• 9.386.830 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

ThijsvU

er zit geen nieuwe muziek van hans bij, gewoon p1 en p2 en muziek van immediate music

bij de nieuwe clip ( http://www.potcfansite.nl/ClipPirates.html ) zit wel een stukje nieuwe (hans) muziek

sangha

prachtige trailer, ik vind hem mooier dan die van deel 2.

avatar van Doom

Doom

Aardige trailer. Ga deze film zeker in de bioscoop bekijken.

ThijsvU schreef:

die clip staat ook al lang op yahoo.

al ven gisteren of eergisteren.

aan de trailer te zien wordt deze film een van de donkerste die ik ooit heb gezien.

morpheus

De nieuwe trailer downloadbaar in HD Quicktime formaat, rechtermuisknop en doel opslaan als.....

480p 51MB

720p 127MB

1080p 173MB

(via movielist)

toffe filmpjes.

ik ge ze zeker downloaden.

de muziek is wel cool , alleen is het nog niet echt hans zimmer muziek , maarja de soundtrack zelf was ook nog niet af .

vanavond is de trailer op vt4 na peking express.

avatar van koiboy

koiboy

Wou de trailer ziet er echt wel mooi uit. Hoop toch dat ze het bij deze film laten want nu vind ik de films nog mooi.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Wreed stoere trailer! Nu wordt het nog moeilijker om te wachten . Alleen jammer van, ach laat maar...

nummervlinder schreef:

jammer van ????

wat is er jammer aan deze trailer ?

-jack_sparrow- schreef:

die clip staat ook al lang op yahoo.

al ven gisteren of eergisteren.

lekker tegenstrijdig

'al lang' > 'gisteren of eergisteren'

lekker lang..

avatar van CellieY

CellieY

weet iemand of deze trailer ook al op youtube staat?? in goede kwaliteit en engels??

avatar van one punch mikey

one punch mikey

weet iemand wie bijna aan het eind van de trailer zn hoofd in beeld komt het ziet er uit als een lid van de bemanning van davy jones maar het lijkt wel alsof het jack is?

avatar van Karinaaa

Karinaaa

maar wie ik niet in de trailer zie is de vader van Jack?

Keith Richards zou toch z'n vader spelen?

avatar van Karinaaa

Karinaaa

one punch mikey schreef:

als je hem op pauze zet zie je dat het Jack is (denk ik). Je ziet de kralen in z'n haar enzo.

Maar misschien is het wel z'n vader, al lijkt het meer Jack hmm..

one punch mikey schreef:

Klopt volgens mij ook, freeze frame het maar

sangha

ja het is zeker jack, je zag duidelijk die kraaltjes enzo van zn haar.

avatar van anne J

anne J

Ja idd, Keith Richards is niet in de trailer voorgekomen...

one punch mikey schreef:

dat heb ik al eens gezegd dat dat jack was.

avatar van michelnijmegen

michelnijmegen

damn... die trailer ziet er wel erg strak uit...nu maar hopen dat de film de hoge verwachtingen waar kan maken...

echt super-trailer.

veel regen , explosies en johnny depp : alles wat dit soort film nodig heeft.

alleen de muziek.

Black-Pearl

Die trailer is stoer! hys wel langer dan die russische xD

en trouwens die aan het einde is toch Jack's vader.. of Bill 'bootstrap' Turner. die komt er ook vast en zeker weer in voor.. neem ik aan dan & anders keith richards.. die zou toch Jack's vader spelen?

avatar van one punch mikey

one punch mikey

dat heb ik al eens gezegd dat dat jack was.

oh okay ik zat nog ff te twijfelen of het misschien ook zn vader kon zijn dus daarom vroeg ik het ff

-jack_sparrow-

leuk weetje Onze goede vrienden murtogg en mulroy zullen weer een rolletje spelen

Black-Pearl

Nou ik heb denet nog es goed gekeken.. maar het is hem niet denk ik.. ik weet het niet het is idd die kraaltjes en zo.. maar zyn gezicht is zo anders je ziet Jack zelf er niet in.. Ik denk dat het zyn vader is dat die ook gewoon bij de bemanning van Davy hoort. Kijk maar. ik heb hem beetje bewerkt qua belichten etc.

EDIT: Ik dacht trouwens dat de vader van jack in een grot woonden.. tenminsten dat waren de geruchten toch? ergens ondergrondese grot in het water? of iets dergelijks.

-jack_sparrow- schreef:

cool! die 2 zijn echt te grappig haha . net zoals pintel en ragetti .

-jack_sparrow-

op mijn site staat die foto's met die rare jack ook

Black-Pearl

Schrik me iedere keer dood als ik die foto zie vindt hem eng maar ik weet niet zyn ogen zyn heel anders dan normaal.. Nja vindt ik ook niet zo als je wordt opgepakt door de flying dutchman maar toch.. er is iets waarvan ik zeg dat is jack NIET weet niet wat maar toch..

EDIT: Euhm Na Nader onderzoek van mij.. is gebleken dat de kraaltjes niet overheen komen.. Dus Jack is het niet anders waren de kraaltjes wel hetzelfde denk ik.. enne vader en zoon moeten toch een beetje op elkaar lijken savvy? Als het zyn vader is dan..

Black-Pearl schreef:

Hier het plaatje in betere resolutie maar volgens mij is het hem toch echt.

CellieY schreef:

Black-Pearl

Ja maar kijk is naar zyn KRAALTJES dan!! die komen gewoon niet overheen..! Kyk naar die foto die ik heb gepost en zie..