• 9.373.175 stemmen

Geregisseerd door: Jim Abrahams

Met onder meer: Charlie Sheen, Valeria Golino en Lloyd Bridges

Releasedatum: 13 december 1991

Plot Hot Shots!

"The mother of all movies."

Deze spoof van Top Gun gaat over Topper Harley (Sheen) die na een vliegtuigongeluk aan zijn capaciteiten gaan twijfelen en bij een groep indianen gaat wonen. Hij wordt toch weer overgehaald om te gaan vliegen, omdat hij een fabriek van Saddam Hussein moet gaan bombarderen. Ondertussen moet hij met een andere top piloot vechten om de liefde van Ramada Thompson (Golino).

Topper Harley / Rhett Butler / Superman

Pete 'Dead Meat' Thompson

Buzz Harley

avatar van Jordy

Jordy

Ik vond het toendertijd geweldig, maar toen ik deze laatst weer zag vond ik het eigenlijk maar erg flauw allemaal. 2 en een halve ster, er zitten nl. wel een paar zeer goede grappen in.

avatar van dttom

dttom

Bleh vreselijk

avatar van vic

vic

ik vond dus deel twee veeeeeel beter. dit deel vond ik wat missen. Mischien wel leuke humor

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Een erg grappige film gewoon, vond ik toen ik hem voor het eerst zag en nu nog steeds 3 sterren.

avatar van FisherKing

FisherKing

Wat kan ik zeggen: Onderbroekenlol LOL

avatar van GerwinF

GerwinF

Blijft echt geweldig die film! Yankee doodle floppy disk, this is Foxtrot Zulu Milk Shake, checking in at seven hundred feet! 3.5 sterren.

avatar van Frieky

Frieky

Eagle River?

avatar van kittyklitty

kittyklitty

Gadverdamme...... wat heb ik me vergist in deze film zeg..... dacht laatst lekker naar een goeie komedie te kijken maar in de loop der jaren is ook mijn humor veranderd en waar ik vroeger deze film geweldig vond, vind ik hem nu op vele fronten eerder irritant dan goed. BAH !!

avatar van Droopy

Droopy

Naked gun humor. Als je er één gezien hebt ken je de grappen al.

avatar van armitage

armitage

Ik ben het wel eens met vic, deel twee is beter. Maar deel een is voor mij grappig genoeg voor 3*

avatar van Quido

Quido

Ik heb deze film nooit echt leuk gevonden. Er zitten een paar leuke grappen in, maar dan houdt het ook op. 2.5*

avatar van niekotten

niekotten

wel aardig, maar geen toppertje

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

Gisteren even voorbij gezapt. Wat een flauwe humor zeg. Dit soort films zijn niet meer aan mij besteed vrees ik (ik wordt oud ).

Hilarische Humor!

Prima mooie-dame-in-haar-onderbroek(en)lol.

Hoe heet ze eigenlijk, die schone paardenberijdster?

bylar

o wacht, dat zal die Valeria wel zijn.

Valeria, ik kom er aan!

En die Witte Prins laat ik lekker thuis, hehe.

mister blonde

waarom probeer je in elk en ieder bericht dat je plaatst grappig over te komen? plaats eens normale berichten!

Eeeuhh..

"Leuke film met prima Sheen."

Zoiets dan maar?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Hey Blondie, chill out, wil je? Zo praat je niet tegen headbangers

hmm, nou vooruit.

ik zal rekening houden met het feit dat hij zijn hersencellen op een willekeurige avond vrijwillig door zijn hersenpan 'bangt'.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ach kom op, er zijn ergere dingen op de site waar je je beter druk over kan maken, nietwaar?

daar heb je gelijk in.

avatar van Beejeej

Beejeej

hmm, ik ben vooralsnog de enige die hot shots 5 sterren mee heeft gegeven en em zelfs in z'n top10 heeft staan... hmm... ik vond en vind het nog steeds een van de grappigste films ooit. ik kan nog steeds iedere keer dubbel liggen van de extreem flauwe grappen

avatar van Beejeej

Beejeej

hot shots heeft inmiddels plaats moeten maken in mijn top10 voor een andere film, maar de 5 sterren blijven staan!

avatar van MarkFish

MarkFish

Ja, mister blonde is een beetje zielig af en toe.

Deze film is inderdaad iets minder grappig dan deel twee, maar wel steengoed. Die president is hilarisch. (Is your name Benson too?)Te veel grappen gewoon. Op een gegeven moment lig je alleen maar in een deuk. Waarschijnlijk zijn dit wel de beste comedies ooit.

avatar van MarkFish

MarkFish

Gister weer gezien. Die Loyd Bridges is efht geweldig. Alles wat ie zegt is grappig. Charlie Sheen natuurlijk ook (Owatana, Latoya, Tito, Jermaine: Ik heb batterijen voor je meegenomen). HAHAHAHA

avatar van morpheus

morpheus

Een paar zeer sterke grappen maar ook zeer flauwe humor allemaal, ik kan het niet altijd even goed waarderen maar deze film vond ik wel leuk. Vooral de loense soldaat

***

avatar van bram16

bram16

vroeger kon ik er nog mee lachen, maar enkele jaren later kunnen veel van de grappen me niet meer boeien. af en toe komen er wel leuke momenten in. 2,5*

avatar van tess

tess

Fluffy Bunny Feet.

Het was wel een grappige film, vond ik. Maar flauw....erg flauw, dat wel!

avatar van Zeross

Zeross

Ja flauwe film maar wel cool

avatar van Jassie

Jassie

blijft een geweldige film. Je moet er van houden, maar dat doe ik ook!!!