• 9.379.078 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van etherman

etherman

Deze film vind ik goed,zeer goed zelfs.De specials ziet er waanzinnig uit maar die scene bij dat huis en de verstopte autobots en die ADHD vond ik zeker niet passen bij de film,beetje jammer.De gevechten tussen de robots zien er wel een beetje onduidelijk uit maar dat neemt niet weg dat ik van deze film genoten heb.ik geef 4.5 sterren omdat dit toch wel heel moeilijk te verfilmen was en er toch een CGI meesterwerkje van is gemaakt.Over het verhaal kan je weinig vertellen maar dat maakt bij bij deze film niks uit.

Gewoon genieten van de specials!

avatar van defilmkennuz

defilmkennuz

een woord geen discussie gruwelijk!!!!!

avatar van Peppy666

Peppy666

Een echte tienerfilm in mijn ogen. Het omvormen van auto naar robot is totaal niet geloofwaardig. Nu kan het uberhaupt niet maar probeer het er dan op z'n minst geloofwaardig uit te laten zien. Dat gebeurt dus niet. Verder dat ze niet kapot te krijgen zijn bevalt me niet. En de kinderdialogen had ik niet verwacht. Daarom geef ik slechts een 2.5. Het was al met al vermakelijk maar zwaar onder de verwachting. (Mijn verwachting was ongeveer een 4).

avatar van FixX

FixX

defilmkennuz schreef:

een woord geen discussie gruwelijk!!!!!

2 woorden geen discussie gruwelijk GAAF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

en deze doet mij wel wat denken aan war of the worlds uit 2005.

avatar van derenzo

derenzo

ik begrijp niet dat mensen helemaal kijken of the film realistisch is of niet:S dit zijn films waarbij je je verstand op 0 moet zetten en gewoon kijken en er niks achter zoeken wat wel veel mensen doen!

voorbeelden van dat soort films zijn oa.: 300,spiderman 3,transformers,fanatastic four 2 etc. dus verstand op 0 en kijken

avatar van sporthaas

sporthaas

Peppy666 schreef:

Het omvormen van auto naar robot is totaal niet geloofwaardig. (Mijn verwachting was ongeveer een 4).

LOL De tekenfilm was realistischer he!

avatar van DJ41

DJ41

Ook ik ben een fan van de vroegere series. Ik heb alle tekenfilms op DVD. De film vond ik zeer vermakelijk, maar heel veel heeft het niet met de originele tekenfilm te maken.

Ten eerste heeft de film een menselijke hoofdrolspeler. De tekenfilmserie ging echt alleen over de robots. Uiteraard is dat lastig in een echte film om de robots te laten acteren, maar toch wel een ander uitgangspunt.

Verder vond ik de namen die werden gebruikt bij de robots erg jammer. Er was een graafmachine die Devastator heet, Devastator was in de tekenfilm series een hele grote robot die bestond uit een aantal andere robots, die constructicons heetten. Gebruik dan gewoon een andere naam, want het klopt gewoon niet. Verder waren de robots voor mij net effe iets te druk. Dan bedoel ik dat er teveel onderdelen en uitstekels aan een transformer zaten, zodat het er allemaal een beetje manga achtig uit ging zien.

Ook het onderscheiden van de autobots en de decepticons was in gevechten heel moeilijk. In de tekenfilmseries was juist het herkenbare van een Transformer heel belangrijk. De speciale eigenschappen van een Transformer werden altijd goed in beeld gebracht.

De transformaties van de robots duurde ook heel erg lang.

De film zelf vond ik desondandanks erg goed, omdat ik dit genre wel kan waarderen. De actie was mooi, redelijk wat humor en het zag er tenminste niet nep uit.

Een pluspunt vond ik dat ze de originele stem van Optimus Prime hebben gebruikt. Volgens mij was dit ook de enige originele stem die ik heb kunnen ontdekken.

Een vriend van me, merkte nog een fout in het plot op. Het verhaal was dat Megatron honderden jaren geleden naar de aarde was gekomen, om de kubus te zoeken en de technologie van de mensen wilde gebruiken om een nieuw leger op te bouwen met behulp van de allspark....... Honderden jaren geleden? Toen had de mens nog helemaal geen technologie!

Maargoed, 4 sterren van mij vanwege goed vermaak en visueel spektakel.

avatar van AHWA

AHWA

Gisteren in de bios gezien. Vermakelijk actiefilmpje, maar te weinig teruggegegrepen op de tekenfilmserie. Had de Transformers graag wat minder modern gezien, en bij elke transformatie hing de camera weer op een punt waarbij je de transformatie slecht kon zien.

De camera vloog tijdens de actiescenes alle kanten op en sommige slowmo's tijdens de actiescenes waren erg overbodig. De camera vliegt over een wijf met dikke tieten heen die het uitschreeuwt van angst. Fijn. Daar had ik dus helemaal niets aan. En zo nog meer scenes waarvan ik dacht, waarom zitten ze erin?

En zoals altijd bij Bay moest alles, maar dan ook echt alles weer kapot, alles moest spectaculair ontploffen, onder superbombastische muziek en soms mag dat wel iets minder om het verhaal wat meer tijd te geven, maar goed...misschien in de vervolgen.

De humor met de ouders van Sam vond ik ronduit kinderachtig, maar de humor met Bumblee en zijn autoradio vond ik dan wel weer erg leuk.

Jeugdsentiment en de af en toe leuke humor spelen een grote rol in m'n 3,5* beoordeling. Haal de Transformers weg en je kijkt naar een zoveelste standaard-actiefilmpje van Bay.

Laat iemand anders alsjeblieft het vervolg doen.

Plusje nog voor Shia LeBeouf, positief verrast. Hij wist nog iets te maken van het script.

Crazy~Dutchman schreef:

Waar maak je je druk om ?

De actie spat van je scherm af in een CGI kwaliteit waar je 10 jaar geleden slechts van kon dromen.

En jij maakt je druk om een nummer wat al dan niet te snel wisselt om het tempo en de spanning in de film wat op te schroeven.

Lekker wegblijven uit de bios bij zulke films, en alleen nog maar drama's kijken is mijn advies.

Ben je verzekerd van een saai verhaal, maar een prachtige soundtrack. ZzZzZzZz

Jaja, tuurlijk, blijf jij dan maar weg van alle filmen die enige klasse en inhoud hebben. Die zullen jouw intellectueel petje zeker te boven gaan.

sportfan27 schreef:

deze moet zeker in de top 250 van klassieke posts !!!

Nee.

Gewoon... nee.

Er zijn duidelijk wat mensen met de verkeerde instelling naar deze film gegaan.

Hij is precies zoals de trailer ze doet vermoeden maar toch gaan ze erheen om vervolgens de hele handel af te branden. Ga voortaan dan niet , scheel een hoop ergenis vermoed ik zo .....

And miss out on all the fun? Komaan...

Wees blij dat we via de trailer nog enige hoop kunnen koesteren. Het is niet onze schuld dat Bay het dan totaal verknoeit, door volledig iets anders te doen qua stijl in het eindresultaat.

martinstegenga schreef:

Joehoe, hij heeft tot nu toe wel 4* hoor... Omg. En Michael Bay bakt er niks van?? Wtf, serieus dat slaat echt nergens op. Hij heeft zeer goeie actiefilms...

Man, zie dan maar eens inhoudelijk, wél degelijke actiefilms à la Children of Men, Oldboy, Dark City en (durf ik zelfs zeggen?:)) Fight Club.

Alsjeblieft, kom terug na deze films te zien en dan nog Bay serieus te nemen.

Naomi Watts schreef:

Dat gemiddelde zakt nog wel, veel fanboys gaan gelijk massaal naar de bios. Daarna volgen de ordinary movie watchers, die het overall veel slechter zullen beoordelen.

My thoughts exactly.

magnolia nr.1 schreef:

En voor de transformerhaters: Je moet je verstand op 0 zetten en hem, in de bios uiteraard, ervaren. Genieten!

Geloof me, ik ben de eerste om dat motto aan te nemen en het uit te voeren. God, ik denk zelfs dat ik het mee uitgevonden heb, bij wijze van spreken.

Maar sorry, in deze mate van suckyness, kan ik gewoon niet mijn verstand op nul houden.

stem100 schreef:

Inderdaad, ik geef je helemaal gelijk. Ik heb datzelfde met Jerry Bruckheimer.

Tot mijn grote verbazing las ik ergens berichten gepost door ene Martinstegenga en ene JSK die de films van Bay goed vinden. Natuurlijk heeft een ieder recht op zijn mening maar kom op zeg!!

Zowel Bay en Bruckheimer leveren aan de lopende band de standaard hap-slik-weg rommel af. Het is toch werkelijk niet te geloven dat echt in al hun films de verhaallijn zo'n beetje hetzelfde is en dat ze daar mee weg komen ook!

Neem bijvoorbeeld alleen al de cuts in hun films. Er is om de seconde in gesneden, inderdaad, het betere hoofdpijnwerk. Het camerawerk is zo standaard dat je de standpunten van scene tot scene kan voorspellen.

Neen, Bay is aan mij niet besteed.

Opnieuw neem ik mij voor er nooit meer in te trappen.

Dank u wel!!

fctdriene schreef:

de mensen die lopen te zeiken dat deze film slecht is die beweerden dat ook al vooradt de film uberhaupt uit was en dat noemen zich filmliefhebbers maar het zijn gewoon een stel pessimisten bij elkaar die blijkbaar niets anders te doen hebben dan alleen maar lopen te zeiken

Goeie grap.

Dan moet je nog maar eens je definitie van een filmliefhebber oppolijsten: échte filmliefhebbers zijn (bijna) altijd objectief tot en zelfs nadat ze de film hebben gezien.

Dus nu moet je niet met zo'n gezeik afkomen. Zo krijg je alleen maar persoonlijke verwijten naar het hoofd geslingert.

MrDN schreef:

Gewoon het oude goed versus het kwaad. Precies wat hier ook Ik gebeurt. Hoeveel diepgang verwacht je van een serie die gaat over robots en hun ruzie om energie, om het even kort door de bocht te zeggen.

Let's get one thing perfectly clear! De vroegere tekenfilmserie (en natuurlijk ook de strips) bestond uit verschillende, een beetje losstaande van elkaar, 20-minutendurende afleveringen. Het was bestemd voor kinderen. Kinderen kan je geen wereldveranderende, marxistische Koude Oorlog spin-off in de keel schuiven, want dat begrijpen die niet. DAAROM was er weinig diepgang in zo'n aflevering.

Maar dat wilt niet zeggen dat Bay het zich daarom mag veroorloven om een film van bijna 2 en een half uur (!!!) ook geen diepgang mag steken. Want hij heeft het voordeel van een hele reeks van strips en tekenfilms achter zich te hebben.

En deze film is niet voor zomaar de kinderen, het is voor alle publiek.

Dus het is BULLSHIT om het argument van 'de tekenfilms hadden geen diepgang, dus de film moet dat ook niet hebben) te gebruiken.

MrDN schreef:

ik raad iedere aan die negative isover de film TF effe de videorecensie van jack goderie te kijken. Die gast weet waar hij het over heeft en al die gasten die negative doen over TF zijn geen echt filmcriticus.

Ja, en? Deze mens zegt juist niets, behalve dat Bay weeral Bay is en dat hij mannelijke tieners aanspreekt. That's it.

En wat hij daarna zegt, blijkt alleen maar dat hij niet verder kijkt dan het spectaculaire. Weten wat hij zegt? Als jij het zegt... :S

AHWA schreef:

Laat iemand anders alsjeblieft het vervolg doen.

VOLLEDIG met je eens. Maar ja, die kans is wel heel klein. Het motto is nog altijd: never change a winning team.

avatar van martinstegenga

martinstegenga

Nouja, wat kan ik daar allemaal op zeggen. Grootste verhaal ooit gepost en ik wil niet eens wat terugposten, want voor dat je het weet moet je weer driekwartier lezen Voor de rest allemaal hartstikke leuk wat je van mening bent.

avatar van Quentin

Quentin

avatar van magnolia nr.1

magnolia nr.1

Angelus, met van die overmoedige berichten zul je weinig mensen die van de film hebben genoten, overtuigen van het 'suckynessgehalte' van deze film. Natuurlijk vind jij het een crappy 'film', ik vind dat persoonlijk meevallen, want er moet diepgang in zitten. Maar zo moet je naar dit werk niet kijken. Het is een attractie, die nieuw en vet en spectaculair is. En daar genieten de meeste mensen gewoon van. Klaar.

avatar van Fna

Fna

Wat is dit een vette film zeg... ik snap het echt niet dat bijna iedereen deze film afkraakt omdat er teveel humor inzit en te veel aktie en slecht verhaal? Heb net vanmiddag in de bios gezien en ik vond het zo vet! De geluiden, de transformaties, de special effects echt gewoon super vet! Af en toe lekker lachen, want die humor was gewoon goed... tenminste je moet niet als een serieuze gast/vrouw daar gaan zitten want dan kan je het verwachten dat je niet gaat lachen.... maarja serieuze humor is tegenwoordig in geen enkele film meer te vinden en dat vind ik niet erg!

En dan van die mensen die gaan piepen over teveel aktie... ik snap het niet... dacht je dan dat ze met zen allen gingen picknicken ofso? het is oorlog tussen die gasten dan vind ik het wel logisch dat is erzoveel aktie is.... in een oorlog film ga je er toch ook niet om piepen?

Waar ik het wel mee eens ben is die domme meid met dat accent, maarja niet iedereen kan zo lekker zijn als die Megan Fox (ik snapte haar rol in de film niet echt maarja who cares)... en die blondie vergeet je vanzelf weer als je opeens zo vette transformer ziet!

Wat ookwel een beetje een minpuntje is... zijn de gevechten als er twee van die robots aan eht vechten zijn dan zie je dus echt geen eene reed van wat ze aan het doen zijn... de camera zit er te dicht op en eht gaat te snel. Je ziet alleen maar metaal snel heen en weer bewegen en daar werd ik beetje gefrusteerd van maaaaaaar.... dat word weer helemaal goed gemaakt met de slowmotion akties! Die ook weer zo vet zijn!

Deze film is gewoon goed! Gewoon lekker gaan kijken niet te moeilijk nadenken en gewoon genieten, acteurs zijn ook prima, eignelijk heb ik me nergens aan geergerd!

avatar van Fna

Fna

Wat mij trouwens wel effe opviel was dat het de scene met de gele en politie auto en sam verschirkkelijk veel op Terminator 2 lijkt... Want komen daar ook niet 2 personages die er scifi uitzien naar de aarde om 1 persoon te redden/pakken/vermoorden omdat die toevallig ook familie is van een andere personage in de film? Dat zag ik ook bij Transformers die gelle auto Bumbelbee (ofsoiets) kom om die sam te redden en die politie auto komt om die sam effe op te pakken! En beide films hebben een aktie/achtervolg scene.

Achja...moest ik gewoon effe aan denken!

ik verveelde me

avatar van Silvos

Silvos

Ik moet zeggen dat ik vooral vrij kortzichtige reacties over deze film hoor. Of hij wordt de hemel in geprezen omdat transformers ooh zoo geweldig zijn. Of de film wordt diep de grond in geslagen vanwege al die transformers fans en omdat de film zo kut is.

Ikzelf heb wel eens gehoord van transformers maar nooit mee gespeeld of naar gekeken. Een vriend van mij is er fan van dus we gingen naar die film. En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Zoals gewoonlijk zijn de effecten wat bombastisch en groots, maar dat heeft ook wel iets bij deze robots. Verder was het naar mijn inziens een aangename mix van actie, verhaal, romance en humor. Er zaten goed gebalanceerde grappen in en de actie werd nooit te overheersend.

Het enige wat ik kan bedenken waarom meningen zo verdeeld zijn over deze film is dat niet echt duidelijk wordt voor welke doelgroep deze film is. Het is overduidelijk geen kinderfilm, maar hij komt ook niet echt volwassen over. Maargoed, al met al ben ik positief verrast als zijnde geen transformer fan.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Silvos schreef:

Het kan aan mij liggen maar ik zie meer kortzichtige reacties van de mensen die positief zijn dan de personen die negatief zijn. Persoonlijk zag ik heel veel negatieve zaken maar uiteindelijk was ik toch vermaakt en geef ik de film 3.5 sterren. Maar als je me vraagt waarom, zou ik geen antwoord kunnen geven aangezien ik echt alleen maar dingen kan opnoemen die de film onderuit halen, en niet precies wat ik er nu tof aan vind. Ja, het zijn geweldig uitziende robots die vechten en dat is een gruwelijk concept, maar dat lijkt tegelijkertijd het enige positieve punt te zijn wat de fans van deze film kunnen opnoemen.

avatar van Materny

Materny

Afkraken is ook een kunst.

Bay levert puik werk als het aankomt op overweldigende actie.

Who gives a **** dat andere dingen wellicht te wensen overlaten. '' volgens sommige''.

Moet elke actiefilm dan fantastische kwaliteit vertonen buiten de actie om? Misschien wel, dan kun je spreken van een ware topper in z'n genre. '' Die hard 1 - 3 etc etc.

Maar in godsnaam, deze man z'n specialiteit is keiharde actie en hij slaagt er uitstekend in.

En voor wat het waardt is, ik zie wel degelijk diepgang in z'n films.

Daarom ben ik ook al jaren een trouwe fan van z'n werk.

avatar van soboer

soboer

Ik heb de film gezien en de reviews gelezen. Ik begrijp de negatieve en positieve reviews. Verwacht je een actie film met de Michael Bay Holywood formule dan wordt je zeker niet teleurgesteld. Verwacht je een Transformer movie die gebaseerd is op de G1 serie dan kan het tegenvallen.

Ik keek vroeger graag naar de Transformers G1. Een Michael Bay movie heeft me eigenlijk nooit echt geboeid. Toch keek ik uit naar deze film. Waarom de film niet werkte bij mij is omdat de film geschreven is om zo'n groot mogelijk publiek te bereiken. Het is de formule van humor, liefdesverhaal en actie die mij niet aanstaat. De film gaat over mensen met robots als bijfiguren zoals iemand zei op aintitcool.com.

Waar ik me ook aan stoor is de actie die gewoon niet te volgen is. Het gaat zo snel dat je het gewoonweg niet bij kan houden. ik heb dat bij veel hedendaagse CGI movies. Misschien komt het dat ik een James Cameron fan ben die voor mij wel goed actie in beeld kan brengen.

Of ik wordt te oud voor de nieuwe generatie films en ben ik in de jaren 80 en 90 blijven hangen.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

[quote]First Angelus schreef:

Altijd leuk, iemand die over filmen praat i.p.v films en een ander laag intellect gaat verwijten.

Ook van een drama of speelfilm met een goed verhaal kan ik genieten. Zou je eens moeten proberen, genieten i.p.v elke seconde van een film te analyseren.

avatar van JSK

JSK

Willen diegene die Bay en Bruckheimer een slechte regisseur vinden eens vertellen wat voor hun nou een echte bijzondere aktie film is...buitenom THE MATRIX en werk van Tarantino.

avatar van Huglife

Huglife

Ben net thuis van de film, even omkleden want ik ga lekker feesie vieren. Moet ook haast wel als je een film met zoveel energie heb gezien.

Transformer Fan I am...

Vandaar de hoge rating van 4.5 sterren.. anders was het al gauw 3.5 geweest.

Voor het eerst ook dat ik dacht damn, bij mij thuis klinkt het niet alleen beter maar ziet het er oook beter uit, sinds ik HD-films bekijk..

Ik vond het namelijk in de bios een beetje onscherp...

Dus zeker ook nog een keer kijken als de HD-film word uitgebracht...

Echte minpunten: (leees: waar ik mij aan stoorde)

Het einde, met name de battle tussen de grote 2

Ik kreeg het gevoel alsof het een introductie was... op een franchise..

niet dat het een minpunt is... maaaar goed

WIe zin heeft in een actie film die moet naar TRANSFORMERS gaan.. punt... (ok.... of die hard 4.. )

avatar van Esteban

Esteban

More then meets the eye?

En? Wat vond je er van? In dit geval best wel een lastige vraag, eigenlijk. Tuurlijk heb ik er enigszins van genoten … vanzelfsprekend … het zijn verdorie Transformers die in volle glorie op het grote scherm paraderen, duh. De special effects zien er dan ook ronduit fantastisch uit. (Oscar?) En in een film waar mensen enkel dienen om oneliners te spuwen, hebben ze er verdomd goed aan gedaan om natuurtalent Shia LaBeouf te casten. (dank u, Spielberg) Hij slaagt er in om van dat karikaturale personage een mens van vlees en bloed te maken en blijft geloofwaardig en overtuigend in de meest ridicule scènes. Dit terwijl eender welke generatiegenoot verschrikkelijk op zijn bek zou gaan.

De gevreesde keerzijde; Michael Bay. Ik heb helemaal niets tegen de man, tenslotte heeft hij nog steeds één van de beste actiefilms ooit op z’n naam, zijnde ‘The Rock’. En ondanks alle oubollige, belegen zeemzoete strontdialogen en onverdraagbaar geforceerde vertolkingen in ‘Pearl Harbor’, vond ik die film adembenemend mooi om naar te kijken, dankzij Bay, that is. Maar evenwicht is nooit zijn sterkste kant geweest. De eerste helft van ‘Transformers’ dient als introductie, maar vreemd genoeg word die niet besteed aan de ‘Autobots’. Wanneer we die dan eindelijk krijgen te zien, worden ze niet eens deftig voorgesteld en neemt kinderlijke humor de bovenhand. (die ellenlange, pijnlijke tuinscène is onvergeeflijk)

Vervolgens krijgen we de voor de hand liggende laatste bombast, waarin alles behoorlijk indrukwekkend is … tot op bepaalde hoogte. Wanneer de finale écht lijkt los te barsten, verliest Bay de pedalen en worden zijn ‘fights’ onoverzichtelijk en één grote chaos. Gevechten zijn onduidelijk, daardoor minder interessant en gewoon vermoeiend ipv opwindend. En het tempo word constant onderbroken omdat de regisseur zelf geen overzicht meer lijkt te hebben op wat hij nu precies aan het vertellen is. ‘k Vroeg me ook af waarom er in godsnaam geen goeie bombastische soundtrack is geschreven, want dat had echt wel op z’n plaats geweest.

Ondanks de negatieve punten heb ik me toch redelijk geamuseerd en heeft de achtjarige knul in mij zijn hart verloren aan Bumblebee. Voor ‘Transformers 2’ hoop ik echter op James Cameron.

avatar van otherfool

otherfool

JSK schreef:

ROEPT U MAAR !

Recent werk? Children of Men, Kung Fu Hustle, Crouching Tiger. Echte filmbelevenissen met de onderkaak op de grond.

Crazy~Dutchman schreef:

Jaja, jongeske, tuurlijk, pak me maar op m'n spelling. Woooooow.... I'm shaking in my boots.
"Altijd leuk, iemand die nog niet eens op een 'quote'-knopje kan duwen."

Komaan zeg. Dacht je nou echt dat je met je eerste commentaar geen reactie kon verwachten?

Genieten houd bij mij op wanneer een regisseur volledig in de fout gaat en z'n film om zeep helpt zonder enig respect of integriteit. Meer specifiek: vanaf het moment dat Bay plots bij de ontsnapping van Bumblebee en Sam ongegeneerd en onsubtiel een rocknummer in de mix drijft, zonder daarbij enig teken van overgang aan te kondigen. Dat kijkers zo'n belangrijke en vormende details kunnen vergeven, dat snap ik nog steeds niet.

Maar goed, dit valt gewoon allemaal in dovemansoren, niemand wilt mekaar het licht in de ogen gunnen, want iedereen is zeker van z'n gelijk. Daarom trek ik me dan ook wijselijk terug uit deze discussie.

avatar van FixX

FixX

ik vond hem super

gewoon super zeer goed en ik was zeer verrast en blij dat optimus prime dezelfde stem had als in de tekenfilm

ook leuk het transformeren zat het zelfde geluidje ook bij

verder past deze film helemaal in mijn rijtje thuis

wat iemand anders ervan vind moet hij zelf weten voor mij is het een super gave ouwe tijd terug halende film en ik heb zeer genoten

avatar van Chr.s

Chr.s

3* voor de prachtige effecten en de aktie op het eind. Verder vaak saai en de pogingen tot humor werkten voor geen meter.

Volgende keer graag wat meer aktie en een wat beter in elkaar stekend verhaal.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

JSK schreef:

ROEPT U MAAR !

Children of Men, Casino Royale, zelfs Hot Fuzz is een betere actiefilm dan het werk van Bay.

avatar van Materny

Materny

Anders ja, maar wil niet zeggen beter.