• 9.377.371 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 9 juli 1998

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Armageddon

"The Earth's Darkest Day Will Be Man's Finest Hour"

Een gigantische meteoriet zal over 18 dagen inslaan op aarde. NASA roept de hulp in van Harry Stamper, een boor-expert, om de astronauten te trainen. Harry denkt echter dat de astronauten niet op tijd getraind kunnen zijn, en besluit zelf met z'n crew de klus te gaan klaren.

avatar van eerdekes

eerdekes

Naar het schijnt 'n superslechte film

Maar ik twijfel ; ga ik genieten van 'band of brothers' of zou ik toch maar kiezen voor dit

avatar van WB

WB

Kijkend naar de gemiddelde beoordeling is deze film niet lekker ontvangen, maar dat ligt bij iedereen anders juist! Band of Brothers is kewl, maar Armageddon is ook errug goed, en (voor mij) ook zeker de moeite waard om te kijken...

avatar van eerdekes

eerdekes

Nou met alle respect !

Ik vond het maar 'n schijtfilm !

En het is niet bepaald 'n happy end .

Affleck is irritanter dan irritant.

Willis ging door de beugel.

Mister_Pink

Dit is zonder twijfel 1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Doodzonde van Buscemi.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

De gelijknamige attractie in Disney Studios in Parijs is ook niet om over naar huis te schrijven.

avatar van Tha Flow

Tha Flow

Amerika! Amerika! Wat zijn we toch eengezind. Bah. Toch allemaal erg spectaculair gemaakt en zeker niet met een slechte cast (integendeel!). Maar ow ow ow wat een schande. 2,5 en dat alleen voor de actie.

Mister_Pink

Geen film deed mij meer pijn dan dit satans-gebroed..

0,5 ster

avatar van Jordy

Jordy

Ah fijn, een medestander

avatar van as

as

Hier is er nog een hoor!

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

de film deep impact, die ongeveer op hetzelfde tijdstip uitkwam vond ik veel interessanter. Voor deze film 2.5*. Wat ik wel leuk vind aan deze film vind is als al die andere personen voor het team worden 'voorgesteld'. Bij Con Air vind ik dat ook altijd weer leuk.

avatar van stinissen

Deep impact vond ik ook beter, maar voor de jeugd was hij minder interessant omdat er minder actie in zat.

Mister_Pink

Ik vind dat wel zo goedkoop, hoe iedereen hun entree maakt. Allemaal lekker rebels, veel slimmer dan al die NASA geleerden..

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Vind het moeilijk kiezen tussen Armageddon en Deep Impact. Films die tegelijkertijd uitkwamen en waarvan door het grote publiek Armageddon veel beter is ontvangen.

Ik vind ze ongeveer allebei even goed, heb me prima vermaakt bij beide, en vond niets tenenkrommend slecht of ronduit irritant.

Flink wat Amerikaanse heroïek maar dat neem ik altijd mooi op de koop toe, wat kan mij 't schelen.

3.5 sterren

avatar van tess

tess

Ach ja, Armageddon en Deep Impact. Als iedereen ze toch gaat vergelijken met elkaar, dan mag ik het vast ook wel.

Ik vind Armageddon een fantastische film (Bruce Willis = top) en er zit de nodige actie en humor in.

Deep Impact is een goede film. Dramatisch en zo waarschijnlijk ook bedoeld. Allebei wel goed. Arma. gaat meer in op de actie en Deep impact op drama (wie zei dit nog meer...?) En ze zijn allebei goed in hun genre. Alleen....als je de 'actiestukken' uit de beide films vergelijkt en de 'dramastukken' ook, vind ik nog dat Armageddon beter uit de verf komt. Het scheelt niet veel, maar toch net wel. Trouwens, nu ik hier zo zit na te denken bedenk ik dat ik een keer bij Armageddon gejankt heb (waauw, ik jank vrijwel noooit bij films) en die neiging heb ik bij Deep Impact nog niet eens gevoeld. Oke, deze is beter....

avatar van zeus

zeus

Net nog eens gekeken en ik verhoog mijn stem van 3* naar 3,5*. Dit komt mede doordat ik de film nu eens zonder gestoord te worden kon uitkijken.

avatar van dope

dope

• 20070 stemmen

Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die niet door deze film heen komen. Ik vind het echt SUPER!

Bruce Willis speelt goed, Liv Tyler speelt goed en zelfs Ben Affleck speelt redelijk! Als dan ook nog een Steve Buscemi en Michael Clarke Duncan meedoen, heb je al een aardige cast. Verder heeft de film een hoog emotie-gehalte en blijft hij boeiend tot op het laatst. Tel daar ook nog eens de geweldige muziek van Aerosmith bij op en je komt uit op: 5 *

avatar van kevke1990

Liv Tyler=BAD

Vind ik net andersom.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Gewoon een filmpie om eens lekker te kijken als je een simpel verhaaltje wil! Vond het wel een aardige film. Ben niet zo onder de indruk van Affleck,maar Willis vind ik toch altijd wel vet om in een actiefilm te zien hoor!

Toch wel 3 sterren.

avatar van PtV

PtV

Er ging mij iets te veel mis op die missie, een beetje over the top.

avatar van Petero

Petero

Denk ff aan spoilers kerel

avatar van mister blonde

mister blonde

het ging erom wie de kortste trok, Ziggy...[edit]bericht van ziggy verwijderd? [/edit]

Toen ik hem jaren terug had gezien vond ik het een prachtige film, toen al wat overdreven........ nou zag ik gister een stukje op tv......

vreemd dat ik toen niet had gezien hoe nep die was.............. 2.5 ..

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Het blijft dom: ze brengen een zooitje ongeregelde boor-experts het hele astronautengebeuren bij in plaats van andersom. Boren is natuurlijk veel moeilijker dan astronaut worden...

avatar van Jordy

Jordy

Ja, dát is de reden dat deze film zo slecht is....

avatar van Phoenix

Phoenix

Het ergste zijn nog wel die afschuwelijk sentimentele gedeeltes. De actie kon er nog mee door, en er zaten toch wel wat leuke oneliners in (vooral van Buscemi), geforceerd of niet. Haal er toch een halfje af en zak naar 2.

Mister_Pink

Goedkoop sentiment. GTST doet het nog beter.

avatar van Kai

Kai

Mister_Pink schreef:

Goedkoop sentiment. GTST doet het nog beter.

Niks is erger dan GTST.

avatar van tess