Genre: Drama / Romantiek
Gesproken taal: Engels, Nederlands en Spaans
Releasedatum: 10 oktober 2002
Bekijk via Videoland
Plot Volle Maan
De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.
Treesje Waanwolf
Esmé
Natasja
Luc
Jos2
Weer zo'n slimme opmerking.
Kom dan maar op met de redenatie waaruit blijkt dat Nederlands een dialect is....
MovieManiac
Is dit nou Costa 2 of moet Costa 2 nog komen
(p.s. Ja het is sarcastisch bedoeld)
tjardaatje
ik vond Volle Maan heel erg
leuk, alleen dat twentse accent was
een beetje irri
else
Nou, ik vind het echt een hele goede film hoor! En dat dialect, is zo irri nog niet. Voor mensen die er niet vandaan komen, is het echt wel goed! Probeer het zelf maar eens, haha. Ze hebben er echt moeite genoeg voor gedaan!
XXXies else
tovenaar
das toch een film? XXX ?
Waarom deelt else films uit?
Goodfella
*proest!*
(Goodfella verslikt zich in een slok vers gezette thee)
tovenaar
Je moet thee ook niet meteen drinken als je hem net gezet hebt, dan is ie te heet
Goodfella
Nee, jij moet niet van die posts met gortdroge humor plaatsen als ik thee aan het drinken ben!!
RealMovieFan
Er zat niet echt een rode draad in het verhaal, ik moet zeggen dat ik Costa! veel leuker vond ** sterren
Ericinho
Daarom kijk ik dus geen soaps.
Een wijze beslissing, dat bleek wel weer.
mellie
ik heb nog nooit in mijn leven zo'n domme film gezien.. Jeetje het niveau ligt beneden het iq van de normale mens...Ik had toch beter verwacht...
Je kan denk ik beter zeggen dat het niveau van deze film (ik heb hem niet gezien, maar kan denk ik wel aan de cast, de regisseur en het verhaaltje oordelen hoe goed of eingelijk slecht deze film is), lager ligt dan de gemiddelde acteur of actrice (of lees kijker of kijkster) in deze film.
Ansje
Nou 2,5 ster voor de moeite misschien als ze dat mislukte twentse accent eruit hadden gelaten dat het ietse beter was geweest maar zal wel niet .
Het zal wel meer iets zijn voor de pubers onder ons .
Moviestar
Een typische nederlandse film, daar is denk ik al alles mee gezegd.
Moviestar
Wat is er dan typisch Nederlands aan deze film?
De sexscene en de verhaallijn.
Jos2
De sexscene en de verhaallijn.
Zit er sex in deze film?
cornelis
De film gaat over zojuist van de Middelbare school afgezwaaide tieners. ..
Jos2
De film gaat over zojuist van de Middelbare school afgezwaaide tieners. ..
Dan zou er sex in _moeten_ zitten. Maar ja in Costa gebeurde ook al niks. In deze film wel?
cornelis
Ja dus. Enkele scenes, en wederom (als in Costa!) een verkrachting die op het laatst wordt verijdeld.
corbijn
ik vond het een beetje vreemd dat ze drie woorden twents terug gaan naar het goois accent. ik heb de dvd gezien en ik raad je aan de film met het commentaar van de enkele spelers in de film te zien. het gevoel dat ik met dezer inteligente mensen nog generaties mee opgezadeld zit want daar ziet het naar uit. krijg ik het spaans benauwd.
rainmaker
Waardeloze poging tot spanning, verhaal en accenten. Weinig diepgang in de karakters. Best leuk geacteerd. 1,5 ster
Wat was dit een ongeloofelijke baggerfilm zeg! Een ongeloofelijk slecht, flinterdun en cliché verhaal, belabberd geacteerd; het leek net een ongeloofelijke slechte GTST aflevering.
En dan die cliché matige en irritante typetjes: Een stoere bink met plankenkoorts die verliefd wordt op een zangeres; het domme blondje; de jongen met de rijke pa die met het domme blondje gaat, de jongen die al vanaf de derde op het onzeker meisje verliefd is, de barbaarse belg waarvan een ander onzeker meisje door haar vriendje van gered wordt en de gestoorde hippy die met de loser van de school gaat. HALLO!! Maak eens iets orgineels!!
Het enige pluspuntje aan de film, was de muziek van Skik en Van Dik Hout. Maar dat was ook het enige pluspuntje.
1* (en dan ben ik nog heel coulant)
Ach ja....iemand uit mijn klas had deze en ik was er wel benieuwd naar (niet of hij slecht was, maar hoe slecht hij was
). En nu kan ik in m'n klas ook eens over een film meepraten. Want daar zijn namen als Tarkovsky, Lynch en Bergman volkomen onbekend (wat bij die films moet je veel te veel nadenken

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'