Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
ThijsvU
er zit geen nieuwe muziek van hans bij, gewoon p1 en p2 en muziek van immediate music
bij de nieuwe clip ( http://www.potcfansite.nl/ClipPirates.html ) zit wel een stukje nieuwe (hans) muziek
-jack_sparrow-
die clip staat ook al lang op yahoo.
al ven gisteren of eergisteren.
aan de trailer te zien wordt deze film een van de donkerste die ik ooit heb gezien.
toffe filmpjes.
ik ge ze zeker downloaden.
de muziek is wel cool , alleen is het nog niet echt hans zimmer muziek , maarja de soundtrack zelf was ook nog niet af .
vanavond is de trailer op vt4 na peking express.
koiboy
Wou de trailer ziet er echt wel mooi uit. Hoop toch dat ze het bij deze film laten want nu vind ik de films nog mooi.
nummervlinder
Wreed stoere trailer! Nu wordt het nog moeilijker om te wachten
. Alleen jammer van, ach laat maar...
Wreed stoere trailer! Nu wordt het nog moeilijker om te wachten
. Alleen jammer van, ach laat maar...
jammer van ????
wat is er jammer aan deze trailer ?
lekker tegenstrijdig
'al lang' > 'gisteren of eergisteren'
lekker lang..
CellieY
weet iemand of deze trailer ook al op youtube staat?? in goede kwaliteit en engels??
one punch mikey
weet iemand wie bijna aan het eind van de trailer zn hoofd in beeld komt het ziet er uit als een lid van de bemanning van davy jones maar het lijkt wel alsof het jack is?
Karinaaa
maar wie ik niet in de trailer zie is de vader van Jack?
Keith Richards zou toch z'n vader spelen?
Karinaaa
als je hem op pauze zet zie je dat het Jack is (denk ik). Je ziet de kralen in z'n haar enzo.
Maar misschien is het wel z'n vader, al lijkt het meer Jack hmm..
morpheus
sangha
ja het is zeker jack, je zag duidelijk die kraaltjes enzo van zn haar.
-jack_sparrow-
dat heb ik al eens gezegd dat dat jack was.
michelnijmegen
damn... die trailer ziet er wel erg strak uit...nu maar hopen dat de film de hoge verwachtingen waar kan maken...
echt super-trailer.
veel regen , explosies en johnny depp : alles wat dit soort film nodig heeft.
alleen de muziek.
Black-Pearl
Die trailer is stoer! hys wel langer dan die russische
xD
en trouwens die aan het einde is toch Jack's vader.. of Bill 'bootstrap' Turner. die komt er ook vast en zeker weer in voor.. neem ik aan dan
& anders keith richards.. die zou toch Jack's vader spelen?
one punch mikey
dat heb ik al eens gezegd dat dat jack was.
oh okay ik zat nog ff te twijfelen of het misschien ook zn vader kon zijn dus daarom vroeg ik het ff
-jack_sparrow-
leuk weetje Onze goede vrienden murtogg en mulroy zullen weer een rolletje spelen
Black-Pearl
Nou ik heb denet nog es goed gekeken.. maar het is hem niet denk ik.. ik weet het niet het is idd die kraaltjes en zo.. maar zyn gezicht is zo anders je ziet Jack zelf er niet in.. Ik denk dat het zyn vader is dat die ook gewoon bij de bemanning van Davy hoort. Kijk maar. ik heb hem beetje bewerkt qua belichten etc.
EDIT: Ik dacht trouwens dat de vader van jack in een grot woonden.. tenminsten dat waren de geruchten toch? ergens ondergrondese grot in het water? of iets dergelijks.
sangha
cool! die 2 zijn echt te grappig haha
. net zoals pintel en ragetti
Black-Pearl
Schrik me iedere keer dood als ik die foto zie
vindt hem eng maar ik weet niet zyn ogen zyn heel anders dan normaal.. Nja vindt ik ook niet zo als je wordt opgepakt door de flying dutchman maar toch.. er is iets waarvan ik zeg dat is jack NIET weet niet wat maar toch..
EDIT: Euhm Na Nader onderzoek van mij.. is gebleken dat de kraaltjes niet overheen komen.. Dus Jack is het niet anders waren de kraaltjes wel hetzelfde denk ik.. enne vader en zoon moeten toch een beetje op elkaar lijken savvy?
Als het zyn vader is dan..
morpheus
Hier het plaatje in betere resolutie maar volgens mij is het hem toch echt.
Black-Pearl
Ja maar kijk is naar zyn KRAALTJES dan!! die komen gewoon niet overheen..! Kyk naar die foto die ik heb gepost en zie..

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging