Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Michelle Rodriguez, Eric Lively en Oliver Hudson
Bekijk via Prime Video
Plot The Breed
"Let the manhunt begin."
Vijf vrienden brengen een wild weekendje door op een verlaten eiland, maar wanneer het feest aan de gang is komen ze in aanraking met vreemde, onwelkome bezoekers.
jimbo79
verschrikkelijk wangedrocht en de zoveelste superslechte horror van het jaar
niet spannend niet grappig gewoon slecht
tjp1994
wel leuk verhaal en best goed geacteerd. Michelle Rodriquez is altijd mooi om naar te kijken, maar helaas: DIE HONDEN ZIJN NIET ENG
HorrorFilms4Life
Tjp1994 Helemaal met je eens over Rodriguez. Maar die honden waren best origineel en bovendien zaten er best leuke schrikmomenten in. Ik vond de film dus eigelijk best goed:)
4 sterren van mij.
redeyes
Was best een goeie film ja met spannende momenten, maar inderdaad die honden waren niet eng. Ze doen alsof we nog geen honden in ons leven hebben gezien. Als er een pistool was dan was die film in 5 min. klaar.
The_Game
Ik ken het roedelgedrag maar dit was een beetje teveel van het goede. Die honden keken niet eens eng.
Verder heeft de film weinig boeiend. Alleen Rodriguez is leuk om te zien.
1.5* omdat ik gul ben vandaag.
Plankje
Matige film.
Zelfs mijn jongste zoon kon gewoon blijven zitten
en dat wil wat zeggen hoor.
Leuke hondjes.
smirnoffanovich
leuke spannende film, ze hadden sommige dingen wel wat beter kunnen uitwerken, voor de rest gewoon een normale film, 3,5
Arabyus
Ik vond het best een leuke film om te zien. Niet echt iets speciaals ofzo maar ook niet super vervelend. Alleen beetje gaar einde. 3 geef ik het.
scherpschutter
Inderdaad, een normale horrorfilm, alle clichés komen aan bod. Blijkbaar is er erg veel vraag naar dit soort films want de schappen van de videotheken staan er vol mee. Ik heb ooit moeten vluchten voor wilde honden (in Pakistan) en vond deze film daarom best beklemmend. Honden zien er niet zo eng uit, tot op het moment dat ze aanvallen. Zelfs grote katachtigen zoals panters slaanvoor een groep wilde honden op de vlucht.
mikey
Hondjes zijn altijd eng maar de film is jammer genoeg een prikbord vol cliches. Toegeven dat de monsters naar zijn, en de 3d compi animatie haters kunnen deze film gewoon uitzitten. Niet noodzakelijk te vermelden maar toch: verhaal is standaard, de acteerprestaties zijn slecht en de karakters behoorlijk stereotiep, m.n. de zwarte knul: de coole gozer met de grootste paniekaanvallen en ow ja Hij gaat als eerste dood. Einde was voorspelbaar. 2.5
Best spannend, maar inhoudelijk zeer magertjes, met personages die nog net geen karikaturen zijn en een script dat voorspelbaar is van begin tot eind, zonder enige diepgang of verklaring voor de gebeurtenissen. Vlot gemaakt en gespeeld met godzijdank geen (zichtbare) CGI-effecten, maar ik vraag me af of ik de film volgende week nog zal herinneren.
smettipie
vond er niet zoveel speciaals aan!! magere acteerprestaties en dito verhaal!!! enig pluspunt mss dat er echte honden werden gebruikt, maar dit was echt geen goeie horror!!!!!!!!
het zoveelste misbaksel, ik geef deze film een 2
keoma
degelijke film niet meer of niet minder geef hem 3.0 noem het eigenlijk geen echte horrorfilm eerder een triller of zoiets.
Danny2379
goede film...wel n beetje standaard maar heb er wel van genoten.
3.0
kaydegreef
waar kun je deze film kopen
of anders waar kun je hem bekijken
wil hem dol graag zien
heb wel gezien achter de scenes dat was is op tv en dat zag er allemaal goed uit vond ik
Je kan hem kopen op mediadis.com(18 euro), azur.be(20 euro),...
FillumGek
Als de honden voor het eerst opdagen is het nog een beetje spannend, maar later wordt het zo standaard dat je hoopt dat de film bijna is afgelopen. Helaas volgde toen nog het verplichte ontsnappingsplan dat in een film als deze altijd ongelofelijk wordt gerekt terwijl je toch wel weet hoe het afloopt.
kaydegreef
Heb deze film net online bekeken en was aangenaam verrast:
-voldoende actie 4/5
-voldoende spanning 4,5/5
-redelijk goed acteerwerk 4/5
Totaal: 4*
nacht
deze film viel mij echt niet tegen, ik had er eigenlijk minder van verwacht. vond hem echt leuk en was ook best wel spannend
kristof.999
best wel nog spannende horror heb er wel van genoten in tegenstelling tot alle magere horrors die er dit jaar zijn uitgekomen
3.5 sterren
Boeikens
Eerder een avontuur-actiefilm dan een horror.
Een beetje in de stijl van Wilderness maar minder spectaculair.
Het verhaal was best goed en er was voldoende spanning maar wat een stom einde zeg!
Erg matige horrorfilm over een stel aggressieve, wat gemuteerde honden. Zeker geen aanrader. Matig acteerwerk, oninteressant verhaal, saaie scene's....nee, dit is hem niet.
Bloody Mary
Geen supergoeie film, maar wel leuk om eens te zien. Er zaten wel wat dingen in die me stoorden:
- wanneer ze de honden van op afstand lieten zien lagen ze gewoon rustig wat om zich heen te kijken met van die onnozele ogen, ze zagen er helemaal niet gevaarlijk uit!!
- op een gegeven moment (nadat ze al verschillende keren zijn aangevallen) rijden de broers vrolijk in hun auto met de ramen + het dakraam wagenwijd open....
- ze zien een beschermpak liggen: 'oh kijk dat is een beschermpak' in de plaats van dat onmiddellijk aan te trekken...
Vader81
leuk filmpje, geen echte horror, eerder actiethriller !
Goeie acteerprestaties en actie .
hub_011
nou ik vind dit gewoon een goede film dit zie je gewoon niet zo vaak is een keer wat anders als moordenaars of andere bovennatuurlijke wezens.is lang geleden dat je een goede spannende film met honden hebt gehadzoiets als dobermangang
BlueSword
matige film! best wel origineel en michelle is altijd leuk om te zien natuurlijk, maar verwachte wel wat meer van! ik kan dit geen horror noemen het is totaal niet eng, die honden al helemaal niet, was ook bijna geen gore te bekennen, enige wat goed is aan deze film is dat ik wel een paar keer schrok door die herrie van die beesten.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'