Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Michelle Rodriguez, Eric Lively en Oliver Hudson
Bekijk via Prime Video
Plot The Breed
"Let the manhunt begin."
Vijf vrienden brengen een wild weekendje door op een verlaten eiland, maar wanneer het feest aan de gang is komen ze in aanraking met vreemde, onwelkome bezoekers.
koreaan
Ja gotti dat hebben we al veel te vaak gezien, zo'n script van been there done that. Maar wie weet heeft deze film wel een verassing in petto
BlueSword
oh yea michelle...ben beniewd...:D
als ik de poster bekijk lijkt het op een panter...
Spartaan1986
Het verhaal klinkt wel behoorlijk standaard. Tieners,verlaten eiland. Maar goed wie weet.
ddragon1690
ik had ergens op internet gelezen dat het over gemuteerde honden gaat -__-
ddragon1690
trailer ziet er wel leuk uit.
het zal wel gewoon een vermakelijke B film zijn.
niets bijzonders maar kijkt lekker weg dat denk ik dan.
Witch-king
Soms komt er op tv iets over deze film, op Animal Planet, het gaat inderdaad over gemuteerde honden.
grid8400
Met Resident Evil babe Michelle Rodriguez.
PRECIES!! Wat maakt het dan uit als het een B-film is
Ga hem dit weekend lekker even kijken, beoordeling volgt nog dus..
BlueSword
ziet er wel een beetje uit als en b-film ja maar wel erg vet, lijkt mij toch wel leuk voor een keer, en zeker gewoon kijken voor michelle.
Haraldinio
Leuke Film!!
Beetje het standaart horror film verhaal met de nodige probleempjes die je in elk dit soort films ziet. Een horror film wil ik het eigenlijk niet noemen. ik vind het meer een spannende thriller met een paar schrik momentjes ( dat zijn dan wel meteen goede schrik momentjes ).
De film hield mij van begin tot eind aan de buis gekluistert. Verder is het acteerwerk goed verzorgt en de hondentrainer verdient ook een pluim! Zelfs onze eigen Hollandse herder komt er in voor
Over het algemeen leuke film die van mij dikverdient 3,5 sterretjes krijgt
Michelle Rodriguez kan deze film ook niet redden en dan hebben we het nog niet over het belachelijke einde....
ddragon1690
waar is deze film te koop ? zou hem toch graag een keertje willen zien
stinissen hoe kom jij er eigenlijk aan ?
-P-
Fantastische film, veel beter dan ik had verwacht. Geen moment verveelt.
moviefreak#1
Was het geld op of konden ze gewoon geen beter einde verzinnen
the analist
Goedemorgen, hhmm.....ben nu wel erg benieuwd naar deze film. Heb deze al een week thuis en had eigenlijk meer zin in the black dahlia vanavond thuis te zien maar gezien het commentaar.......ik ben benieuwd.
bartjuh_18
film was beter dan mijn verwachtingen. spanning bleef er goed in tot op het einde. mooi gefilmd met die honden enzo, einde was echter wat minder, daarom 4****
Angel25
Erg vermakelijk. spanning zat er echt goed in. einde vond ik erg jammer 3.5*
Spartaan1986
Het is weer eens iets anders dan een psychopatische moordenaar die tieners afslacht. Of eigenlijk moet ik zeggen twintigers.
Simpel,maar doeltreffend verhaal, vrij redelijk acteerwerk en toch een hoop spanning.
Het einde is zoals al vaak gezegd wat minderDe oudste broer wordt aangevallen zonder dat je ziet wat er verder gebeurt en of ze het toch overleven of niet. Een soort Dawn of the Dead 2004 einde dus maar dan met honden die toch weer aanvallen.Beetje jammer
colliej
verassende film,, un keer iets nieuws inplaats van bovennatuurlijke,, lekker simpel Honden
ik vond het leuke film afentoe beetje ongeloofwaardig maar dat mag de film cker niet verpesten, en wat betrefd het einde..., dat was wel te verwachten maar vond ik niet erg vervelend
Goeie film
_Daan_
Was het geld op of konden ze gewoon geen beter einde verzinnen
Erg vreemd einde. jammer.. maar toch een leuke film..
Doom
The Breed is een doeltreffende horror met angstaanjagende honden als creeps. Misschien niet origineel, maar wel erg vermakelijk. Regisseur Nicholas Mastandrea zorgt bijvoorbeeld voor een paar zeer sterke moorden en goede schrikeffecten. Daar komt bij dat de acteurs niet onaardig bezig zijn en de honden er op sommige momenten echt angstaanjagend eng uitzien. Prima vermaak dus.
Rianneke_Dan
Matig filmpje.
Opzich leuk gevonden, natuurlijk niet een nieuw verhaal.
Maar ik vond sommige scene's wel freaky, en vooral met die honden vond ik het gaaf dat ze echt waren, en dat alles er ook eigenlijk 'echt' uitzag.
Personages had ik niks mee, lag ook aan de acteurs en actrices denk ik.
Maar toch wel te doen, vooral door de enge honden.
leon1970
the breed
Uiteraard ieder zijn smaak, maar dit vond ik met recht een waardeloze en saaie film.
Die niet boeit, zonde van je tijd is mijn mening.
Waardering: *
eros
waar kun je deze film kopen
of anders waar kun je hem bekijken
wil hem dol graag zien
heb wel gezien achter de scenes dat was is op tv en dat zag er allemaal goed uit vond ik

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime