Transformers (2007)
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 4 juli 2007
Plot Transformers
"Their war. Our world."
Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.
Sam Witwicky
Maggie Madsen
Glen Whitmann
sportfan27
Net even de trailers gezien, moet zeggen : BRING IT ON
Met mr Bay als regiseur zal het met de actie wel goed zitten, ik moet zelf wel toegeven zijn films zeker wel goed te vinden (Armageddon ook ja ), spektakel gegarandeerd, alleen die kleffe liefdes plotjes zijn een verschrikking maar dat weegt niet op tegen de actie.
ben benieuwd of we de hand van spielberg duidelijk terug gaan zien.
Clifford
In Film > Nieuws > Optimus Prime op voorpagina nieuwe editie Empire:
Een verslag over Transformers en kondigt HEEL wat blockbusters aan die we DIT jaar kunnen verwachten, dat en meer.
Deze editie is vanaf vandaag (4 jan. 2007) te koop bij de
AKO.
Ik heb hem al.
frontcover:
website:
Empire: Film Reviews, Movie News and Interviews - empireonline.com
En voor degene die Empire niet kennen, het is een filmblad uit Engeland. Voor mij de ''CNN'' van de filmindustrie.
Rushie
sinterklaas, TransFormers was een speelgoedlijn en tekenfilm serie die al sinds 1983 bestaat. Je kent toch wel de robotjes die in auto's en vliegtuigjes veranderden? =P
DieGo
Schandalig!
Ik hoop echt dat Bay iets moois van mijn jeugdhelden weet te maken maar ik heb zo mijn twijfels. Groot pluspunt is dat ze dezelfde voice acteurs gebruiken als de serie en film uit de jaren 80
Slater (crew films & series)
Kennen de 16-jarigen van tegenwoordig de Transformers niet meer?
Tja als je het zo zegt.
De serie, met de auto's, is al heel lang niet meer op tv geweest. En toen die kwam was ik zelf ook wel vrij jong om zoiets te herinneren.
Enigste die ik ken is met die dieren van Computer Animatie.
Tommeh
Tja als je het zo zegt.
Enigste die ik ken is met die dieren van Computer Animatie.
Dat was Beast Wars, kon absoluut niet tippen aan de oude serie!
Ben érg benieuwd naar deze film.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11944 berichten
User saw1991 heeft deze in ieder geval al in zijn top 10 staan
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11944 berichten
Trailer gezien: Transformers zien er aardig uit, maar voor de rest...neuh.
Slater (crew films & series)
Beast Wars, lol klopt...ik dacht ook iets met Tranformers.
Maar ook bij die had je een Optimus Prime (iets in die trand) dus dacht dat het een nieuw seizoen was of zo.
Ik keek denk ik Beast Wars, omdat ik het toen leuker vond naar die Computer Animatie te kijken dan die getekende autootjes.
Ben wel benieuwd wat er uit de film komt, want echt alleen auto's zie ik ook niet.
En verder: Zijn er nou wel goeierikken in deze film?
Tommeh
Beast Wars, lol klopt...ik dacht ook iets met Tranformers.
Beast Wars was ook een vervolg op de oude transformers serie.
En verder: Zijn er nou wel goeierikken in deze film?
Als je de trailer goed kijkt zie je héél even Optimus Prime, dus ik ga er wel van uit.
Rushie
De Optimus achtige in de Beast Wars TF serie was Optimus Primal, een ander karakter hoewel hij duidelijk gebaseerd was op de klassieke Prime uit de jaren 80
En natuurlijk zitten er goeierikken in de film. =D Het gaat om de oorlog tussen de goede en slechte TF rassen, hence 'Their war. Our world.' Anders is er nogal weinig verhaal met alleen maar ev0l TFs
In de tweede trailer zie je bij de tekst 'Some come to protect us' een zootje auto's door de woestijn crossen. Dat zijn de Autobots, de goeierikken. Van Optimus zelf zie je alleen z'n blauwe achterhoofd terwijl hij transformeert
FixX
oe oe oe heb nu net voor het eerst de tweede trailer gezien
dit is echt een film in mijn straatje
en ja natuurlijk zitten er dingen in die niet kloppen zoals de tekenfilm maar dat maakt mij vrijweinig uit
dit word een film om zeer zeker voor na uit tekijkken
sinterklaas
Kennen de 16-jarigen van tegenwoordig de Transformers niet meer?
Ik ken ze maar ze zijn ook in strips gebruikt.
Maare is dit nou de verfilming van die speelgoed dingetjes?
Rushie
Sort of, het is wel een sterk gemoderniseerde versie. Ze doen netjes mee met de tegenwoordige hype van CGI monsters =)
Materny
In tegenstelling tot de meeste hier ben ik wel een Bay aanhanger.Z'n actiefilms zijn altijd persoonlijk voor mij van ongekende klasse. Deze ziet er ook weer fantastisch uit zover ik het kon beoordelen in de trailer.
Jeugd sentiment gecombineerd met de persoonlijke beste actie regisseur.

finalman
Kricky
ben ook erg nieuwschierig> Het zal mij ook niets verbazen als deze gigantisch flopt. Ik was vroeger ook gek van transformers, ik heb zelfs nog die robots in t klein
Schuco
Deze film kan duidelijk maar 2 kanten op, top of flop. Ben benieuwd, ik was ook gek van transformers dus voor mij mag het een toppertje worden!.
Bobby Digital
Gelukkig ziet optimus prime nog beetje herkenbaar uit op die foto.
Ben benieuwd hoe ze de rest in beeld hebben gebracht zoals de Dinobots enzo.
Grote kans dat Transformers - the movie uit 1986 beter blijft naar mijn mening, ik ben benieuwd..
Fna
Laat maar komen deze film, de 2 railers zien er goed uit en het word denk ik een top film! Steven Spielberg helpt ook een handje mee, dus wat kan er mis gaan! 1 en al spektakel deze film, kan niet wachten totdat ie uti is!
Horrordude
Geweldig shirt die de hoofdrolspeler draagt in de trailer!! van the strokes! alleen daarom ga ik de film kijken
SSeagal
Die regisseur heeft alleen maar schijtfilms op zijn conto en die trailer vertelt al genoeg.
Wat is er toch mis met The Island en Bad Boys 2 bijvoorbeeld? Gewoon lekkere actiefilms.
Phoenix
Deze film staat of valt met Bay's gevoel voor zelfrelativering. Een serieuze aanpak zou nergens op slaan. PURE CAMP, dat is wat deze film moet worden.
VS60*
De trailer ziet er veelbelovend uit. Alhoewel ik zo'n zelfde gevoel ook had bij 'War of the Worlds' welke mij uiteindelijk een beetje teleur stelde.
De trailer van 'War of the Worlds' bracht bij mij het gevoel terweeg van; "Wow! Die moet ik echt zien!" In de trailer was weinig van de uiteindelijke film te zien, maar genoeg om erg geboeid te raken. Precies wat ik bij de trailer van 'Transformers' ook heb.
Ben benieuwd!
Bobby Digital
pff.. ik heb al weer wat stukjes en plaatjes gezien, zal niet te veel spoilen maar sommigen dingen komen echt niet overeen zoals de originele cartoon zoals ik m gewend ben, Megatron lijkt totaal niet, op lange na niet, Starscream moet ik ook nog zien, als t goed is zit die er ook in
jaspertje3
Pff verwijder die stem please, geloof er niks van dat iemand deze al heeft gezien
mnrk
Dit is zeker een film om naar uit te kijken, de trailers zijn gewoon geweldig om volgens mij maar niet te spreken over de special effects......

Bumblebee

Transformers: Dark of the Moon
2011

Transformers: Revenge of the Fallen
2009

Alle 'Transformers'-films verdwijnen van Netflix. Grijp je laatste kans op een kijkmarathon

Netflix voegt komende maand deze ijzersterke films toe aan het aanbod

'Transformers' enige film waarbij Stephen King de bioscoop uitliep

Deze vijf sterke titels verdwijnen zeer binnenkort uit het Netflix-aanbod

Fantasy / Avontuur, 2009

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl