Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Andy Fickman
Met onder meer: Amanda Bynes, Channing Tatum en Vinnie Jones
Releasedatum: 6 juli 2006
Plot She's the Man
"If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules."
Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Zwaar teleurgesteld krijgt ze het plan zich voor te doen als haar tweelingbroer, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens high school. Ze wordt echter verliefd op kamergenoot Duke en een ander meisje valt weer voor haar, wat allerlei misverstanden oplevert.
Viola Hastings
Monique Valentine
Paul Antonio
Kia
5hinyGold
Redelijke komedie, leuk voor een meidenmiddagje maar niet voor de jongens, lijkt mij. Jammer dat het verhaal toch wel voorspelbaar was.
3,5 sterren
Candicee
Ik vond deze film echt zoo grappig xD Ik heb zelfs gehuild, zo leuk vond ik hem
Ik heb hem al ongeveer 1000x bekeken maar het blijft lachen:D Zeker een aanrader voor mensen die veel humor hebben
shanetjuh
Geinige film een beetje een vrouwenfilm maar wel de moeite waard vond hem best leuk om te zien.
Cashmyra
Natuurlijk is het een vrij voorspelbaar verhaal! Maar dat maakt het niet minder grappig
Ik heb me echt te pletter gelachen!! Die gezichten die Amanda Bynes trekt en dan dat gevecht in die wc
maarja, verder blijft het een feelgood movie, dus voorspelbaar, met niet echt veel bijzonder effecten en blablabla, je moet wel echt in een bepaalde bui zijn om deze film te kijken, maar als je hem dan kijkt is ie leuk
paus
Geniale film met Amanda Bynes in de hoofdrol!
Een typische High school film, Gelukkig iets minder standaart dan de rest!
Heb genoten van deze film!
joojoo7
Leuke gezellige film. Voorspelbaar zoals altijd, maar dat is niet zo erg. Goed acteerwerk, 3 sterren.
Marieke1111
Mooie film, leuk verhaal erin. Kan deze film blijven kijken! Inderdaad een meidenfilm, hoewel mijn broer hem ook leuk vond
nele
Film die leuk blijft, ookal heb je hem al 10 keer gezien. Je mag je er wel niet te veel vragen bij stellen, want dan is hij heel ongeloofwaardig, dus zeker geen schitterende film, maar leuke film met knappe jongen
sjoerdvdheuv
ik heb hem nu al 4x gekeken.. maar hij blijft vet!
er zit zo een goed verhaal in en het is echt prima geacteerd
echt een aanrader.. ga hem zelf ook zeker nog ooit kijke!
notorious_kim
ontspannende film met nog een leuk verhaal erachter, goed voor een luie zondagnamiddag, maar daar blijft het dan ook bij!
alec
Bovengemiddelde comedy.
De mimiek van de acteurs is nadrukkelijk aanwezig wat het meestal grappig neerzet, het acteren blijft wat achter. Niet origineel maar wel knap neergezet.
Een *3.5
missl
Een beetje een vervelende film. die channing speelt heel erg verveeld/ongeinspireerd en nou ja, met die gekke bekken van amanda heb ik het ook wel gehad na het 10e verkleedpartijtje.
Devoo
Meidenfilm, maar toch wel een goeie. Heb me toch wel redelijk vermaakt met dit filmpje.
maxo922
Op zich best grappig, dat stukje met die Bitch-fight vond ik het leukst.
* 3,0
charlot
Een leuke meidenfilm,ik heb deze film al meerdere keren gezien met vriendinnen en ik vind de humor nog steeds leuk maar het begint nu een beetje te vervelen.amanda bynes speelt goed als een jongen,alleen die rare gezichten die ze trok vond ik niks.
Sportingerke
Even iemand anders quoten om mijn mening met andere getuigenissen te staven:
Een film.... 13 in een dozijn. Weinig lachwekkende situaties en vooral voorspelbaar.
Misschien een meidenfilm, misschien gewoon niet mijn genre, maar feit is dat deze film me nooit kon boeien...
Bovendien ergerde ik me van bij het begin aan de volledig ongeloofwaardige wisseltruc die bij niemand op school opvalt.
Aangezien dat een erg belangrijk uitgangspunt is en een pijler waarop het gehele verhaal steunt, is het wel duidelijk dat het verhaaltje in het water valt.
Nemen we daarbij nog de karikaturale personages (de rijke chichi-moeder, de ongeïnteresseerde vader, de nerd,...) en het clichématig verloop en je kunt begrijpen dat de film niet echt mijn ding was.
Enig positief punt: de film heeft te maken met voetbal...
Voor de rest: moeite van het kijken niet waard.
R13
super leuke film!
echt heel erg grappig,
een van de leukste films die ik heb gezien!
en ik vind het jongetje heel schattig, wie amanda bynes speelde in de film!
deze film is echt een aanrader !!!
Marita88
Leuke film met grappige momenten. Amanda Bynes kan goed acteren. Soms komt het alleen wel wat ongeloofwaardlijk over dat ze een jongen is. Maar wel een goede komedie!
Suuziejj
Heeel leuk!
Heb hem heel vaak gezien maar hij blijft gewoon leuk!
Haha.:D
Amanda bynes is heel goed vind ik!
Mlis
Je haalt me de woorden uit de mond. Kijk met vriendinnen samen (of een jonge die dit kan waarderen) en je ligt in een deuk
Leland Palmer
Eén van de slechtste tienerkomedies die ik ooit heb gezien. Bij deze ook één van de meest overgewaardeerde films op de site wat mij betreft, want dit gemiddelde is verbijsterend. Voorspelbaar, super ongeloofwaardig - wat niet erg hoeft te zijn, maar in deze film kon het niet erger - en elke scéne met Amanda Bynes als ''jongen'' is vreselijk irritant en ergerlijk. Mooie meid, maar dit is te slecht voor woorden. Eigenlijk is de hele film één grote ergernis, gatver. Eindelijk weer eens de laagste score uitgeven en die is meer dan verdiend voor dit gedrocht. Hmm, en dat terwijl tienerkomedies bijna altijd goed in de smaak vallen.
m1701
Erg leuke film. Ook leuk geacteerd.
Halverwege de film begin je bijna echt te gelopen dat het een gozer is! Het had zo een gozer kunnen zijn.
Zeker voor spelbaar maar leuke film. Heb erg in een deuk gelegen.
voor mij 3,5*
ILDIB
Vreselijke film, ten eerste het vertoonde voetbalspel, slaat nergesn op, snap niet dat vinnie jones daaraan mee wil werken, en de onherkenbaarheid van het meiske, och jee los van het totaal niet op een vent lijken, ze moest doorgaan voor dr broer, die is potdomme 10 cm langer, had iig dat dan op elkaar afgestemd..
Voor de rest wel redelijk geschoten en gemaakt.
JacoBaco
Ik heb een hekel aan voetbal + die broer van haar is inderdaad minstens een kop groter dan zij en Vinnie Jones had er van mij al helemaal niet in gehoeven. Niet echt een leuke komedie. Er zaten (voor mij) een handje vol grappige momenten in, meer niet.
Sommige mensen in deze fim zijn zwaar getikt. Een vriend van mij is wel eens door Amerika gereisd een paar weken en het klopt wel ja. 8 van de 10 Amerikanen zijn ernstig gestoord.

My Sister's Keeper

The Ultimate Gift
Drama, 2006

Joulutarina
Familie / Drama, 2007
kamergenoottwin sisterfake identitysportkostschooltwin brothergay interestverkeerde identiteitvoetbaltienerteen comedytomboyfake identitydisguised voice the big gamewoman disguised as man homo