• 9.375.523 stemmen

Met onder meer: Patrick Stewart, Hugh Jackman en Ian McKellen

Gesproken taal: Engels, Duits en Italiaans

Releasedatum: 1 mei 2003

Plot X2

"The time has come for those who are different to stand united."

Wanneer een onbekende, vermoedelijk een mutant met buitengewone krachten, de president aanvalt krijgen de mutanten met nog meer argwaan en discriminatie te maken dan al het geval was. Er komt bredere steun in de samenleving voor een registratieplicht voor mutanten. Militair leider William Stryker is één van de grootste voorstanders van dit plan, en leidt een aanval op de X-Men opleiding. De ontsnapte Magneto begint een opmerkelijke samenwerking met Professor Xavier om Stryker te stoppen. Ondertussen begint Wolverine een onderzoek naar zijn verleden.

Logan / Wolverine

John Allerdyce / Pyro

Kurt Wagner / Nightcrawler

William Stryker

Wat is een cameo?

Een zeer kort optreden (1 keer met je ogen knipperen en je hebt het gemist).

Elora Danan

De trailer is uit! GEIL! Ik kan niet wachten...

avatar van gotti

Moet een opwindende trailer geweest zijn.

avatar van Vyvre

Vyvre

Elora Danan schreef:

De trailer is uit! GEIL! Ik kan niet wachten...

Weet je zeker dat het niet een film was met 3 x'en (nee, niet degene met Vin Diesel )? Kan me dat iets levendiger voorstellen dan bij deze film.

Nou ja, ieder zijn meug.

Elora Danan

Ik heb gewoon een ding voor Wolverine. Daarom. Ben bevooroordeeld.

Rascal

Die site ziet er errug gaaf uit, zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Je komt een soort van CEREBRO binnen. Cool

avatar van BS

BS

nieuwe trailer ziet eruit als een dat het een MONSTERFILM gaat worden.Zoo'n coole trailer, dan verwacht je ook een film waar je helemaal van ondersteboven gaat staan.

ZIEN !!

Elora Danan

Steek je hand op als je de allernieuwste trailer hebt gezien! *ik steek mn hand op*

Ik was al ongeduldig maar DAMMIT hier wordt ik helemaal ongeduldig van! X-MEN REGEREN!

BS ga je ook naar de premiere???

Jordy

Ik blijf het interessant vinden hoe ze het hele superkrachten-idee een beetje vanuit het oogpunt van de maatschappelijke onrust die het veroorzaakt benaderen... dat gaf de eerste net dat beetje extra.

Rascal

De trailer ziet er heel erg mooi uit jah. Naast de bekenden ook nieuwe als Iceman.Pyro.Nightcrawler.Lady Deathstrike. En volgens mij zag ik Colossus en Shadowcat ook nog ff voorbij flitsen. Ik ben harstikke benieuwd. Ik verwacht nu meer actie, want het uitleggen hebben ze eigenlijk in het eerste deel wel gedaan, van wie wie is en wat ze kunnen. Als ze meer superheldenfilms gaan maken mogen ze The Avengers (de Vergelders) van mij ook wel verfilmen. Toch knap dat ze het aardig geloofwaardig in beeld kunnen brengen zonder te veel poeha.

avatar van Mik

Mik

Wow, ook net de trailer gezien. Ziet er heel aantrekkelijk uit. Van mij mag dit op zijn minst een trilogie worden... nog veeel meer zelfs

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik denk dat je op je wenken bedient gaat worden.

Rascal

Het wordt en blijft bij een triologie volgens mij, tenminste daar had men het over.

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

doet Rebecca de Romijn ook weer mee????

neo

sinds the usual suspects werkte singer al nauw samen met componist john ottman, hetzelfde voor apt pupil. en om een nog onverklaarbare reden verving hij ottman voor michael kamen voor de eerste x-men film score. hierop kwam nogal veel kritiek van soundtrackfreaks, waardoor singer nu niet nog maals dezelfde fout maakt en ottman wel voor deel 2 inhuurde.

neo schreef:

..om een nog onverklaarbare reden verving hij ottman voor michael kamen voor de eerste x-men film score. hierop kwam nogal veel kritiek van soundtrackfreaks,.

En dat was volkomen terecht natuurlijk. Kamen's score voor X-Men was bijna hinderlijk slecht, evenals Elfman's score voor Spider-Man.

Sinds Batman heb ik eigenlijk geen goede Superhelden-soundtrack meer gehoord.

neo

overigens vond ik kamen's score totaal niet slecht spiderman was nog wel redelijk , maar de laatste tijd worden veel superheld scores op de automatische piloot gecomponeerd lijkt wel.

JoeHallenbeck

Wie 'doet' The Hulk trouwens, neo? (zal vast wel een soundtrack worden met veel tromgeroffel en zware bassen )

neo

mychael danna doet de score van the hulk. goed dat ang lee na the ice storm opnieuw danna een score laat doen, want danna is naast bv graeme revell uiterst geschikt voor dit soort films.

avatar van FeZ

FeZ

Gambit zit er weer niet in

Jordy

In de film? klopt bovenstaand verhaaltje wel??

JoeHallenbeck

Gambit is slechts vluchtig te zien in een cameo, gespeeld door stuntman James Bamford.

Helaas pindakaas.

Jordy

en de definitieve poster (zoek de verschillen)

en een verbeterd verhaaltje

avatar van Hobbes

Hobbes

cyke d'r af? en mystique ook?

die marsden was al pissig over het resultaat van deel 1, hier zal ie helemaal niet blij mee zijn

wel wazig dat Stewart er af is. vond het al vreemd dat ie er zo klein opstond.

JoeHallenbeck

Is dat Iceman links van Rogue of is het Pyro?

avatar van Hobbes

Hobbes

van links naar rechts ->Pyro, Rogue, Iceman

avatar van hans vd togt

hans vd togt

had eigenlijk gehoopt dat the apocalypce erin zat...maar nee, iedereen van deel 1 zit er gewoon weer in.......ook leuk (not)

verwacht er na tegenvallende deel 1 niet veel van

offtopic gezeur verwijderd

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Hobbes schreef:

van links naar rechts ->Pyro, Rogue, Iceman

Die 2de is geen Rogue hoor... Da's Mystique volgens mij... Of smurfin, want zo blauw was rogue volgens mij niet

Of is het een vent? (ik heb een bril nodig volgens mij): dan is het Nightcrawler.