• 9.386.912 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van one punch mikey

one punch mikey

deze lijken er opzig ook wel op dit is keith richards hij heeft ook van die kraaltjes enzo

-jack_sparrow-

ik weet het niet , maar die eerste is precies met photo shop bewerkt.

Black-Pearl

Het was inderdaad de trailer ja xD maar er staat aan het einde 23th may Hij kwam toch 24 mei uit?? Maar anyway.. ze zijn best wel sneaky eerst de film aankondigen en dan die trailer geweldig! ik dacht ff dat het niet werd uitgezonden

de film zelf werd niet aangekondigd.. alleen 'de eerste beelden van'

en 23 zijn zowat alle europese landen behalve nederland aan de beurt

-jack_sparrow- schreef:

ik weet het niet , maar die eerste is precies met photo shop bewerkt.

t zijn gewoon foto's van keith richards

niet uit p

avatar van Hilarious

Hilarious

Geweldige trailer, ik kan niet wachten tot de film uitkomt.

ThijsvU schreef:

de film zelf werd niet aangekondigd.. alleen 'de eerste beelden van'

en 23 zijn zowat alle europese landen behalve nederland aan de beurt

`

Ohh oke.. maar wat ik dus bedoelde ik heb het niet over potc drie maar die harleydavidson blabla malboroman die werd aangekondigt en toen kreeg je ineens de trailer van potc dat bedoel ik savvy?

avatar van Barbeque

Barbeque

Mijn favo stukje uit de trailer is wanneer Davy Jones en Jack samen aan het vechten zijn met hun zwaard. Die muziek

Hartstikke bedankt Barbeque!!

Edit: GE-WEL-DI-GE trailer. Ik denk dat Elizabeth en William weer gewoon een stelletje worden want Will vroeg Elizabeth weer ten huwelijk op dat schip, en Jack is dus duidelijk niet dood. Capt'n Jack's Back!!!
Ik vind Johnny Depp een verschrikkelijk goede acteur. Keira en Orlando zijn ook niet mis.

avatar van BS

BS

heb net deel 2 nogmaals zitten kijken en dacht ik kom eens even buurten.

ehm... 35 pagina's.... tering... maar na het zien van de trailer snap ik het ook wel weer.Een ( hopelijk niet TE ) overweldigend spectacel staat ons te verwachten !

De trailer doet zeker zijn werk goed en die grijs/mistige poster-foto's .. wow.. mooi !

Nou goed, weer een beetje nutteloze post erbij, maar ach, misschien mag je bij deze film ook wel een beetje een verwachting hebben en niet bang hoeft te zijn dat het gelijk zo heel erg gaat tegenvallen

Laten we dat in ieder geval maar hopen

AHoi,

En wat me ook opvalt is Tia Dalma.... Zou ze verliefd zijn op Jack ?????

ja , die camerabewegingen op de masten van dat schip is echt proffesioneel goed.

De nieuwe site is trouwens ook al online: http://pirates.movies.com . Qua effecten lijkt ie wel op de vorige (DMC) website.

avatar van CellieY

CellieY

Hartstikke bedankt Barbeque!!

ja ma ze geeft neit meteen een positief antwoord..van ja natuurlijk..en meestal als je in zo'n situatie zit en je houd echt van elkaar roep je om het hardst ja natuurlijk wil ik dat..maar ze twijfelt dus nog misschien..

ik kan echt niet meer wachten...eerst nog die vervelende examens en dan als beloning komt deel 3 uit..zo zie ik het maaar(A)

avatar van CellieY

CellieY

en iets wat me net ineens binne schiet...

misschien zit die vader van Jack (keith) ook wel bij de bemanning van Davy Jones en is hij daarom zo.. en omdat Jack dan Davy Jones verslaat is de bemanning (en ook die vader) dus vrij..

het is misschien een beetje vergezocht, maar misschien hadden meer mensen dit idee??

CellieY schreef:

Daar heb je wel gelijk in. Alhoewel het me afvraagt of Jack Sparrow met iemand zal opeindigen?

Hartstikke bedankt Barbeque!!

Heb je niet opgelet in de trailer? als je goed heb gehoord heeft Jack gezegt 'Four of you tried to kill me in the past! One of you succeded...'
Dus hy is degelijk wel "dood"
Anders zegt tie dat niet

avatar van Barbeque

Barbeque

als ik dit hier allemaal lees dan verlang ik nog meer naar

updates van de site en naar de film. Heb ook gezien

dat er een link is naar "Behind The Scenes"......(Werkt nog niet). Zouden er ook podcasts uitkomen over de film zelf ? Bij deel twee was dat zo maar die zijn niet meer te vinden.

Jack Sparrow danke voor de link.

als ik dit hier allemaal lees dan verlang ik nog meer naar

updates van de site en naar de film. Heb ook gezien

Jack Sparrow danke voor de link.

graag gedaan

avatar van omega6666

omega6666

Black-Pearl schreef:

Euhm Na Nader onderzoek van mij.. is gebleken dat de kraaltjes niet overheen komen.. Dus Jack is het niet anders waren de kraaltjes wel hetzelfde denk ik.. enne vader en zoon moeten toch een beetje op elkaar lijken savvy? Als het zyn vader is dan..

Blijkbaar veranderen die kraaltjes nog al 's, want op het plaatje van Jack op deze link zien ze er weer anders uit. Volgens mij is 't dus gewoon Jack.

omega6666 schreef:

Dat is gewoon in de trailer.. zoals op dat plaatje zie je trouwens haast niet goed welke kraaltjes en die 2 plaatjes die ik gepost heb zyn allebei uit Deel 3. en ik neem aan dat ze niet by elke scene die kraaltjes gaan veranderen he

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

de trailer vind ik echt GEWELDIG

en....................

ik denk toch wel dat het jack is ,

hoe lelijk hij daar ook is .

maar ik weet niet hoe hij zo is gekomen .

en trouwens ,

is dat hierboven de echte filmposter ??

avatar van sangha

sangha

JOHNNY DEPP(L) schreef:

en trouwens ,

is dat hierboven de echte filmposter ??

ik hoop t wel , maar ik denk dat er nog wel een andere poster zal komen. erg leuk voor Keira en Orlando als ze er niet opstaan (het zijn toch hoofdrolspelers, ook al trekt Johnny de meeste kijkers).

Black-Pearl

Ik denk ook dat de meeste kijken naar die films omdat Jack Sparrow er in speelt. Het is gewoon een maffe vent die gewoon vanalles aantrekt in die film

Black-Pearl schreef:

Ja idd, maar toch denk ik ook dat veel mensen zich nu afvragen hoe het verder gaat met Elizabeth en Will.

avatar van JOHNNY DEPP(L)

JOHNNY DEPP(L)

ja, dat denk ik ook ,

maar het gaat my vooral om jack!

JOHNNY DEPP(L) schreef:

ja, dat denk ik ook ,

maar het gaat my vooral om jack!

bij mij ook

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Wanneer komt deze film in amerika uit.

Ik denk dat Pirates of the carribean 3 weleens de record van titanic kan breken denken jullie dat ook.

avatar van sangha

sangha

en wie denkt dat niet en waarom niet

het zou misschien wel kunnen maar denk er ook aan dat veel mensen zijn afgehaakt na deel 2. er zijn er genoeg geweest die na deel 2 hebben gezegd: deel 3 hoef ik toch niet meer te zien. van de andere kant zijn er natuurlijk nog veel aanhangers over.

avatar van one punch mikey

one punch mikey

en wie denkt dat niet en waarom niet

nou ik weet niet hoor 1.8 miljard is wel enorm veel lord of the rings the return of the king haalde bijvoorbeeld de 1.2 miljard niet, pirates drie zal wel behoorlijk meer dan deel twee opleveren maar een verschil van bijna 0.8 miljard is wel heel groot, maar ik hoop dat het lukt

25mei

-jack_sparrow- schreef: