• 9.375.882 stemmen

xXx (2002)

Actie / Misdaad | 124 minuten / 132 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Misdaad

Speelduur: 124 minuten / 132 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Vin Diesel, Asia Argento en Samuel L. Jackson

Gesproken taal: Tsjechisch, Engels, Duits, Spaans en Russisch

Releasedatum: 24 oktober 2002

Plot xXx

"A New Breed Of Secret Agent."

De charismatische Xander Cage, topper in 'extreme sports', wordt door een overheidsagent ingehuurd om een Russisch misdaadkartel te infiltreren. Het kartel wordt geleid door de mysterieuze Yorgi, die hem al snel op een serie avonturen stuurt.

Xander Cage

Agent Augustus Gibbons

Agent Toby Lee Shavers

Senator Dick Hotchkiss

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Paar jaar geleden gezien toen hield ik ook al niet echt van actiefilms maar deze heeft me best wel vermaakt. Was toen nog niet bezig met een beoordeling geven maar als ik wat in m'n geheugen probeer te graven geef ik maar een 2.5

avatar van enzyme

enzyme

Het superheldgehalt van Cage (Diesel) was te groot naar mijn zin.

Ik vond het niet veel.

avatar van Xander

Xander

Ik weet niet of dit een goeie film is, maar ik moet hem gewoon zien aangezien de hoofdrolspeler mijn naamgenoot (toch in de film) is.

avatar van NightWolf

NightWolf

Wel een fijn sit-back and relax filmpje

Ontploffende dingen, leuke gadgets. Het verhaal was wel ok.

avatar van Youri

Youri

Proberen ze hier een James Bond film na te doen. Het verhaal gaat eigenlijk nergens om, de special effects zijn vermakkelijk, maar kunnen de film niet redden van de ondergang, met als dieptepunt het einde.

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Alhoewel ik een fan ben van Diesel vind ik deze film wel wat tegenvallen niet zozeer Diesel maar het verhaal en alles desondanks staat deze dvd mooi in me kast

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Slap en slecht!

avatar van ILDIB

ILDIB

Magertjes, matige acteerprestaties en een verhaallijn die nergens een kant raakt.

Het slot is al helemaal om te grienen. Gelukkig zijn er hier en daar hoogtepuntjes en de soundtrack is ook niet beroerd.

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

aardige actiefilm, maar slecht acteerwerk en nietszeggend verhaal. Wel mooie beelden van Praag.

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2048 stemmen

Verhaal is te stupide voor woorden. Vette stunts.

avatar van Sal

Sal

heel jammer vond ik deze, had er enigszins wel wat van verwacht... actie was wel leuk maar die vin diesel kan echt niet acteren... en die teksten af en toe ('I life for this sh*t!' )

avatar van as

as

Suffe bedoening van de bonk met de diepe stem. Na een aardig begin verzandt de film in suffe oninteressante actie scene's en een verhaal waar de logica volledig ontbreekt. Dit wordt helaas ook niet opgevangen met een goede knipoog naar de 007 reeks. Van enig ritme heeft Cohen geen kaas gegeten. Snel vergeten.

avatar van Witch-king

Witch-king

Ik vind deze niks, de actie gaat boven het verhaal.

*1,5**

avatar van Pacino88

Pacino88

Hoe verschilt de nieuwe DC van de oude versie?

avatar van bartsch

bartsch

Dit is toch wel één van de aller-aller-slechtste films die ik ooit gezien heb. Wat een smakeloze slechte goedkope kutfilm.
Het acteren gaat nergens over, echt slechter als hier vind je het niet. Het verhaal is ...wacht er zat geen verhaal in.
De "held" van het verhaal die 1 seconde voor dat de bom ontploft, de bom onschadelijk maakt. En dat in het 2e millenium.....

Het gaat al helemaal mis als het ventje "gerecruiteerd" wordt. Hij wordt gekozen omdat gewone geheimagenten het werk niet aankunnen.... Vervolgens infiltreerd hij de criminele organisatie door met een infiltrant een louche bar in te lopen om die dan vervolgens aan te geven als een spion (met politie-papieren op zak!). Vervolgens kan hij voor (letop!!) 1,2 miljoen 10 ferraris en een lada gto kopen! En nu de klapper: hij krijgt een rekening nummer om geld naar over te maken (....) en dat is te herleiden naar prostitutie, afpersing en het omkopen van russische wetenschappers die biologische wapens maken!

Een gemiddelde a-team aflevering heeft meer diepgang en orginaliteit. Wat een ongelofelijke slechte kutfilm! Een wa-a-anzinnige slechte film. Ik had 'm nooit moeten kijken, Rob Cohen is verzekerd van een plaatsje in de hel!
Bah!

avatar van holmes

holmes

haha juist!

avatar van 606

aangename actie film mooie stunts.

en een coole diesel.

en die schurk was ook erg goed.

3,5 ster

avatar van brainfailure

brainfailure

bartsch schreef:

Bah!

tjezus, jij bent echt een beetje vreemd hoor, we hebben het hier over meningen, en jij bekt de hele film gewoon af, en dat hoort niet.
ik vind het btw een geweldige film

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

van een user die zichzelf al "brainfailure" noemt verwacht ik niet anders..

avatar van thunderball

thunderball

Ongeloofelijke flutfilm!

Ten tijde van de release durfde men te roepen dat deze film veel beter was dan ene J.Bond en dat die van af toen wel in kon pakken! (ja de koffer van XXX, zodat ie met een enkeltje Timboektoe meekon!)

De film heeft geen enkele klasse en een hoofdrolspeler die geen fatsoenlijk woord uit zijn strot kan krijgen.

Een 1,5 voor een paar aardige actie scene's.

avatar van Kevin13

Kevin13

slechte film.

deze film heeft geen smaak

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie film. aardig geacteerd en een goeie vervolg trouwens. krijgt een dikke 3*

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Amerikaanse bondfilm met ballen.

Tja, wat zal ik zeggen.......

Diesel blijft zichzelf (erg slecht) acteren.

De aktie maakt best veel goed.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Redelijke film, niks meer niks minder.
Eigenlijk slaat het soms echt nergens op. Vin Diesel vond ik af en toe een miscast. Sommige actie-scenes vond ik leuk, sommige weer flauw en sommige weer overdrevenDie moter die via een dak omhoog racet met daarachter een flinke explosie, of die scene met die vlieger en die brug of die chemische bom(yeah right)

Vin Diesel vond hem denk zelf ook niet zo goed, vandaar dat ie niet in xXx 2:SOU speelde. Ik kijk al uit naar de Hitman 47 film die hij gaat maken.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Superfilm

avatar van Chr!Zzle

Chr!Zzle

Goeie sterke film

met een goed verhaal en wat ik hier lees bij sommige dat is onterecht

Vin Diesel acteerde juist wel goed en daar wordt niks aan veranderd

zoals altijd is hij een perfecte acteur en dat laat hij ook in deze film zien en de acties tsja die zijn heel erg mooi

een lekkere actie film met ballen

avatar van Filmfanaat

Filmfanaat

Chr!Zzle schreef:

Goeie sterke film

met een goed verhaal en wat ik hier lees bij sommige dat is onterecht

Vin Diesel acteerde juist wel goed en daar wordt niks aan veranderd

een lekkere actie film met ballen

Gaan we nou omdat je een film weer hebt gezien (ondanks zijn klein rol in the fast - Tokyo Drift) met Vin Diesel elke Diesel film bij langs omdat je hem eventjes cool vindt, kom op zeg. Het blijft een commentaar site, waar iedereen zijn verhaal zo kwijt kan dat mensen er op kunnen reageren. Maar jij doet het of je je eigen ei kwijt wil, en meer prive voor jezelf. Opscheppers niet gewenst..

avatar van bartsch

bartsch

brainfailure schreef:

ik vind het btw een geweldige film

Ehm, tsja ik wilde niet mensen aanvallen die deze film goed vonden, ik geef alleen aan waarom ik het een (hele) slechte film vond, compleet met argumenten enzo.

avatar van The Lexx

The Lexx

2* voor Rammstein

avatar van wimmelw

wimmelw

Aardig filmpje, maar de intro met rammstein is zo gruwelijk gaaf!!!