• 9.384.811 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 28 juli 2005

Plot Mr. & Mrs. Smith

"Smart and sexy"

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

avatar van K@i

K@i

martinovitch schreef:

Ja en zijn stemgemiddelde is ook gebuisd je hebt altijd mensen die nooit tevreden zijn en dat vind ik jammer omdat dat het gemiddelde van goede films omlaag haalt.

ja

en aan de andere kant staan mensen die constant met drien vieren en vijfen tegooien zelfs naar de meest bizare films

als je goed kijk zie je ook

dat vereuit de meeste van mijn 0'5 punters bedoelt zijn

voor horrors en slechte komedies

avatar van Izan

Izan

Angelina

Hier kunnen menige vrouwen nog een puntje aan zuigen.

avatar van Mary_Shaw

Mary_Shaw

combi schreef:

mischien in deel 2?

dit is een goeie film en vermakelijk maar dan ook weer het soort film waar je absoluut geen deel 2 van moet maken of anders word hij overdreven. een mooi open einde dat geen behoefte heeft aan een vervolg

avatar van combi

goeie portie humor,

meer moet da ni ebbe

avatar van Vegetius

Vegetius

Ik begrijp de film niet helemaal, ik heb het gevoel dat ik aldoor naar een zwakke komedie zit te kijken ipv een film met een goede verhaallijn.

2,5

avatar van KKIIMM88

KKIIMM88

Leuke film. Het verhaal is leuk in elkaar gezet. Beide op dezelfde missie. Komen ze er achter dat het de bedoeling was dat ze elkaar zouden vermoorden.

avatar van Veruca

Veruca

Mijn eerdere stem was een 3, maar na nog eens gezien te hebben blijkt hij toch erg tegen te vallen..

Erg mager.

Heb deze film met mijn vader op de televisie gekeken, en we waren de hele tijd zinnen aan het aanvullen zo voorspel was het.

Nee, niet leuk.

Best goed bedacht, maar het script was ronduit slecht.

avatar van Corcicus

Corcicus

Stel je voor dat je een huurmoordenaar bent en je vriendin ook, plots krijg je de opdracht je partner uit te schakelen...Voorgoed. Je partner krijgt dezelfde opdracht. Wat is het meest logische en humane gevolg? Je biecht alles op en kiest voor een nieuwe job. Maar dan zouden we geen verhaal hebben, bij uitstek top 5 slechtste films uit mijn leven.

avatar van sydjeh

sydjeh

Een schitterende Er zit ook humor in. Ik heb hem al een paar x gezien en telkens was hij super goed! 2 super acteurs en leuke scenes!

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

slechte film, maar hij kijkt goed weg

avatar van nebbus

Jazzthieve

Veruca schreef:

Erg mager.

Nee, niet leuk.

Best goed bedacht, maar het script was ronduit slecht.

Vertel dan eens waarom je het script zo slecht vond, heb je het script gelezen dan? Misschien ben je de regiseur van de film of misschien bedoel je toch eerder het plot? Want hoe kan je het script van een film nu slecht vinden als je het niet kent? Je ziet alleen de uitvoering ervan en die kan afhangen van de regiseur die het script vertaalt naar een film of zelfs de prestaties van de acteurs. Je moet blijkbaar ook een helderziende zijn dat je de dialogen op voorhand kon voorspellen, waarom bleef je dan naar de film kijken? Ik krijg er de krullen van zulke magere en belachelijk kritrieken zonder uitleg of motivatie.

Ik vonde deze film amusant met leuke chemie tussen jolie en pitt die blijkbaar nog doorging in het echte leven. Een mooie mix van actie en vooral humor die deze keer niet idioot of platvoers was wat meestal de gewoonte is van Hollywood.

avatar van Eric§Cartman

Eric§Cartman

Zalige film!

Heb hem gistere gezien op 2BE en was er meteen weg van...

Ok, misschien wel een beetje overdreven dat ze met 2 een hele groep huurmoordenaars (?) konden doodschieten,maar dat is Hollywood!

5* echt een topper

avatar van Resh

Resh

heel goede actie film met wat nog humor erin

avatar van jobbybx

jobbybx

K@i schreef:

Zwaar Overatted net als de meeste Celebs

gelijk heb je k@i dikwijls worden de babes overrated

avatar van Danny Bresco

Danny Bresco

Wat een belachelijk slechte film, ik snap niet dat mensen dit goed vinden. Ik heb er nog zelfs naar geprobeerd te kijken vanuit een parodie maar zelfs dan is het niet leuk.

Deze film was volgens mij puur om de affaire tussen Brad en Angelina aan de wereld duidelijk te maken.

avatar van bozzy

bozzy

echt typisch holywood film niet orgineel wel een lekker wijf natuurlijk maar kan de film niet dragen.

beetje te veel van het goede allemaal.

kijkt wel goed weg maar daar heb je ook alles mee gezegd.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Zeer moie actiekomedie ! Ik ben nogtans niet voor het genre nadat ik de vele actiekomedies had gezien met Jackie Jahn ! Dat waren de buiste films ooit , deze film toonde heel wat beter

avatar van Zira

Zira

Pitt 0,5 + Jolie 0,5 + actie 0,5 = 1,5.

Volgens mij is dat alles waar de film over gaat.

avatar van -happy

-happy

zeker een moie film met actie en humor heb me vermaakt!

avatar van Alldoss

Alldoss

Geweldig mooie film. Ik heb er met veel plezier naar gekeken!

avatar van xx-lindaa-xx

xx-lindaa-xx

Zeker leuke film! Heb er met alle aandacht naar gekeken en hij was ook nog grappig !

avatar van Dutchero

Dutchero

Eric§Cartman schreef:
Zalige film!
Heb hem gistere gezien op 2BE en was er meteen weg van...
5* echt een topper

SPOILER!!!

avatar van Julie

Julie

ik geef de 2* voor de humor

voor de rest vond ik er niet erg veel aan..

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Leuke mix van actie, komedie en romantiek!

De genres zijn allemaal mooi uitgewerkt net als het verhaal.

Brad en Angelina zijn hier geweldig als Mr and Mrs Smith!

4****

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Erg leuke film, vol met vette actie en leuke grapjes tussendoor.

Brad pitt & de (Fucking lekkere) angelina jolie zijn echt perfect in deze film.

Heb hem nu een paar keer gezien maar het blijft een goede film met een leuk bedacht verhaal die blijft boeien van begin tot het eind.

3.5*!

avatar van Jan W

Jan W

Humor, zelfspot en aardige actiescenes maken dit helaas nog geen topfilm. Leuk om eens te zien maar ook niet meer dan dat.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Lekkere onzin moet kunnen. Geen hoogvlieger, maar zeker ook geen crash course richting aarde.