100% vast.
Maar zelf vondt ik de 2e deel goed maar hij was zeker niet slecht ik geef mensen wel gelijk dat het best is tegengevallen maar je moet niet overdrijven dat het zo slecht was want dat was het niet.
Maar het kan altijd dat deze 3e deel de record van titanic kan breken kijk wat de 2e deel heeft opgebracht dat is heel veel en er zijn wel wat mensen weggevallen bij de 3e deel maar het kan altijd.
Black-Pearl
Nja zowel 1 &2 is hardstikke goed.. gewoon geweldig. qua verhaal etc. Dus ik denk dat ik deel 3 best wel een grote kans zal hebben..
by_the_way
Deze film gaat zeker wel de 2e deel overtreffen dat staat al 100% vast.
Hoezo?
Mug
Berichten over 'wat wordt de beste film van 2007' verwijderd. Dat kan in het forum. Houd het hier on topic alsjeblieft.
serpico
Daar gaat het niet echt om, het is meer dat veel mensen deel 1 geweldig vonden en daarom graag naar deel 2 wilden. Ik ook wel. Maar voor velen viel deel 2 dan weer tegen (voor mij ook) en ik denk dat veel mensen deel 3 dan weer niet meer hoeven te zien. Ze rekenen misschien op meer van hetzelfde.
Ikzelf wil hem overigens wel graag zien, kijken of ze het 1e deel een beetje kunnen evenaren. Ik denk trouwens ook niet dat het een flop wordt, maar ook niet zo'n commercieel succes als deel 2.
Real_Movie
ik denk dat de 3e de 2e wel gaat overtreffen en er zijn genoeg mensen die het vervolg graag wilt zien.
Maar je hebt gelijk de 1e is en blijft de beste
Maar misschien zijn er wel meerdere mensen zoals jij die PotC 3 een kans geven
. Maar of ie het record van Titanic breekt....We zullen zien
anne J
Wel ken ik mensen die deel 1 beter vonden
M'n ouder vonden deel 2 beter, maar ons mam snapte deel 1 volgensmij niet zo goed
Ik hoop dat het een Lord of the Rings effect wordt eerder... Ik vond PotC 2 namelijk erg leuk, maar niet zo leuk als deel 1, het is namelijk een heel andere soort sfeer.
En bij LotR vinden veel mensen (ikzelf kan gewoon niet kiezen tussen die films) deel 1 heel leuk, deel 2 ook - maar iets minder, en deel 3 weer gewoon prachtig ^^
JOHNNY DEPP(L)
Maar je hebt gelijk de 1e is en blijft de beste
dat vind ik ook ,
daar hebben ze gewoon het beste geacteerd vind ik
Black-Pearl
ik vondt deel 1 al goed.. en deel 2was nog beter dus ik denk/hoop dat deel 3 nog beter word
-jack_sparrow-
wisten jullie dat Keira knightley ( Elizabeth Swann ) vandaag jarig is ?
ze wordt 22 jaar dus....
Proficiat Keira van iedere Pirates of the caribbean-fan en ook van de niet- pirates of the caribbean-fans. natuurlijk
!!!!
nummervlinder
Denk nou wel niet dat hij Titanic gaat overtreffen...
*Mensen die deel 2 niet hebben gezien gaan zoiezo niet naar deel 3 lijkt mij...
*Bij sommige is deel 2 tegengevallen (?).
*Het record houdt nu al zo lang aan dat dit niet gaat overtroffen worden, denk ik. Dan moest dit al lang gebeurt geweest zijn door LOTR ofzo.
Maar nog iets over de trailer, ik ben helemaal weg van volgende dialogen/handelingen:
*Jack Sparrow: Did no one come to save me just because they missed me?
*Jack Sparrow: Why should I sail with any of you? Four of you have tried to kill me in the past.
[kijkt Elizabeth aan...]
Jack Sparrow: One of you succeeded.
*Elizabeth Swann: It never would've worked out between us.
Jack Sparrow: Keep telling yourself that, darling. (L-O-V-E it)
Maar btw zoals al eerder ter sprake is gekomen, waarschijnlijk is ze er nog niet ten volle zeker van van haar relatie met Will en twijfelt ze toch nog een beetje... . *yeey* There's hope
Houd van de clips op Youtube waar men Jack met Elizabeth koppelt...
Oh ja gelukkige verjaardag, alsof ze het leest

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging