• 9.374.010 stemmen

Geregisseerd door: Jim Abrahams

Met onder meer: Charlie Sheen, Valeria Golino en Lloyd Bridges

Releasedatum: 13 december 1991

Plot Hot Shots!

"The mother of all movies."

Deze spoof van Top Gun gaat over Topper Harley (Sheen) die na een vliegtuigongeluk aan zijn capaciteiten gaan twijfelen en bij een groep indianen gaat wonen. Hij wordt toch weer overgehaald om te gaan vliegen, omdat hij een fabriek van Saddam Hussein moet gaan bombarderen. Ondertussen moet hij met een andere top piloot vechten om de liefde van Ramada Thompson (Golino).

Topper Harley / Rhett Butler / Superman

Pete 'Dead Meat' Thompson

Buzz Harley

avatar van drlina

drlina

Echt heel erg leuk...Zo Grappig!

avatar van Zinema

Het niveau van Police Squad, Top Secret of Flying High wordt helaas nét niet gehaald, maar de humor is soms hilarisch. Ietwat te onevenwichtig qua goede en slechte grappen maar absoluut onderhoudend.

avatar van skipy05

skipy05

een goede film. van het begin tot het einde grappig. hoe ze van een film zo iets grappig kunnen maken. Charlie Sheen speelde zijn rol goed.

avatar van Don Dijk

Don Dijk

Ach, dit gaat nergens over natuurlijk maar daardoor is ie juist leuk. Een film die zichzelf niet te serieus neemt, daar mogen sommige films wel een voorbeeld aan nemen.

avatar van Nomak

Nomak

Heel veel flauwe grappen, dit soort humor is duidelijk niets voor mij. Tenminste niet in deze film.

Soms was het grappig, maar hier was teveel van dat soort flauwe humor. Men had de humor een beetje moeten doseren. Als je frieten eet, dan smaakt wat ketchup erbij ook meestal goed. Maar als je 5 liter ketchup op je frieten doet, dan is het ook niet meer lekker. Teveel is teveel!

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Nomak schreef:

klinkt niet positief wss heb je hem daarnet op 2BE gezien, ik heb hem opgenomen en ga hem morgen eens bekijken

avatar van Nomak

Nomak

Inderdaad Kr!kke, vandaag op 2BE gezien.

Misschien vind jij dit wel een leuke film. Hangt er een beetje vanaf wat voor soort humor jij leuk vindt.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Flauw gedoe moet ik zeggen. Honderd flauwe grappen en 3 grappen waar ik mee kon lachen. Het zegt genoeg.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Er waren te veel onnozele/flauwe grappen in deze film, maar er waren wel scènes die best te pruimen waren... al bij al een matige komedie

avatar van movie fan

movie fan

goede en grappige film ,met ook wel redelijk goede special effects , acteerwerk is ook wel goed , niet perfect , maar wel grappig , en aan grappen had deze film zeker geen tekorten , met hier en daar een paar magere en flouwe grappen , maar meestal wel goede , zeker een paar waar je je mee kapotlacht .

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Je moet er van houden maar als dit je humor is ligt je helemaal dubbel. De verwijzigen naar Top Gun zijn erg leuk om te zien en Sheen speelt zijn rol geweldig als Topper Harley.

De film blijft ook naar meerdere kijkbeurten erg leuk om te zien!

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Vanavond maar weer eens gekken en hij blijft leuk

avatar van movjm

movjm

drlina schreef:

Echt heel erg leuk...Zo Grappig!

idd erg leuk een tijd geleden dat ik hem gezien heb

avatar van wklooster

wklooster

supermelig en supergrappig, leuk af en toe spannend en gewoon goed.

avatar van Honey87

Honey87

Mastermovie, blijft leuk elke weer dubbel op de bank van het lachen. echt super droog. ik vind hem geweldig.

een van mijn favoriete comedies

avatar van DragQueen

DragQueen

Erg leuke komedie, die vol zit met parodieen en slappe humor. bovendien een melige en leuke charlie sheen in de hoofdrol. verder een vermakelijke film, die zo'n beetje van hetzelfde niveau is als hot shots : part deux. 3 sterren.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

zo begint het verhaal van de triology hot shots!

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

lars-pixar schreef:

zo begint het verhaal van de triology hot shots!

Trilogie??? Ken maar van 2 delen.

avatar van Don MN

Don MN

Geen geweldige humor, maar af en toe kon er een lachje vanaf.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

Amai, wat een slechte film. 1,5* voor de moeite en de paar leuke grappen waarmee er toch af en toe glimlach op mijn gezicht verscheen.

avatar van krosnicky

krosnicky

slechte film met slechte humor

heb bijna niet moeten lachen zat ook erg uit te kijken naar het einde ik weet nie of ik deel 2 ooit nog zal bekijken

avatar van belizard

belizard

Hele droge humor, maar daar houd ik van. Af en toe was het net iets te flauw: dan was er een gesprek en dan is er op de achtergrond nog iets anders aan de gang.

avatar van Guinness

Guinness

Blijf dit een leuke film vinden ondanks dat ik hem al weet ik hoevaak gezien heb. Bij gebrek aan iets anders boeiends op tv zal ik hem vanavond ook weer kijken!

avatar van kramersietse

kramersietse

Niets beters op tv? en bananasplit dan? of Ghost Whisperer? Moet je gelijk geven Guinnessie!!

avatar van kramersietse

kramersietse

2 and a half men, ze hebben elkaar in deze film leren kennen. Super.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Éen van de beter in z'n soort.

Favo vorm van komedie dit, echt geweldig die constante flauwe opmerkingen en lompe slapstick humor. Charly sheen is de perfecte acteur voor dit type film en weet het dan ook haast altijd goed te brengen.

Zelden een totaal mislukte grap, vaak toch op z'n minst goed voor een glimlach.

Erg gave parodie dus die zeker tot de betere behoort. Nu meteen deel 2 bekijken. 4*

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

krosnicky schreef:

slechte film met slechte humor

Zou ik wel doen, die is een stuk leuker dan deze bagger

avatar van Hakunamatafaka

Hakunamatafaka

Nee hoor. allebei bagger.

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Met een paar biertjes op, is ie met een groep prima te doen! Maar ja, welke film niet?

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke flauwe maar zeker genietbare comedy film!
Charlie Sheen met een erg grappige en droge rol en ook Lloyd Bridges had een erg grappige rol
Vooral de scene dat hij de gang oploopt en vervolgens tegen een stale pijp aanloopt is erg grappig en misschien wel het beste gedeelte van de film.
Grappig,simpel en vermakelijk zijn 3 woorden die in me opkwamen, een lekker avondje film vermaak!

3,5 sterren.