• 9.379.410 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Maggie Madsen

Glen Whitmann

avatar van Kevin13

Kevin13

Wat ik toch nog even wil melden. Deze film heeft echt een fantastische soundtrack. Vooral dit vond ik echt goed:

Na ongeveer 2:30

YouTube - Transformers: The Score - Scorponok

avatar van dennis7808

dennis7808

Echt een geweldige film.. bracht me helemaal terug naar de series maar dan vele male beter..

Vind het acteer werk goed.. vooral de orginele stemmen van OP en MegaT een leuke bijkomstigheid..

EEN dikke vette aanrader !

avatar van Joetje

Joetje

Ik schijn dit vroeger ook te hebben gekeken, maar herinner me er vrijwel niets meer van. De film stond standaard op mijn Nokia en vond het vrij aardig. Soms was het wel een beetje kinderlijk, maar deze film is waarschijnlijk ook meer bedoeld voor kijkers die wat jonger zijn dan ik.

avatar van tsjarlie

tsjarlie

een aangename film.

Niet direct een film waarbij je je hersenen direct moet laten werken, maar puur ontspannend top !

Komt volledig tot zijn recht op een groot scherm met surround geluid, vooral dat surround geluid zit in tegenstelling tot veel films wel goed.

avatar van maartenschijf

maartenschijf

top film

avatar van steventje

steventje

Een mooie kinderfilm met mooie visuele effecten.

Ik heb echt van deze no-brainer genoten.

Leuke humor in combinatie met spetterende actie, wat wil een kinderhart nog meer...

avatar van polopolo150

polopolo150

steventje schreef:

Een mooie kinderfilm met mooie visuele effecten.

Ik heb echt van deze no-brainer genoten.

Is dit echt nog een kinderfilm? :O

Transformers is iets van de jaren 80/90, en nu die mensen nu zobeetje zijn ouder geworden, is deze film meer voor hun.

Hoewel, een kind kan natuurlijk ook genieten van deze film. T'is ook een no-brainer film.

avatar van doe normaal

doe normaal

Geen een scene van deze film kan ik goed noemen. Van de eerste seconde (ja, niet eens de eerste minuut) tot de laatste seconde is het slecht gemaakt. Verder was het ook nog eens flauw, saai en langdradig. Dan heb ik het nog niet eens over het zeer slecht acteerwerk van de cast. Als het kon had het ik zelfs nul ster gegeven.

Deel twee sla ik dus ook over.

avatar van Arie18

Arie18

doe normaal schreef:

Deel twee sla ik dus ook over.

Ik zie aan je stemgedrag dat je bijna alleen maar 5 sterren geeft of onder de 2 sterren. Beetje vreemd allemaal, net zoals je argumenten hierboven. Scene met die helicopter op het begin, scene in de woestijn...Kan je nou niet echt slecht noemen! 0 sterren geven voor zo'n film? De special effects zijn minimaal al 1 ster waard.

avatar van Lau1986

Lau1986

Ik vond het een zeer vermakelijke film. Mooie special effects. best grappig op zijn tijd en een mooie dame erin

Ik heb mij goed vermaakt hiermee.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Lau1986 schreef:

Best grappig op zijn tijd.

Helaas wel ja.

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Man,man,man...ik herinner me nog hoe dat'k naar deze film uitkeek na het bekijken van de Teaser-Trailer, die deed vermoeden dat er eindelijk een waardige opvolger zou komen die de "The Terminator" en "Matrix" films zou doen verbleken, niet dus !

Bekijk eerst nog maar eens de Teaser-Trailer hieronder :

Apple - Trailers - Transformers - 7.4.7 - Teaser - Large

Gezien...?

Daarvan begint toch elke SF-Actiefan spontaan te kwijlen

Wat kan ik zeggen...

Het Is een regelrechte ramp geworden, hij begint vrij aardig maar van't moment dat de goeie robots massaal op Aarde landen is de pret eraf.

Dit is zo'n ontzettend vervelende actieprent dat ik enkel ben blijven kijken om toch maar niets te missen van de,soms, verbluffende actie, meer niet.

4/10

Een absolute bullshitfilm, volledig gericht op een jong tienerpubliek, 't is dan ook gebaseerd op speelgoed...

Conclusie: Hééééééél slechte film mr. Michael Bay

Filmsite : http://www.transformersmovi...

avatar van Trustie

Trustie

Leuke film..... ga me niet aan de discussies toevoegen

avatar van erik1677

erik1677

Kan me nog wel herinneren, dat ik vroeger niet zo van de tekenfilmserie was.

Hadt meer met het fantasiegenre,dus he-man was meer mijn serie.

Maar de film valt me absoluut niet tegen.

deze transformers ziet er wel vet uit.

avatar van erik1677

erik1677

ben al benieuwdt naar het 2e deel, binnenkort maar ff bekijken

avatar van thisistimo

thisistimo

Een foute film vol met van die hollywood-cliches. Het kwam ook meer over als een tienerfilm. Maar ik moet zeggen dat ik er wel om heb moeten lachen en me gewoon redelijk goed heb vermaakt. Ook de SFX waren goed.

Voorlopig krijgt hij van mij 3*

avatar van Seifer

Seifer

erik1677 schreef:

ben al benieuwdt naar het 2e deel, binnenkort maar ff bekijken

Zal wel niet veel beter zijn.

boomboompow

ik zie geen 1 reden om deze film goed te vinden.. als iemand het weet zeg het me aub.

avatar van rep_robert

Tsja, dan ben je wel erg verzuurd. Voor iedereen verschillend maar de film bevat droge humor, Transformers, Megan Fox, maar vooral ook veel actie.

Ergens zit er vast wel iets wat je leuk vindt:) Of vind jij dit vergelijkbaar met flop 100 werkjes als Pledge This en 2012: Doomsday?

boomboompow

ik vind het echt een flop

droge humor: wat niet grappig was (daarom ook zeker droge humor)

transformers: die te te kinderachtig waren

megan fox: barbie pop

veel actie: betekent niet goede actie

avatar van rep_robert

Kan wel begrijpen dat je het niets zou vinden, alleen dat de Transformers kinderachtig zijn kan ik niet bij. Het is een verfilming van een tekenfilm, wat had je verwacht van Optimus Prime en consorten?

rep_robert schreef:

ik had de film tenminste wat serieuzer verwacht, en niet van die dansende huilende transformers

Je bent al goed in overdrijven merk ik

avatar van seanpuffy

seanpuffy

michael bay is echt fantastishe regisseur!!!!

4,5

Je bent al goed in overdrijven merk ik

als een 21 jarige man/jongen deze film een 3.5 geeft, ga ik niet verder met hem discussiëren

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Ik ga over Transformers niet zeggen dat het een slechte film is (want dat is het niet als de massa een 3,5 geeft) maar absoluut niet mijn soort film denk ik. Het is allemaal heel erg voorspelbaar en ik kreeg het niet warm van de film (hooguit wat goede camera-standpunten van M.Fox) Het is niet zo dat ik ooit verdrietig kan worden als de ene omgebouwde auto/wrak de ander in elkaar timmert. (Laat Bumblebee lekker op een schroothoop rotten met z'n gele lak)

Er zaten ook aardig wat dingen in die totaal niet bijdroegen aan de film of het verhaal (Qatar).

Slecht getimede scenes, alle actie houdt even op om de achtergrond van het hele verhaaltje te vertellen??(maar natuurlijk)

...nogmaals, niet mijn soort film;)

avatar van Tonypulp

Tonypulp

boomboompow schreef:

avatar van rep_robert

Kinderachtig figuur die boomboompow, zulke mensen mogen wat mij betreft snel weer weggaan van deze site.

rep_robert schreef:

hoezo? omdat we niet het zelfde mening hebben?

avatar van rep_robert

Nee, de manier waarop jij reageert (en omdat jij niet weet wat hoofdletters zijn ).