• 9.378.430 stemmen

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Avontuur / Fantasy | 157 minuten

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 23 november 2005

Plot Harry Potter and the Goblet of Fire

"Dark And Difficult Times Lie Ahead."

Harry gaat samen met zijn vrienden Ron en Hermelien naar het WK Zwerkbal. Helaas loopt dit evenement mis doordat een groep volgelingen van Voldemort, ook wel Dooddoeners genoemd, door het veld paradeert. Er zijn gelukkig geen gewonden of doden, maar de kans dat Voldemort gaat terugkeren wordt wel steeds groter... Op Zweinstein is er een ander evenement; het Toverschool Toernooi. Hierin moeten drie kampioenen van drie verschillende toverscholen drie gevaarlijke opdrachten voltooien om de Toverschool Trofee te winnen. Deze drie kampioenen worden door de Vuurbeker gekozen. Hij kiest Fleur Delacour van Beauxbatons, Viktor Krum van Klammfels en Carlo Kannewasser van Zweinstein. Echter, de Vuurbeker spuwt nóg een naam uit; Harry Potter...

Ron Weasley

Fleur Delacour

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

AHWA schreef:

Ik krijg nu al weer dat lekkere Potter-sfeertje te pakken van die trailer. Misschien moet ik toch maar eens de boeken gaan lezen. En ja, Watson..

Je bent 23 jaar oud

avatar van AHWA

AHWA

En verloofd..

What's your point?

Angrod_Pallanén

Als ik het gezegd zou hebben bedoelde ik: en dan nog steeds niet de boeken gelezen? Maar denk niet dat Montana dat bedoelt...

avatar van A.S.E.

A.S.E.

Ja 23 is te oud, en 15 te jong, ook al is ze zelf 15. 17 is het ideale leeftijd!

edit: Geraken we hier niet een tikkeltje off-topic

Angrod_Pallanén

Ik ben een maand jonger Misschien houd ze daar van

feanaro surion

Nu weer over de film lijkt me voordat de Mods ons komen aanpakken

Angrod_Pallanén

Oja, de film. Eeuh........

Wist je dat Emma Watson heel leuk eruit ziet IN DE FILM

avatar van johan166

johan166

die trailer vond ik zwaar ****** niet veel onthulling naar mijn mening:) hermelientje word wel steeds mooier idd hehehe al mag fleur dr ook best zijn

avatar van donnie darko

donnie darko

allemaal geile bokken hier op MM , maar emma ziet er inderdaad niet slecht uit in HP en de GVA, maar ik denk dat het deze film alleen maar achteruitgaat, ze is iets te stijf in de trailer vind ik. Ik vind ze eigenlijk nog het mooist als ze off set staat met haar haar opgestoken.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Ik vind vooral dat Rupert Grint fel verbeterd is in het acteren tegenover de 1ste film.

avatar van donnie darko

donnie darko

wanneer gaat er nu trouwens eens een fatsoenlijke trailer komen, want deze vind ik wel vrij kort.

avatar van Teskuh17

Teskuh17

donnie darko schreef:

allemaal speekselmensjes hier.. *bah*

Angrod_Pallanén

23 November is nog best ver weg, de opnames zijn ook nog niet af. Die nieuwe trailer laat nog wel even op zich wachten...

stan

ja dat vind ik best kut, ik wil ook dat die nieuwe trailer is komt en trouwens zo lang duurt het niet meer hoor nog iets van 3 1/2 maand tot 4 maanden vind je dat lang? nou de meeste films hebben dan wel een goede trailer

kijk maar naar de pink panter met steve martin die komt in 2006 uit en heeft nu al de orginele trailer

maar daarbij moet ik zeggen dat final destination 3 nog niet eens een teaser heeft terwijl die film ook over een half jaartje al uitkomt

avatar van TychoN

TychoN

Ik kan echt nie wachten tot de 4e film uitkomt. Emma watson wordt inderdaad steeds knapper . Wij zijn voor elkaar geschapen, wij zijn op de zelfde dag geboren:D. Ik ben geboren op 15 april en zij ook . ik was op internet aan ut surfen en ik zag een fansite van haar. Stond daar biografie ik kijken. Stond er dat ze geboren was op 15 april 1990. Ik dacht wow, dit is echt niet te geloven. Ik hoop dat er binnenkort nog wel een nieuwe trailer uitkomt.

stan

ik ben benieuwd naar cho chang kijken of ze egt zo knap is zoals j.k. rowling beweert en idd emma watson is egt knap geworden in de 4e film (in de teaser) is ze nog knapper als in de 3e film

avatar van Sannepan

Sannepan

Volgens mij gaat straks de helft van de mensen hier de film kijken om Emma Watson ipv om de film zelf

Nee hoor, die Fluer krijgt ook 1/3 van de andere helft

nee nee

6/8 Hermoine (Emma Watson)

1/8 Fleur (Clémence Poésy)(maar haar naam me aan iets anders denken)

1/8 Cho Chang (Katie Leung)

avatar van Teskuh17

Teskuh17

sjo sjang voor stan

en ff btw: ik ga wel voor de film,.. heb Vuurbeker net maar weer 's gelezen en het verhaal deugd gewoon van alle kanten! Deze film moet gewoon een toppertje worden.. en daarbij ga ik natuurlijk voor Daniel Radcliffe (maar Cedric, Kruml en Won-Won zijn ook wel de moeite waard om te bekijken..)

stan schreef:

nee nee

6/8 Hermoine (Emma Watson)

1/8 Fleur (Clémence Poésy)(maar haar naam me aan iets anders denken)

1/8 Cho Chang (Katie Leung)

Dus níemand gaat voor de film...

Pussy

feanaro surion

Alle data waarop hij uitkomt in de wereld: Data

avatar van amazingmoi

amazingmoi

@tychoN;leuk voor u,ik verjaar op dezelfde dag als de acteur die dwaaloog dolleman speelt:(

Ze zien er wel erg casual uit op de nieuwe poster.

Angrod_Pallanén

Die nieuwe poster is wel heel erg saai. Heeft iemand een link?

feanaro surion

De kleren van Hermione zijn in ieder geval beter(lees lelijker) dan in de vorige film.

Angrod_Pallanén

Ik vind niet dat ze in hun "dagelijkse" kleren mogen rondlopen op Zweinstein.