Hot Shots! (1991)
Met onder meer: Charlie Sheen, Valeria Golino en Lloyd Bridges
Releasedatum: 13 december 1991
Bekijk via Disney+
Plot Hot Shots!
"The mother of all movies."
Deze spoof van Top Gun gaat over Topper Harley (Sheen) die na een vliegtuigongeluk aan zijn capaciteiten gaan twijfelen en bij een groep indianen gaat wonen. Hij wordt toch weer overgehaald om te gaan vliegen, omdat hij een fabriek van Saddam Hussein moet gaan bombarderen. Ondertussen moet hij met een andere top piloot vechten om de liefde van Ramada Thompson (Golino).
Topper Harley / Rhett Butler / Superman
Kowalski
Wilson
Buzz Harley
Jordy
Ik vond het toendertijd geweldig, maar toen ik deze laatst weer zag vond ik het eigenlijk maar erg flauw allemaal. 2 en een halve ster, er zitten nl. wel een paar zeer goede grappen in.
vic
ik vond dus deel twee veeeeeel beter. dit deel vond ik wat missen. Mischien wel leuke humor
Jerome-B
Een erg grappige film gewoon, vond ik toen ik hem voor het eerst zag en nu nog steeds
3 sterren.
FisherKing
Wat kan ik zeggen: Onderbroekenlol LOL
GerwinF
Blijft echt geweldig die film! Yankee doodle floppy disk, this is Foxtrot Zulu Milk Shake, checking in at seven hundred feet! 3.5 sterren.
kittyklitty
Gadverdamme...... wat heb ik me vergist in deze film zeg..... dacht laatst lekker naar een goeie komedie te kijken maar in de loop der jaren is ook mijn humor veranderd en waar ik vroeger deze film geweldig vond, vind ik hem nu op vele fronten eerder irritant dan goed. BAH !!
armitage
Ik ben het wel eens met vic, deel twee is beter. Maar deel een is voor mij grappig genoeg voor 3*
Quido
Ik heb deze film nooit echt leuk gevonden. Er zitten een paar leuke grappen in, maar dan houdt het ook op. 2.5*
Agony
- 1985 berichten
Gisteren even voorbij gezapt. Wat een flauwe humor zeg. Dit soort films zijn niet meer aan mij besteed vrees ik (ik wordt oud
bylar
Hilarische Humor!
Prima mooie-dame-in-haar-onderbroek(en)lol.
Hoe heet ze eigenlijk, die schone paardenberijdster?
bylar
o wacht, dat zal die Valeria wel zijn.
Valeria, ik kom er aan!
En die Witte Prins laat ik lekker thuis, hehe.
mister blonde
waarom probeer je in elk en ieder bericht dat je plaatst grappig over te komen? plaats eens normale berichten!
narva77 (crew films)
Hey Blondie, chill out, wil je? Zo praat je niet tegen headbangers
mister blonde
hmm, nou vooruit.
ik zal rekening houden met het feit dat hij zijn hersencellen op een willekeurige avond vrijwillig door zijn hersenpan 'bangt'.
narva77 (crew films)
Ach kom op, er zijn ergere dingen op de site waar je je beter druk over kan maken, nietwaar?
Beejeej
hmm, ik ben vooralsnog de enige die hot shots 5 sterren mee heeft gegeven en em zelfs in z'n top10 heeft staan... hmm... ik vond en vind het nog steeds een van de grappigste films ooit. ik kan nog steeds iedere keer dubbel liggen van de extreem flauwe grappen
Beejeej
hot shots heeft inmiddels plaats moeten maken in mijn top10 voor een andere film, maar de 5 sterren blijven staan!
MarkFish
Ja, mister blonde is een beetje zielig af en toe.
Deze film is inderdaad iets minder grappig dan deel twee, maar wel steengoed. Die president is hilarisch. (Is your name Benson too?)Te veel grappen gewoon. Op een gegeven moment lig je alleen maar in een deuk. Waarschijnlijk zijn dit wel de beste comedies ooit.
MarkFish
Gister weer gezien. Die Loyd Bridges is efht geweldig. Alles wat ie zegt is grappig. Charlie Sheen natuurlijk ook (Owatana, Latoya, Tito, Jermaine: Ik heb batterijen voor je meegenomen). HAHAHAHA
morpheus
Een paar zeer sterke grappen maar ook zeer flauwe humor allemaal, ik kan het niet altijd even goed waarderen maar deze film vond ik wel leuk. Vooral de loense soldaat
***
bram16
vroeger kon ik er nog mee lachen, maar enkele jaren later kunnen veel van de grappen me niet meer boeien. af en toe komen er wel leuke momenten in. 2,5*
tess
Fluffy Bunny Feet.
Het was wel een grappige film, vond ik. Maar flauw....erg flauw, dat wel!
Jassie
blijft een geweldige film. Je moet er van houden, maar dat doe ik ook!!!

Hot Shots! Part Deux

Beverly Hills Cop
Actie / Komedie, 1984

Kung Fury
Actie / Komedie, 2015
secret missionbad lucksaddam hussein parodiedrill instructorjet crash