• 9.378.659 stemmen

Met onder meer: Kim Basinger, Chris Evans en Jason Statham

Releasedatum: 11 november 2004

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Cellular

"If the signal dies so does she."

Ryan ontvangt een oproep van een vrouw in paniek op zijn mobiele telefoon. De voor hem onbekende vrouw Jessica Martin is ontvoerd. Ze heeft totaal geen idee waar ze is en ze is ervan overtuigd, dat ze niet lang meer te leven heeft. Na zijn eerste twijfel is Ryan overtuigd van de ernst van de situatie. Hij moet helpen, hij heeft geen moment te verliezen; elke seconde telt! Ryan kan alleen maar hopen dat zijn telefoon, die bijna leeg is, hem niet in de steek laat, want wie redt Jessica als de enige lijn met de buitenwereld verbroken wordt?

avatar van Willem-Jan

Willem-Jan

Wat een reteslechte film / cliche / belachelijk actueerwerk

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Goeie film. Het is niet echt zo'n film waar je echt over moet gaan naar denken. Zet je verstand op nul en kijken maar. Toppie !!!

avatar van Flipman

Flipman

Verrek, ik heb de film niet gezien en ik weet niet of het hier al eerder gezegd is (zo ja, mijn excuses !), maar ik herken die kerel bovenaan die poster als Bacon, uit Lock, Stock & Two Smoking Barrels !

UPDATE: Ik zie z'n naam (Jason Statham) ook op de poster staan, dus 't is niet eens zo onlogisch !

avatar van LeFreak

LeFreak

Gewoon een lekkere wegkijk aktiefilm. 3*

avatar van kneuckeretto

kneuckeretto

Nightstalker schreef:

Helemaal mee eens!!!

buiten dat wie kijkt er in zo'n film als deze nou naar het acteerwerk en de rimpels van Kim Basinger......zucht....

avatar van GogigaGo

GogigaGo

50plussers zien er inderdaad niet zo strak en glad uit als bijvoorbeeld een Britney Spears. Tenzij je een hoop plastische chirurgie gaat gebruiken net als Vanessa bijvoorbeeld, weet alleen niet of we daar nou wel op zitten te wachten. Maar voor haar leeftijd lijkt Kim Basinger me toch een mooie vrouw

Inderdaad!

Liever 1 Kim Bassinger naast me op de bank dan 10 Britney Spears in mijn bed!

avatar van Diederik58

Diederik58

Spannende film. Geen moment verveeld. Lekkere no-noncense film zonder enige pretenties.

avatar van Reinbo

Met de hakken over de sloot boven gemiddeld. Clichematigheid ten top, maar best spannend. 2,5+

avatar van janlyda

janlyda

Eindelijk weer eens een lekkere thriller. Ik heb 'm 's nachts gekeken en ben er bij wakker gebleven. Dat is voor mij het teken dat de film zeker de moeite waard is.

avatar van Freddy1953

Freddy1953

Dit vind ik nu de slechtste film die ik de laatste tijd heb gezien.En dat met zo'n cast.Ik heb een twee gegeven en eigelijk is dat nog gevleid.

Zou er mijn nachtrust niet voor laten janlyda,maar mijn smaak is duidelijk niet de jouwe.

avatar van spuit11

spuit11

Freddy1953 schreef:

ben het met je eens, en dan heb ik hem ook nog in de bios gezien. Vanaf dat moment ook besloten dat ik anderen niet meer laat bepalen naar welke film ik ga

avatar van janah

janah

Film zonder franjes voor op een sluierige zondag zoals vandaag 3***!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

janah schreef:

Film zonder franjes voor op een sluierige zondag zoals vandaag 3***!

Inderdaad, het was een normale redelijke film, maar het belangrijkste dat me op viel was de keuze van de muziek. Ik vond die heel goed en passend bij wat er gebeurde. De dialogen van Kim vond ik nogal stom en idioot voor zo'n situatie, maar verder was de film niet verkeerd.

3,5

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Een zeer leuke actie/thriller film. Af en toe een beetje nep, maar verder een goede film! 3,5*!

avatar van gerardo

gerardo

Ach het was een aardige film om naar te kijken op zo'n avond dat er alweer niets bijzonders op tv is. Geen topper en dus niet om nog eens te huren. Maar ja dat geldt voor veel films. Een drie dus.

avatar van RUBO

RUBO

Kim Basinger heeft mij nog nooit kunnen vertuigen.(Bijna in" my stephmother is an aliën)

Haar tegenspeler in deze film is nog veel erger.Op geen enkel moment komt hij geloofwaardig over...

De film rammelt echt aan alle kanten.

Ik zou hem zeker niet kopen.Als je het niet kan laten,huur hem dan ééns.Alhoewel,je kan meer doen met je geld!

avatar van Ruud4

Ruud4

Ik vond Phoneboot een leuke film. Geen meesterwerk, geen briljant hoogstandje, maar een leuke film, die nog best wel orrigineel was. Dit vond ik toch meer een 1000 uit een dozijn film...niet orrigineel dus. Wel leuk voor op een woensdagavond, als je moet kiezen tussen de waargebeurde verhalen en...een film als deze.

avatar van Scratt

Scratt

Ik had een spannend kat -en muis spel verwacht maar dan kijk ik nog duizend keer liever naar Tom en Jerry. 1*

avatar van RUBO

RUBO

Het was een Tom en Jerry...

Maar de muizen staken hun kop al in de klem voor er kaas in zat...

avatar van Nimo

Nimo

Ik vond 'm de moeite wel waard deze film,.....gewoon verstand op nul en hij kijkt lekker weg.....3*

avatar van Seyfo

Seyfo

Zonde van me geld, was echt een slechte film. betere films gezien van Chris Evans**

avatar van E V

E V

Uitgangspunt is orgineel, maar verhaal is niet bijzonder uitgewerkt. De film werd wel naar het einde toe spannender.

avatar van Vinco

Vinco

Ik vond dit wel een aardige film!

Kijkt zker lekker weg!

avatar van toinie

toinie

Ik vond het een prachtige film. Suspens van de eerste tot de laatste minuut. Beste actiefilm die je constant op het puntje van je zetel houdt sinds Speed. Ik geef 4,5*.

avatar van Tanja83

Tanja83

Goede film, helaas voor Basinger gekozen (niet mijn favoriet )

Verder bleef hij van begin tot bijna-eind spannend; het laatste deel had misschien meer ingezeten. Het verhaal werd hier te snel gesloten in vergelijking met de snelheid van de rest van de film.

***, 1/2 ster

avatar van Waku

Waku

Als je logisch over nadenkt is het allemaal wel heel vergezocht.Onmogelijk en hangt alles wel heel erg

met toeval aanelkaar. Maar goed,toch is Cellular een vermakelijke thriller.De spanning zit er heel goed in en de film blijft boeien..

Anderhalf uur genieten van een leuke thriller.

avatar van Obiwan

Obiwan

Goede film !!! Eindelijk weer een film waar ik met veel plezier naar heb gekeken.

avatar van Safri

Safri

Ik snap wel wat mensen niet goed vinden aan deze film, maar ze zijn er echt veel beroereder hoor.

avatar van Thrillerfanaat

Thrillerfanaat

Spannende Thriller, met veel vaart gebracht. Kim Basinger en Jason Statham acteerden goed, Chris Evans en William H Macy minder. 3,5 ster

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Spannende thriller, met veel vaart. De actie die in de film zit, is erg goed gedaan. de humor die er in zit is ook erg leuk. En het verhaaltje is ook wel leuk bedacht. Dit is gewoon een goeie film. Toppie !!!