• 9.378.916 stemmen

Horror | 94 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Jay Hernandez, Derek Richardson en Eythor Gudjonsson

Gesproken taal: Spaans, Engels, Tsjechisch, Japans, IJslands, Nederlands, Russisch, Slowaaks en Duits

Releasedatum: 2 maart 2006

Plot Hostel

"Welcome to your worst nightmare."

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.

avatar van jeseke

jeseke

vond hem goed aar zeker nie voor gevoelige kijkers de marteling enz zijn echt goor

maar vond da film wel best ok

rodneyVL

Al dat gezeur over de niet goede acteerprestaties.pff...Ik heb zwaar het idee dat Tarantino dit wilde over laten komen als een B-Film en niet gemikt heeft op een blockbusterverhaal met acteurs die de sterren van de hemel acteren. Ik denk dat Roth&Tarantino anders ook wel wat bekendere namen hadden gekozen. Een bewuste keuze voor een hele aardige film met een hoog splattergehalte, en zo moet je de film denk ik gewoon benaderen.

Ps. ik vind de acteerprestaties in Saw geen haar beter

avatar van Misty44

Misty44

Hele brute film, het begint allemaal lekker vrolijk , maar dan.

Ik vond het een redelijk goede film cker voor Tarantino productie, normaal vind ik hem net de plank mis slaan op enkele uitzonderingen na. Ma deze film was gewoon erg vermakelijk en onsmakelijk! een 3,5 is wel verdiend.

avatar van JoeCabot

JoeCabot

rodneyVL schreef:

QT heeft ech niet veel met deze film te maken hoor!

Hoog Splattergehalte?! Vind je? Het is veel te lang wachten voor er eens iets goors komt, en dat is dan nog lang niet op het niveau van pakweg Ichi the Killer.

Deze fim richt zich volgens mij, door de vele sexscenes en de paar splatterscenes, ook niet op een blockbusterpubliek. Maar op welk publiek er wél gericht wordt, zou ik niet weten te zeggen. Misschien op mensen die niet heel veel gewoon zijn en ook eens wat willen...

avatar van ordeith

ordeith

zieke film, en iedereen die het heerlijk vind om hier naar te kijken is volgens mij ook behoorlijk ziek!

avatar van JoeCabot

JoeCabot

ordeith schreef:

Het probleem met deze film is dat hij ziekelijk wil zijn, maar het eigenlijk niet echt is (lees mijn laatste bericht).

avatar van zjandannybob

zjandannybob

tegenvaller veel over gehoord dus veel meer van verwacht.

avatar van Traxas

Traxas

Man, wat begrijp ik de hype hierrond niet. Als horror/gorefan vond ik dit verschrikkelijk saai en als er dan eindelijk iets gebeurt dan mag je het niet zien of trekt het op niets. Ik begrijp niet dat Tarantino hier zijn naam op wilde zetten. Gelukkig weet ik dat hij niets heeft gedaan buiten wat producen (lees: wat geld gegeven aan Rioth omdat hij onder de indruk was van cabin feever die wel goed is). En Dat duits in Nederland stoort me enorm!

Shampoo schreef:
Wat een domme film zeg. Het gegeven van mensen tegen betaling dodenis al eens eerder en beter uitgewerkt, p.s. wie helpt me even aan de titel van die film waarbij een zwerver ergens in de bergen wordt losgelaten en er een man of tien achteraan gaan

bedoel je hard target met jean claude van damme?

LEIDENAAR

Ik vond het een vermakelijke film en daar is alles mee gezegt. Ik hoef bij een horrorfilm echt geen goed verhaal en acteer prestaties hoeven niet super te zijn hoewel dat allemaal wel helpt bij een betere film. Maar er zat gewoon teveel onzin in deze film. Nederlandsers die Duits praten?Belachelijk!! Meneer ontsnapt en komt toevallig de 2 dames en gozer tegen die hem erin hadden geluisd en rijd ze ook maar gelijk over.. Pff hoe verzinnen ze het. Ik vond het enige gore moment met de doorgesnede enkels.. Met het oog vond ik eerder nep en komisch.. Het bloot maakte veel goed haha..2 van mij

avatar van movie*freak

movie*freak

Erg slechte film, het acteerpresentaties zijn erg laag, het verhaal is een rommeltje, de film probeert eng en spannend daarnaast raad je al het einde typish amerikaanse filmpje.

1 ster

DeCol

Oke, het verhaal was niet zo goed, het acteren was ook niet best maar toch kan zo'n horror mij wel plezieren. Bloederig en hard, daar hou ik wel van! Eind is wel te verwachten ja.. Maar zoals al eerder gezegd en ik kan me er zo erg aan irriteren, die Nederlanders die Duits praten, zijn ze er nou nog niet achter, jezus.. Al bij al is het film waar je gewoon naar moet kijken en niet teveel na moet denken. Naja omdat ik het toch spannend vond en je lekker veel zag: 3*

LEIDENAAR schreef:

bedoel je hard target met jean claude van damme?

Nee denk het niet, hij bedoelt vast met die donkere man met lange haren. Hij vecht echter terug en overleeft het. Maar die film is idd beter uitgewerkt, ik weet ook alleen niet meer hoe die heet.. hmmm..

LEIDENAAR

surviving the game?Met ice-t?Is alleen niet zo'n goede film.

DeCol

Juist!!! Ik vind hem wel oke!

avatar van tjp1994

tjp1994

goed hoor - leuk verhaal en je ziet niet vaak iets over die ranzige hostels in oost europa. jammer van dat nep Amsterdam, maar goed

goed verhaal voor een horrorfilm.

wel erg hard, en trouwens; was ik de enigste die onwijs misselijk werd van dat "oog-gedeelte"?

avatar van Hilarious

Hilarious

Jammer, ik had een goeie horror verwacht en het werd helaas wat zovele mij al zeiden, slecht.
Het eerste half uur was saai en misplaatst, moest er niet in het begin van de film Hostel gestaan hebben zou ik mij afgevraagd hebben of ik wel naar de juiste film keek. De cast was vervelend, en ze acteerden slecht, vooral Oli en Josh werd ik behoorlijk zat.

Het idee was goed gevonden maar had veel beter uitgewerkt kunnen worden, en je zag trouwens ook te weinig van de martelingen.

Eng was de film niet, spannend al even min, soms wel wat gore beelden maar ik had het ook erger verwacht.

Een leuk moment vond ik wel toen Paxton zijn wraakactie uitvoerde en die 2 vingers afsneedt, hem daarvolgens in het toilet duwt en hem dan de keel oversnijdt, heerlijk was dat. Vanaf dat Paxton eindelijk gevangen zit en ontsnapt is de film veel beter (het laatste half uur), en daarom krijgt hij ook nog 2 sterren.

Hostel had veel beter gekunnen, vermakelijk is hij wel maar verder is er niet veel aan. Hopelijk is deel 2 beter.

Kleine 2* dus.

avatar van brahimbboy

brahimbboy

ik vind het niet zo'n goede horror film

hij is wel beter dan normaal en dat maakt het weer beter>

de verhaal is goed en soms vond ik het grappig en dat wil ik niet graag bij een horror film zien

avatar van brahimbboy

brahimbboy

dus ik geef het een 3.5 *** +

sinterklaas

Ik heb hem zonet gezien en ik vond het niet echt een goede film.

Hij was helemaal niet zo eng enzo. Alleen een beetje hakken en zagen(wat een geluid ) bij daglicht nog wel. Raar, en de meeste Horror-films spelen zich met dit soort situaties 's nachts af.

Maargoed....

Om te beginnen de (neppe) stad Amsterdam. Tsja, het was natuurlijk Praag en de Amsterdammers spraken Duits of een brommerig onverstaanbaar iets. (wel genant, en laat Tarantino ook een huisje hebben in Nederland, dan moet ie toch wel beslist weten dat bij geen Duits praten.)
Enne... let maar eens op bij die scene dat die drie herrie maken op straat voor hun hotel. Dan zie je een blauw straatbord, en weet je wat daar op staat: Precies: HERENGRACHT STRAAT. Hoe verzinnen ze het.

En natuurlijk word onze stad gezien door de Amerikanen als een hoeren/drugsstad. Stelletje domme yanks.

En die Nederlandse zakenman in die trein praate wel degelijk gebrekkig Nederlands het bleek nog een seriemoordenaar te zijn ook.

Maargoed de rest: zoals gezegt vond ik de film gewoon niet eng en amper spannend. Het was wel hard en schokkend af en toe. En waarom moest Josh nou dood? Ik vond dat zo'n vrolijke kerel die er wel mocht wezen. Enne zijn achillespezen werden door geneden. OOOEEEH was wel pijnlijk. Ook hard en smerig die scene dat bij die Japanse meid der oog eruit werd gebrand en dat Paxton die moordenaar neerschiet en dat de oog eruit hing en dat Paxton dat losknipte en dat er allemaal wit spul uit de oogkas komt en vooral dat dat meisje voor de trein springt omdat ze haar eigen verminkte gezicht uiteindelijk ziet

Die twee prustitues en die Nederlandse zakenman/massamoordenaar hebben het ook echt verdiend aan het eind.

Een middelmatige horrorfilm. Niet eng maar wel schokkend.

Een 2,5 maar hij leunt al tegen een 3 aan.

rodneyVL

Hmm Joe Cabot, als co-producer heb je wel degelijk iets met de film te maken, zo lijkt mij.

Wat bedoel je met je laatste alinea?

rodneyVL schreef:

Wat bedoel je met je laatste alinea?

Welke alinea??

avatar van Fna

Fna

Wat een slechte film zeg, had hier echt zoveel van verwacht, maar inplaats van een goeie film zoiets als saw krijgen we een film met slecht acteerwerk mensen die gene nederlands kunnen praten en het proberen (vent met bril in trein: Daaag Daaag Papa Houd van Ju), zonde van het verhaal het had echt zoveel beter uitgewerkt kunnen worden! De martel scenes zijn goed en daar scoort deze film echt alleen maar op bij mij.

rodneyVL

Joe Cabot; Deze film richt zich volgens mij, door de vele sexscenes en de paar splatterscenes, ook niet op een blockbusterpubliek. Maar op welk publiek er wél gericht wordt, zou ik niet weten te zeggen. Misschien op mensen die niet heel veel gewoon zijn en ook eens wat willen...

Niet gewoon zijn?

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

BEst goede film voor de afwisseling. In ieder geval geen films waarvan er 10 in een dozijn zitten haha. En wel gruwelijke stukjes ertussen;)

van mij 3*

Fna schreef:
(vent met bril in trein: Daaag Daaag Papa Houd van Ju),

Het bleek ook een seriemoordenaar te zijn.

Enne, Miike speelt ook een kleine rol in de film.

avatar van *eef

*eef

Fna schreef:

idd wat n stomme film!!!

allemaal seks en dan hoop je dat ze ff goed gaan matelen...duurt dat maar heel kort

wat een tijdverspilling

avatar van TerrorBird

TerrorBird

O-)

*eef schreef:

idd wat n stomme film!!!

wat een tijdverspilling

SEKS dam daar moet in dan overheen gekeken hebben time for a recheck

ranzige film was dit btw mja well redelijke goede vooral het einde

avatar van 123crap

123crap

Prachtig film

Dit is iets wat Saw nooit zal hebben: een goed verhaal.

Saw is niks vergeleken met deze film.

FUCKING NIKS.