• 9.378.137 stemmen

Gesproken taal: Engels, Nederlands en Spaans

Releasedatum: 10 oktober 2002

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Volle Maan

De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.

avatar van Peter

Peter

Weerzinwekkend slecht. Veel slechter dan Costa! 1 ster voor de moeite. Wat was dat accent beroerd en storend zeg...

avatar van visje1991

visje1991

ik heb hem nog steets niet gezien!

want ik heb nog g1 abbo op de dvdtheek

avatar van jay73

jay73

visje1991 schreef:

...want ik heb nog g1 abbo op de dvdtheek

avatar van EmDee

EmDee

Volgende week op TV dus dan kan ik zelf eindelijk een eerlijk oordeel over deze film geven.

Maar ik vrees vooraf t ergste...

avatar van Vyvre

Vyvre

De enige reden dat ik deze film 0,5 hoger geef dan Costa! is dat er af en toe best aardige filmmuziek in zat (en dan bedoel ik niet Van Dik Hout, Skik etc..maar de gecomponeerde muziek).

avatar van Nick Kang

Nick Kang

ik vind maar een soort costa 2, maar dan op een boot. Laat die kinderen toch in hun soap spelen. Maar hou ze uit de buurt van een filmrol want dit schiet niet op. een half sterretje geef ik deze film.

avatar van DJ Erik

DJ Erik

Wat een nederlands prutswerk!!

Ik had een mooie avond met mijn vriendin kunnen hebben maar deze K*T film heeft dat verpest! Echt een slechte film die ik mijn schoonmoeder nog niet zou aanraden!! Geen één ster!!

avatar van Da Jando

Da Jando

Gezien in de bus op de terugweg van vakantie. Niet kunnen slapen is nog leuker dan jezelf ergeren aan dit prul. 0,5*

avatar van blitzwingz

blitzwingz

Vijf sterren voor de borsten van Ellen Ten Damme, en tien sterren in mindering gebracht vanwege het slechte acteerwerk, neppe dialect & soundtrack. Waarom ze ooit dat nummer van Ties als single/clip hebben uitgebracht is me nogaltijd een raadsel, want het was zoooooooo slecht, dat is gewoon niet leuk meer. (terwijl de originele titelsong van Van Dikhout best okay was...)

avatar van tovenaar

tovenaar

Serieus nog 5 x slechter dan Costa! Damn wat irritant zeg. En die Georgina... my god. Waarom had iedereen zo'n vreemd, totaal niet consequent, accent?

avatar van EmDee

EmDee

Die discussie hebben we al eens gehad,tov.

Dat moest Twents voorstellen, maar dat is nogal moeilijk met een Gooi-R.

avatar van tovenaar

tovenaar

Hehe forgive me dat ik niet 9 pagina's aan Volle Maan-praat doorneem . Ik vond vooral dat het accentje totaal niet consequent was. Op het ene moment praatte ze met een overdreven accent en op het andere moment was het weer overdreven ABN.

avatar van eeflien

eeflien

Het ergste was toen Daan Schuurmans in perfect ABN begon te zingen, errug geloofwaardig

avatar van Mik

Mik

Jah precies, haha. Ik denk dat niemand het mij hier kwalijk ga nemen als ik hier eventjes een 0,5je aan geef

edit: Ik geef een 1 want ik vind deze film zowaar minder teleurstellend dan Identity.

avatar van cornelis

cornelis

eeflien schreef:

Het ergste was toen Daan Schuurmans in perfect ABN begon te zingen

Wanneer dan? Zag die scene op het feest net langshobbelen op Canal+, en dan zingt hij dat nummer in hetzelfde accent dat hij zich de rest van de film heeft aangemeten.

avatar van Menno

Menno

Ee aanmekaar gehaspeld verhaaltje. Maar het camerawerk (en de belichting) is toch zeer behoorlijk. Daarom toch 2,5

avatar van Wouter

TWEE EN EEN HALVE STER voor het camera werk?

Zo bijzonder was het toch niet?

avatar van eeflien

eeflien

cornelis schreef:

Ik weet niet meer precies wanneer dat was (al een tijd geleden dat ik deze gezien heb) maar ik weet nog dat ik dacht: goh, das lekker geloofwaardig.

avatar van Wouter

Beter dan Costa, maar wat een slecht script...

avatar van fiona depp

fiona depp

10 keer zo slecht als Costa (en die vond ik al niet leuk, moet je nagaan) 1 ster

avatar van Rujar

Rujar

Ik mag nu toch wel zeggen dat Johan Nijenhuis mag stoppen met films maken.

avatar van cornelis

cornelis

Rujar schreef:

Ik mag nu toch wel zeggen dat Johan Nijenhuis mag stoppen met films maken.

Je mag het zeggen, maar er zijn nou eenmaal veel mensen die er anders over denken.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Cornelis! (geintje)

avatar van mimi mouse

mimi mouse

Toch frappant dat veel mensen deze bagger kijken. Ben er ook zo één en ik trap er niet meer in! Als meer mensen dat zouden doen, hoeven we geen ellenlange discussies over Nijenhuis te voeren, want met die NL soapies komt ie niet veel verder als ons soort goed gelovige mensen

avatar van Da_mark

Da_mark

mimi mouse schreef:

Waar trap je niet meer in. Er is niks om wel of niet in te trappen, je vind hem leuk of niet. En ik vond hem leuk terwijl ik normaal ook niet van zo'n films houd.

Da_mark schreef:

Waar trap je niet meer in. Er is niks om wel of niet in te trappen, je vind hem leuk of niet. .

Ik denk dat hij doelt op het kaartje kopen.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Wat klinkt de Nederlands taal in deze film en nog een paar (costa) zo ongelooflijk lelijk en waarom lijkt het alsof al die acteurs/actrices het 'journaal zitten op te lezen'

(2*)

avatar van Esteban

Esteban

Na het verschrikkelijk walgelijke 'Costa' heb ik 'Volle Maan' vermeden als de pest. Gelukkig heeft hij het hooguit een weekje volgehouden hier.