Genre: Actie / Komedie
Bekijk via Prime Video
Bekijk via CANAL+
Plot Mr. & Mrs. Smith
"Smart and sexy"
John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
John Smith
Suzy Coleman
Gwen
Julie - Associate #1
Resh
Een hele leuke film, heel de gedurende film kon het me de aandacht trekken. En onwijs goede acteerwerk van Angelina en Bradd. Heel leuk de confrotaties tussen die twee. Einde was ook spannend
dennis1979
Als ik de tijd vrij kan maken ga ik zeker kijken. Blijft een fijne film om naar te kijken.
ethrellik
leujke film, snap niet waarom er zo'n lage reacties en beoordelingen zijn. is leuk en kijkt goed weg! kijken!
Lupussy Galore
Heb alleen gekeken (en me rot verveeld maar gelukkig waren er veel commercials om ff wat anders te doen) om die zgn. chemistry tussen het 'Hollywood royal couple' te zien.
Kan Angie behalve zgn. de moderen Moeder Theresa uithangen ook nog echt acteren dan alleen hitsig en stoer kijken en veel schieten?
En Brad wordt zo suf.......
SmokinAces70
En Brad wordt zo suf.......
Hmmmm Dat schrijf je dan op 22 aug 2008 om 19.37 uur terwijl die pas 2 uur later op TV komt ????
Anouk.
Leuke film, net voor de tweede keer gezien.
Brad en Angelina doen het goed, leuk verhaal.
Beetje vergezocht misschien, maar het kijkt gewoon leuk weg. Voor mij genoeg om gewoon een avondje tijd voor te maken. 3.5 sterren
stephan73
Slechte film, die elementen van War of the Roses gebruikt in een huurmoordenaar setting.
Ook het acteerwerk is belabberd. Het lijkt wel of zowel Jolie als Pitt geen zin in de film hebben.
ehs21
Had hem nog nooit gezien dus vandaag maar eens gekeken. Het was wel aardig maar ik hoef hem zeker niet nog een keer te zien.
Qua realisme is het nog minder dan rambo. Uit een kamer springen terwijl er 5 man met machinegeweren staan te wachten tot je dat gaat doen maar niet geraakt worden. De hele film staat hier bol van maja dat hoort een beetje bij het genre natuurlijk.
De humor is ook ver te zoeken over het algemeen. 2 of 3 momenten vond ik wel grappig maar verder erg cliche. Maar goed kijkt verder wel lekker weg 2,5*
GinolaEHV
Slechte actiefilm met een erg matig verhaal, magere acteerprestaties en weinig spannende scènes.
Slechts het begin van de film was aardig, met de scènes bij de psychiater. Nadat ze elkaars doelwit zijn geworden, verwordt de film een soort kat- en muisspelletje... alleen dan van het slechtste soort.
1,5*.
patvandod
wat een saaie film is dit zeg! 2 sterren voor de acteurs, maar na anderhalf uur vond ik studiosport veel interessanter dan de film. en het gebeurd niet vaak dat ik een film niet afkijk... ik sluit me volledig bij GinolaEHV aan.
nightbreed
Pfff, wat een onzinfilm met van die standaard grapjes.
Het is dat hij wel makkelijk wegkeek anders zou ik 2 of minder gegeven hebben.
The Last
Het lijkt wel of zowel Jolie als Pitt geen zin in de film hebben.
Denk goed na voordat je zulke uitspraken doet. Kijk maar eens hoe ze zijn geeindigd na deze film.
Fran
- 1953 berichten
Het verhaal had leuk kunnen zijn maar wordt ontzettend saai weergegeven. In het begin zijn ook alleen de stukjes bij de psychiater grappig maar de rest is booooooring.
Het wordt pas wat leuker als ze er beiden achterkomen dat de ander ook een huurmoordenaar is. Van te voren kan je natuurlijk wel raden dat deze film over de top gaat zijn maar sommige scene's waren wel erg vergezocht. Zoals het moment dat Jane van de wolkenkrabber afspringt door een soort touwtje aan een ring.
Maar voor een saaie zondagmiddag is de film op zich wel te doen.
erg vermakelijk en soms een beetje maf
maar toch goed geacteerd
3,5 ster
ehs21
haha dat viel mij ook al op ja, die was heel toevallig precies lang genoeg. Maar zelfs dan landt je niet zo netjes op je voeten natuurlijk.
Lupussy Galore
Aan SmokinAces70:
Ja dat kan want die film is kennelijk in de recycling. De film is al een paar keer eerder uitgezonden. Op een van de commercielen. Is het je nooit opgevallen hoe vaak sommige films herhaalt en herhaalt worden?
Dus schreef ik een "voorafje".....
nacbreda076
Zeer goede film die heel mooi gemaakt is. Leuk en grappig verhaal. Zeer goede acteurs natuurlijk, vooral Angelina Jolie
en vond het gewoon jammer dat ie afgelopen was! zeker een aanrader
dvd-me
Leuke film met leuke tegenreactie's op elkaar van mr. Smith en mrs. Smith
DragQueen
Aardige actie prent, met een redelijk verhaaltje. de chemie tussen pitt en jolie is prima, en ze acteren vrij goed. verder vermakende actie, met de nodige humor. goed tijdverdrijf, niet al te hoogstaand, maar entertainend genoeg om de rit uit te zitten. 3 sterren.
vph1272qm
deze film wilde ik nooit zien om dat ik hoorde dat ie slecht was.
maar ik vond hem leuk!
deze is natuurlijk way over de top, maar gaat over normale huwelijks problemen dat echtparen nauwlijks met elkaar praten, vaak.
en het is natuurlijk zo dat geheim agenten dat leven in een huwelijk verborgen moeten houden. een kans dat 2 van die agenten met elkaar trouwen is natuurlijk aanwezig.
vond em in ieder geval veel beter dan ik ooit gedacht had.
ehs21
De kans is aanwezig idd maar wel heeel klein, en nog kleiner is de kans dat ze dan ook nog eens hetzelfde doelwit hebben.
Greeneyelady1
Wat zo leuk was aan deze film is dat ze naar de buitenwereld toe een eigenaardige echterpaar leken, maar eigenlijk waren het huurmoordenaars die dit niet van elkaar wisten! Haha, hoe grappig kun je het hebben.
Verder vind ik Angelina Jolie en Brad Pitt sowieso twee heerlijke acteurs om naar te kijken en zijn ze ook aardig getalenteerd in het acteerwerk wat ze doen.
Nomak
Leuke film een paar keren goed kunnen lachen.
Angelina Jolie & Brad Pitt doen het uitstekend.
De laatste actiescene komt wel over als dikke onzin en dat kost een halve ster.
goneman
Ja zeer zeker een goede film ook waard om nog een keer te kijken, zeer goed acteerwerk... Toppie
Mr. & Mrs. Smith zou de film zijn waarbij Pitt en Jolie achter de schermen verliefd geworden zijn op elkaar. Niet dat dit gegegven zo interessant is, al merk je wel dat het koppel Jolie en Pitt hier best werkt. De interactie tussen de personages is best geloofwaardig. De acteerprestaties zelf zijn wel niet altijd geweldig. Ik las hier al eerder dat Vince Vaughn de scènes naar zich toe kan trekken als hij in beeld komt en dat is geen compliment voor de hoofdrolspelers.
Verder wat actie en humor die zorgen voor een avondje vertier. Alleen stopt het daar ook. Visueel is het niet echt hoogstaand en echt origineel kunnen we het ook niet noemen. Maar gelukkig de nodige elementen om er toch van te kunnen genieten.
The Scorcher
Leuke film met het sterk spelend duo Brad en Angelina.

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer' haalt 'Bridgerton' in op Netflix

Changeling
Mystery / Misdaad, 2008

Titanic
Romantiek / Drama, 1997

Ironiya Sudby, ili S Legkim Parom!
Komedie / Romantiek, 1975

Ocean's Eleven